reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

dobryyy...

U nas wit K do 4 miesiaca (juz nie podaje) a witamine D do 4 roku zycia, wiec co kraj to obyczaj, nie ma zgodnosci.

A krzeselek jest taki wybor jak napisala fasolka , naprawde malo co oczoplasu nie dostalam. Ale spodobalo mi sie cos takiego :

PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2881148972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena przystepna, wszystko mozna ladnie umyc, 3 mozliwosci oparcia, ruchoma tacka , regulacje itd. Mysle, ze chyba ma wszystko co trzeba.

Czy czegos tu brak ?

reklama
Hallo Kochane!!
Bożesz, ależ Tęsknię za Wami!!!! Tęsknię jak szalona!!! Wczoraj chwyciłam kompa, zdarzyłam doczytać 3 strony i mi zabrali!! Chyba w Kibelku muszę się zaszyć>
Dużo całusków dla Naszych Skarbeczków które kończyły 4 i 3 miesiączki, a ciocia Axa nie miała jak złożyć życzeń:-)
No normalnie tęsknie!
Wracam 27 więc 28 będę już z Wami! Ale pogryzę a dopcham się do kompa złożyć życzenia!!!!!

Dzień dobry ;-)
My noc koszmarna mielismy mały o 2 się obudził i do 4 nie spał bo mu się bawić zachciało a potem ani leżeć ani nic nie chciał:wściekła/y:
Co do krzesełek to Ayni myślałam zakupić takie jak wkleiłaś:tak: Wydaje mi się ze są praktyczne. Co prawda myślałam o tych 2 częściowych (krzesełko + stolik) ale stwierdziłam że dużo miejsca chyba zajmuje

Zdrowia dla potrzebujących go!!!!

Ide robić kawę i za jaką robotę się brać;-)

Ayni sliczne te krzesełka a najbardziej mi sie spodobało malinowe....(cos tam nie pamietam) chyba sie skusze ale to w styczniu bo w grudniu to juz nie da rady napiety budzet:-p;-):-)

Dziewczyny a podajecie jeszcze dzieciaczkom wit. K+D, bo to niby tylko do końca 3 miesiąca. A mi się wydaje, że Starszakowi dłużej podawałam.

K nie podawałam bo niby teraz wywołuja kolki a nas szybko dopadły wiec sie bałam,że bedzie jeszcze gorzej. D podaje 1 kropelke dziennie. Ale stad wiem bo jest na wypisie ze szpitala i nie wiem czy nie za mało. Ciagle zapominam zapytac lekarza..

Ayni sliczne te krzesełka a najbardziej mi sie spodobało malinowe....(cos tam nie pamietam) chyba sie skusze ale to w styczniu bo w grudniu to juz nie da rady napiety budzet:-p;-):-)

no fajniutkie, ale sie naprawde cenia za te krzesełka. Ja czekam na kase za zalegly urlop i odrazu kupie bo teraz to kruchoo z kasa...

MAFU dawaj fotke ja tez czekam:-pja dzis ide sciac troszke wloski a w piatek robie balejaz:-)

RiSia no ja wlasnie myslałam o Tobie,że cos sie nie odzywalas dawno...3mam kciuki,żebys jak najszybciej ogarnela wszystko i w koncu miala spokoj!!

Future zdrowka dla Hesi.. cos jest w powietrzu u mnie w rodzinie juz dwie osoby wymiotuja a wczoraj mialam chrzesnice u siebie. Brat musial nagle wyjechac a bratowa byla w pracy no i sie zgodzilam na te kilka godzin choc latwo nie bylo bo ona taka zazdrosna o Dawidka no ale to byla masakra dobrze,że sie nia interesowalam bo dostala mi goraczki i DRGAWEK!!! ja normalnie nie wiedzialam co jej jest!! heja na pogotowanie... MASAKRA TYLE SIE NAJADŁAM STRACHU

VERITA dzis to odlozylam go do lozeczka i zasnal w 5 min i tylko mruczal z dnia na dzien nam idzie coraz lepiej:-) w ogole juz poznaje miejsce w pokoju ma naklejki na scianach i tylko wejdzie to je oglada i chyba wie,że jest u siebie:-)

U nas to bylo tak, jak widze,że juz cos mu nie pasuje mruzy oczka, ziewa to wiem,że zbliza sie pora drzemki. Biore go, daje cycusia i odkladam do lozeczka,lezal mruczal a ja podchodzilam co 5 min glaskalam,cos mowilam czy nawet zaspiewalam zasypial po 10,15,20min ale padal:-) albo bylo tak,że odkladałam płakal i płakal brałam przytulilam i znow odkladalam cos mowilam. Wczoraj juz w ogole nie plakal nagadal sie i zasnal a dzis tylko odlozylam a po 5 min spal:-)

Wczesniej Dawid jadl kiedy chcial az mialam dosc bo wydawalo mi sie ciagle teraz spokojnie je co 2/3 godz ale ostanio przystawiam go czesciej przewaznie pod wieczor zeby w nocy wiecej spal ale poki co nieskutkuje:-(wiec tylko chyba mu mieszam w glowie:-D

U mnie noc z dupy jak nie maly to znow ja nie moglam spac. Nos zatkany i gardlo boli chrypka mi sie zrobila ledwo gadam cholera nooo:-( probowalam smoczka mu wcisnac zamiast cyca skoro on czasem je a czasem tylko i wylacznie sie uspokaja i dalej nyna a ja nie chce go tak uczyc,że cycek mamy to uspokajacz no ale on nie chce smoczka i koniec teraz na chwile zaciagnal i wypluwal ryk poddalam sie po 10 min myslalam,ze w nocy go oszukam:-D5 rodzai smoczka kupione i zadnego nie chce wiec sie poddalam ale no teraz myslalam,że chociaz na noc zeby pociumkal ale gdzie tam wie,że to guma a nie mamy cucus:-D:-D :-D

Ostatnia edycja:
Witam Mamuśki!
Ale się porobiło, wszyscy chorują! Zdrówka i dużo odpoczynku dla niewyspanych (w tym dla mnie). My na szczęście wszyscy zdrowi (odpukać), ale niestety dzieciaki marudzą, że szok, jedno przy cycku, a drugie po głowie skacze...
Ja podaję jeszcze wit D+K i jeszcze mam więcej niż połowę opakowania i pewnie będę dawać Młodej aż się skończy...a potem zobaczę.

dobryyy...

U nas wit K do 4 miesiaca (juz nie podaje) a witamine D do 4 roku zycia, wiec co kraj to obyczaj, nie ma zgodnosci.

A krzeselek jest taki wybor jak napisala fasolka , naprawde malo co oczoplasu nie dostalam. Ale spodobalo mi sie cos takiego :

PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2881148972) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Cena przystepna, wszystko mozna ladnie umyc, 3 mozliwosci oparcia, ruchoma tacka , regulacje itd. Mysle, ze chyba ma wszystko co trzeba.

Czy czegos tu brak ?

Fajne te krzesełka, chyba mają wszystko co trzeba :) Mi się to spodobało i wizualnie i cenowo :-)
SUPER MOCNE KRZESEŁKA FLOWERS +2 TACKI +KOSZ+BAŃKI (2848323955) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tygrysku Wojtek ma takie krzesełko i fajnie sobie rysuje przy tym stoliku, ale specjalista mały zdarł kawałek tej ceratki i gąbka wyłazi więc pewnie dla Marceliny kupimy drugie...

Witam sie

Dawno mnie nie było ale gosci mam juz. Wpadlam na chwilke podczytac co u Was słychac. Gotowałam ostatnio i sprzatałam wiec czasu mało na cokolwiek.
Przyleciała do mnie siostra z rodzinka i ta pinda jest w 5tym msc ciazy i specjalnie nic nie mówiła . Kurcze jak fajnie :p az zazdroszcze jej brzusia który tak fajnie juz sie zaokraglił.

śliczne krzesełka
ja myślałam o takim co się zmienia potem na stolik ;)

zdróweczka dla chorowitków
sił dla zmęczonych

Risia a też myślałam ostatnio o tobie ;)
oby problemy szybko się zakończyły ;)

edit: wysyłacie jeszcze życzenia drogą tradycyjną - kartki???
ja w tym roku wysłałam 20
i lubię zawsze wpisywać życzenia ręcznie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry