Dziewczyny a podajecie jeszcze dzieciaczkom wit. K+D, bo to niby tylko do końca 3 miesiąca. A mi się wydaje, że Starszakowi dłużej podawałam.
K nie podawałam bo niby teraz wywołuja kolki a nas szybko dopadły wiec sie bałam,że bedzie jeszcze gorzej. D podaje 1 kropelke dziennie. Ale stad wiem bo jest na wypisie ze szpitala i nie wiem czy nie za mało. Ciagle zapominam zapytac lekarza..
Ayni sliczne te krzesełka a najbardziej mi sie spodobało malinowe....(cos tam nie pamietam) chyba sie skusze ale to w styczniu bo w grudniu to juz nie da rady napiety budzet
;-):-)
no fajniutkie, ale sie naprawde cenia za te krzesełka. Ja czekam na kase za zalegly urlop i odrazu kupie bo teraz to kruchoo z kasa...
MAFU dawaj fotke ja tez czekam
ja dzis ide sciac troszke wloski a w piatek robie balejaz:-)
RiSia no ja wlasnie myslałam o Tobie,że cos sie nie odzywalas dawno...3mam kciuki,żebys jak najszybciej ogarnela wszystko i w koncu miala spokoj!!
Future zdrowka dla Hesi.. cos jest w powietrzu u mnie w rodzinie juz dwie osoby wymiotuja a wczoraj mialam chrzesnice u siebie. Brat musial nagle wyjechac a bratowa byla w pracy no i sie zgodzilam na te kilka godzin choc latwo nie bylo bo ona taka zazdrosna o Dawidka no ale to byla masakra dobrze,że sie nia interesowalam bo dostala mi goraczki i DRGAWEK!!! ja normalnie nie wiedzialam co jej jest!! heja na pogotowanie... MASAKRA TYLE SIE NAJADŁAM STRACHU
VERITA dzis to odlozylam go do lozeczka i zasnal w 5 min i tylko mruczal z dnia na dzien nam idzie coraz lepiej:-) w ogole juz poznaje miejsce w pokoju ma naklejki na scianach i tylko wejdzie to je oglada i chyba wie,że jest u siebie:-)
U nas to bylo tak, jak widze,że juz cos mu nie pasuje mruzy oczka, ziewa to wiem,że zbliza sie pora drzemki. Biore go, daje cycusia i odkladam do lozeczka,lezal mruczal a ja podchodzilam co 5 min glaskalam,cos mowilam czy nawet zaspiewalam zasypial po 10,15,20min ale padal:-) albo bylo tak,że odkladałam płakal i płakal brałam przytulilam i znow odkladalam cos mowilam. Wczoraj juz w ogole nie plakal nagadal sie i zasnal a dzis tylko odlozylam a po 5 min spal:-)
Wczesniej Dawid jadl kiedy chcial az mialam dosc bo wydawalo mi sie ciagle teraz spokojnie je co 2/3 godz ale ostanio przystawiam go czesciej przewaznie pod wieczor zeby w nocy wiecej spal ale poki co nieskutkuje:-(wiec tylko chyba mu mieszam w glowie
U mnie noc z dupy jak nie maly to znow ja nie moglam spac. Nos zatkany i gardlo boli chrypka mi sie zrobila ledwo gadam cholera nooo:-( probowalam smoczka mu wcisnac zamiast cyca skoro on czasem je a czasem tylko i wylacznie sie uspokaja i dalej nyna a ja nie chce go tak uczyc,że cycek mamy to uspokajacz no ale on nie chce smoczka i koniec teraz na chwile zaciagnal i wypluwal ryk poddalam sie po 10 min myslalam,ze w nocy go oszukam
5 rodzai smoczka kupione i zadnego nie chce wiec sie poddalam ale no teraz myslalam,że chociaz na noc zeby pociumkal ale gdzie tam wie,że to guma a nie mamy cucus