reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Wy o Swietach,a ja nawet o nich nie mysle... w glowie mi tylko moj Maluszek,ktory tak ma zapchany nos,ze ledwo oddycha... bardzo sie martwie,ze az lzy same splywaja po policzkach... czuje sie taka bezradna.. juz raz bylismy w szpitalu..nie chce tam wracac,ale Mlody coraz bardziej sie meczy oddychaniem... :-(

Tycia a moze na brzuszku kładz maluszka wtedy katarek lepiej spływa,moja Dorota czesto chorowała i jej to pomagało jak polezała troche i ja potem podnosiłam to cała usmarkana była ;-)ale zawsze cos wiecej wyleciało .Dziadostwo ten katar u takich maluszkow:no: zdrowka

a ja siedze z kawa i mysle isc na spacer czy nie:-ppogoda taka sobie ale młoda lepiej spi jak sie porzadnie wywietrzy:-p;-)ale ja mam lenia dzis niech ktos mnie w dupke kopnie :-p;-):-D to moze sie rusze:cool2:
Jak tam bylas na tym spacerku? U nas okropna pogoda zimno i mgliscie ale tez sie ruszylam (bo musialam :-D)

My w koncu mamy date chrzcin, 12.01 ;-) chyba na samym koncu ;-) hehehe

My mamy na razie miesiac chrzcin - czerwiec ewentualnie lipiec. Chrzesni na bierzmowanie czekaja...:confused:
Maluszek2012 ja probowalam tego odkladania to ona moze tak godzine plakac i na rece i w kolko nie wiem co robic, teraz tez oslozylam i juz placz...

reklama
Do góry