reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Dziewczynki, po wieeeeelu przeklenstwach sypiacych sie z moich ust poddalam sie, nie da sie edytowac listy dzieciaczkow majac neta przez komorke hehehehe
RiSiA ma Wasze dane i jak znajdzie czas, to uzupelni je za mnie.
Ja mam 12 stycznie chrzciny Maciusia tutaj jeszcze, a potem w koncu do domu i odzyskam swoje 'normalne" okno na swiat ;-) znaczy porzadny, szybki internet :-)
Kolorowych ;-)

reklama
Dziewczyny a podajecie jeszcze dzieciaczkom wit. K+D, bo to niby tylko do końca 3 miesiąca. A mi się wydaje, że Starszakowi dłużej podawałam.

No wreszcie mam chwile. Mały śpi a ja wodę grzeje na butle.;-)

Mamy walczące z laktatorem
- podziwam Was nieprzerwanie:tak:

Taycia
- zdrówka dla małego żeby katarzysko przeszło
Patrysia- Wam też zyczę zdrowia
Maluszek- ja też walczę z moim flakiem i już nie wiem jak bo choć cwicze to minimalną poprawę narazie widzę
Merlin- nie stresuje się, daj mu jeszcze troche czasu na pewno zacznie się ładnie podnosić, ale w razie czego obserwuj. Mój też się jeszcze nie podnosi jakoś specjalnie :tak:
Ryba- ja też swojemu wiersze czytam konopnickiej. Ja się już nie moge doczekac jak choinka będzie bo Artur to chyba wzroku od niej nie oderwię:-)
Verita- doczytałam teraz twój koment. co do tv hehe i mi na studiach inaczej gadali hehe i dowód jest że trzeba wierzyć sobie i własnej intuicji bo każda mama wie najlepiej co dla dziecka dobre i w jakiej ilości:tak:
Tygrysku- wstydze sie:-p

Ja to wam zazdroszcze, ze wasze dzieci maja czujnik stopu, jak piszecie ze zjadly 90, 120 czy iles tam... Moj jak pije z butli to umiaru nie ma i ciagle malo... A robie przerwy :sorry:

Wiecie co, wlasnie zerknelam na allegro na krzeselka do karmienia, bo moze tatko by mi przywiozl i normalnie szal pal ! Ale wybor... U nas panuje moda na drewniane, ale koszt to ok 60 eur i jeszcze materacyk pod dupke..

Dobranocka :)))

Wiem co mama to opinia inna ale fakt jest ze nie da sie uniknac tv w naszym zyciu (chyba ze zrobic jak moja przyjaciolka 4 dzieci i brak tv w domu od dnia slubu).
Ja zauwazylam ze moja teledyski lubi zwlaszcza malo kolorowe jak gossip. Specjalnie jej nie puszczam niczego niech sie nie przyzwyczaja. I lezaczek tez ma w druga strone odwrocony,tylko jak pieluche zmieniam to widzi i mam spokoj bo wpatrzona 15 minut.
Wczoraj zostawilam kolo niej pudelko po czipsach zielone i zauwazylam ze machala raczka az go nie przwsunela potem je zwalila. Postawilam zeby zobaczyc czy tobi to celowo i wydaje sie ze tak. Dzis tez zwalala opakowanie i wydawalo sie ze sprawia jej to radosc bo sie smiala kiedy spadalo.
Dobranoc:D

Ostatnia edycja:
Wiecie co, wlasnie zerknelam na allegro na krzeselka do karmienia, bo moze tatko by mi przywiozl i normalnie szal pal ! Ale wybor... U nas panuje moda na drewniane, ale koszt to ok 60 eur i jeszcze materacyk pod dupke..

Też ostatnio przeglądałam i oczopląsu można dostać.
Jakieś sugestie na co zwrócić uwagę?
Coś polecacie?
Mi się wydaje, że ważne jest, żeby ta tacka była odpinana, żeby łatwo było umyć, żeby oparcie, wysokość siedziska i tacka były regulowane.
Coś jeszcze?

reklama
Do góry