reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
patrysia ale idziesz na Gesler? Mały dziś trochę lepiej je mniej na jeden raz dzięki Kasia że spytałaś mnie dziś mniej bo jestem trzech dzień sama z dziećmi

hejo :)

noc hm nie wiem jaka. maly mi zasnal grubo po polnocy, wiercil sie i katarek mu przeszkadzal oddychac. ale za to przespal prawie 7h i spalby dalej gdyby nie katar. zostal przebrany zjadl 130ml i do 10 spal. zobaczymy jak dzis bedzie...

poki co mam zadzwonic za tydzien w kwestii szczepien ale i tak chyba juz w nowym roku bedzie szczepiony bo przed swietami to wiadomo...

a ja zachodze w glowe gdzie zalapal katar i kaszel bo pilnuje zeby nikt sie nie stykal z nim jak jest chory, mieszkanie wietrzone itp. jedynie mi przychodzi do glowy to to ze jak ubieralam na spacer sie zgrzal i wyszedl na mroz (bylo jakies -2). no ale nie bede go chowac pod kloszem przeciez.

jutro mija rok jak nie ma @ ;). chyba sie wybiore do ginka z pytaniem czy czekac czy wywolac bo przez ta niedoczynnosc tarczycy to niewiadomo a po ciazy to szczegolnie. i no wlasnie po ciazy organizm mial niby wrocic do siebie mialo nic nie bolec i mialo byc lepiej a jest gorzej - bol kregoslupa przeplata mi sie z bolem brzucha... starzeje sie czy co?

smyk zjadl dostal leki i spi i tak juz spal poltorej godzinki teraz spi jakies 40min. widze ze jest bardzo spokojny dzis nie placze prawie w ogole jest taki jak na poczatku naszej drogi ;)

a dzis corka kolezanki skonczyla roczek i kolezanka fajnie napisala: Ewa zdobyla trofeum 'roczek' w grze Macierzynstwo - super to brzmi :D

Mój Książę też już po kąpieli, leży na macie i się bawi i od czasu do czasu zerka na mamusie tym chwytającym za serce spojrzeniem ..a ja piję wiśniówkę z colą :cool2:

Martusia- no katar to wredne cholerstwo..ja też się zastanawiałam skąd u małego sie wziął i stwierdziłam że może przez to ze suche powietrze i jak się rano budził to nos zatkany, maść majerankowa pomogła, a tez nigdy choćby sie chciało to nie uchroni się dziecka przed choróbskiem- cholerstwo przebiegłe i tyle..A dla synka &&&& żeby do zdrówka wrócił;-)

Mafu ja dziś oglądałam turniej wypieków, to dopiero mi ślina ciekła:-D
Młoda śpi, ja jeszcze kuchnię posprzątam, zrobię M śniadanie do pracy, i Adi mleko na noc i fajrant :-)
Byłam dokupić butelek z TT, i kupiłam ze smokiem 3+. I w ogóle ździerstwo straszne! Jedna butelka z dydolem 3+, 7e. A 4 butelki z dydolem 0+ 14e i to jeszcze te z różowej serii:crazy: No ale po co mi butelki z dydolem 0+, jak się do niczego ten dydol nie przyda.

Axsa no te ceny ja kupiłam dzis małej dwa smoki lovi ,do dwoch butelek lovi 3+,lyzeczke do karmienia :-p,chusteczki zel na zabkowanie i jakas grzechotke i 100 poszła :eek: a teraz siedze na allegro i ogladam krzesełka do karmienia niektore to maja ceny:szok: bo w niedługim czasie chciała bym kupic korzystajac z tego ze dwie pesje jeszcze mamy :-pbo potem z jednej bedzie trzeba zyc:eek:

reklama
Do góry