reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hej dziewczyny...
Zła jestem :( Zamówiłam wczoraj kuriera zeby mi przysłał paczke z PL do IE. Dzisiaj do mnie dwonia a raczej udaja ze dzwonia bo były tylko 2 sygnały gdzie zdazyłam odebrac a oni sie rozłaczyli i dostalam zaraz maila ze paczka wstrzymana do wyjasnienia zawartosci paczki :confused::confused::confused: a tak tylko zabawki dla dzieci ksiazki i butelki. Kurde normalnie takie cuda to tylko w Polsce :wściekła/y: Normalnie nie dojda mi prezenty na wigilie. Jestem cholernie zła !!! A jak tam dzwonie to mnie odrzucaja...jak ja sie dodzwonie to taka wiazanke im puszcze ze mała bania, bede tam dzwonic nawet i do 3 rano az wreszcie ktos odbierze

reklama
witam dziewczynki wieczornie
mam malą masakrę stąd mnie mniej...
Starszak ma jakieś fanaberie i muszę uważać na niego bo ma etap gryzienia Adrianka w glowę :szok:
Po zczepieniu opiszę wszystko na wątku lekarskim :)

Anmika mnie nic nie pomagalo na wypadanie wlosów no może troszke kuracje u fryzjera...a wypadaly mi garściami a kumpeli wypadły aż do łysiny :szok:

Lotka
nie żebym była wyrodną matką, ale chcialabym, żeby ktoś wziąl mojego starszaka na dwór , żeby się wybiegał bo wiadomo jak idę z nim i Adusiem nie ma takiej możliwości. Jak jechałam do lekarza na szczepienie, to z Sebkiem została teściowa... i myślisz, że go wzięla na dwór? szkoda słów... lepiej przecież siedzieć w domu...

Polisia to nie ja jedyna tylko nadrabiam :-D

Patrysia śliczne suwaczki :)

Gorgusia podziwiam , że dajesz tak radę ja o dziwo przy Adusiu nie mialam ani razu zastoju... przy Sebku 4 razy więc wiem jak to boli...chociaż u mnie udało się i bez antybiotyku i bez gorączki

Awersja :-D:-Dto ja chyba też z tym odchudzaniem się wstrzymam do stycznia:-D

Awersja mam kuzynkę celniczkę i jej mąż też jest ;-)

Megan
ja mam takie mega lustro w przedpokoju i mój starszak uwielbia tam siedzieć i się przeglądać:)

Maluszek spróbuj go częsciej przystawiac w dzień... u mnie jest tak, że Aduś często ssie cycka w dzień za to przesypia calą noc...jak ma mniej karmień w dzień to budzi się w nocy i dojada...

Taycia ja nawet tyle nie zrobiłam :-Dnawet kartek nie wypisałam:szok:za to w sobotę jadę na zakupy i to będzie chyba samobójstwo :-D

Taycia gdyby Adus mial katar nawet bym nie szła na szczepienie...tak samo jak nie szłam jak starszam miał anginę i pediatra, ktora szczepiła powiedziala, że to nie jest przeciwwskazaniem natomiast pediatra co leczyla starszaka powiedziała, że mamy koniecznie odczekać 2 tygodnie

Patrysia niestety katar nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia.. w każdej broszurce o tym piszą... ja jednak daruję sobie zawsze jak któryś ma katar...

Tygrysek Gerber jest w realu jeszcze:tak:

Fasolka ja tez leniwa cosik

Dziewczyna dziecko wysysa z Ciebie więc nie musisz się o malucha martwić, oby tylko przybieral prawidłowo na wadze...

Dolores śliczna sukieneczka:)

Bebe bajki w zyciu dziecka być muszą ważne, zeby dzieci całymi dniami przed TV nie siedziały... moj też ogląda starszak oczywiscie bo Adrian to by byla lekka przesada poza tym on ciagle śpi i bedzie ten sam problem co ze starszakiem, że ze wszystkimi rzeczami bedzie w tyle bo kiedy ma cwiczyć? ale jak obaj sie zaczną drzeć to mam ochotę wyskoczyć przez okno...

Taycia to ja czasami obu usypiam i to jest KOSMOS :-D

Martusia
zdrówka dla smyka

Gorgusia
tule :(

Future wspólczuje @ :(

no i starszak nie chce zeby maz go usypial wiec ide usypiac obu

Megan prześwietlili Ci paczuszkę, i coś ich zaniepokoiło, pewnie zabawka jak bomba wygląda, a w butelce środki nachalne:-) Oj Megan a może jakąś literaturę zakazaną kupiłaś!

Risia w głowe :szok: ??? Bidulek malutki z Adrianka, brat kanibal chce go zjesc :rofl2: Jest zazdrosny, wymysl cos zeby był wazny dla Adrianka, jakas super extra wazna role aby poczuł sie starszym bratem bez którego swiat by nie istniał.

Axa tia haha kamasutre i im sie spodobała hahaha. Wydaje mi sie ze maja duzo zamówien i kombinuja jakby tu kasy nie stracic. Z tym ze mogliby po ludzku to załatwic a nie unikac mnie teraz

Megan my go angażujemy we wszystko związane z bratem...ale teraz go odpampkowuje więc jest mu ciezko no i Sebus mówi, że tylko mamusia go kocha i dzidzia, że tylko ja go mam usypiać , a że Adus zaśnie tylko ze mną to usypiam dwóch na raz no i Sebuś chce spać z mamusią i dzidzią w pokoju (tata weksmitowany od pon-pt z powodu pracy i rannego wstawania do dużego pokoju)

Hej:)
U nas wszystko dobrze,dzieci zdrowe,prezenty pozamawiane z allegro,mam nadzieję że zdążą dojechac :tak:
Ja to jestem cienki Bolek bo mam wiecznie zaległosci na bb a lubię wszystko przeczytac i dlatego nie piszę.A ze mam jeszcze 30 stron na głównym plus pod tematy wiec wpadłał choc się odmeldowac ze wszystko gra i buczy:tak:
A mi to szkoda że ten czas tak szybko leci i że Marcel już nie jest takim gapciem tylko cwaniaczkiem coraz mądrzejszym,słodkie to jest że śmieje się juz na głos ,ostatnio az go czkawka ze śmiechu złapała:-Dale jakos żal ze tak szybko rosnie i niedługo nie bedzie juz tak potrzebował mamusi:zawstydzona/y:Z Alankiem tez wypatrywałam kolejnych etapów a teraz bym czas chciała czasem zatrzymac. Chcę chłonąc całą sobą te chwile bo zdaje sobie sprawę ze więcej dzieci raczej juz nie będzie i chyba dlatego tak bym chciała by to dziecko me wolniej rosło.
Zdróweczka dla Was Babeczki a dla dzieciów całuski,oj same piękne słodziaki na naszym wątku zdjęciowym:tak:całowac i chrupac i dalej całowac te cudeńka.

Stokrotka- ja z mamą też tak robię potem mniej roboty:tak:

ululałam się tym drinem:rofl2: niedobrze mi...chyba za bardzo sobie pozwoliłam dogodzić tymże trunkiem :rolleyes:

reklama
Mufu daj trochę tej wiśnióweczki
Future ja nie widzę fotek:no:
RiSiA łoł Twój gryzie no szok a moja podłazi do małego i od jego urodzenia zaciska ząbki i mu dłonie ściska :no:

ja na szczęście mam krzesełko po Oliwce

Do góry