reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mnie w niedziele raz na jakiś czas na necie można zobaczyć gdyż to jest własnie dzien rodzinny :))i ogólnie nie wchodzimy na neta no chyba ze jak sobie coś ogladamy razem w nim ;))
To jest jedyny dzien gdzie możemy razme sobie posiedzieć bo tak to praca w tyg.a po niej M też musi drzemkę zrobić i ogólnie tak mało czasu...

reklama
Gorgusia - wez najlepiej ibuprofen ,bo dziala przeciwzapalnie tez... jak masz dreszcze to temp. juz pewnie kolo 40'C.
Ja przechodzilam raz i dziekuje...mam nadzieje,ze nigdy wiecej... szybkiego powrotu do zdrowia... przystawiaj Malenstwo jak najczesciej...i kapusta w ruch!

Stokrotka - moj Maz z butami ma taka sama jazde...jeszcze z nozami, zegarkami i majtkami :szok::-D

Risia - u Nas przerywany...dzialal dwa lata,wiec niech i dziala teraz tez ;-) nie zazdroszcze peknietej gumki!

Moj Mikus coraz aktywniejszy....

Dziewczyny,a wasze Maluszki spia same w lozeczkach w nocy? bo moj spoczko zasnie,a czasami wybudzi sie po 2 h i placze,bo spiacy,ale zasnac juz tam nie zasnie,wiec ja go do siebie i baaa spi jak zabity...
Nie chce go przyzwyczajac,ale zbytnio nie wiem jak mam go uspokoic jak sie przebudzi ( a glodny byc nie moze,bo to po jedzeniu godz -dwie)... :baffled: jak jest u Was?

otóż to ja slyszałam o tych butach, zegarek tez szlaban bo przecież liczy godziny do rozstania, ale o nożach i majtkach to nic nie wiem, TZ mi majtaski kupuje :tak:

no i poszłam na ten spacer z młodym i psem bo tylko 0 było i lekki śnieżek to i 1 raz wypróbowałam folię przeciwdeszczową :tak:

no młody to już prawie od miesiąca śpi tylko w swoim łóżeczku-pokoik jego przez ściane z naszą sypialnią, ja wyczulona jestem i na każde stęknięcie się budzę-drzwi otwarte mamy i nawet od jakiegoś tygodnia gaszę mu ta lampkę nad łóżkiem :tak:

Hej:)

weekend bez was i zgubiłam się absolutnie... kurka rurka... nadrobię jak położę Beniaminka :)
U nas śniegu w brud... a młody ma katar znowu... i już nie wiem czy to wina przedszkolaka ( a wiadomo ciężko go odseparować od Leosia ) czy ogrzewania choć codziennie rozwieszam mokre reczniki na noc... cholepka...

Buziaki dla Wszystkich :)

oglądam ten program o chirurgii na tvn i normalnie mi moja cesarka sie przypomniała ze w sumie to bym chciała zobaczyć co oni tam robili :baffled::eek:

jak slyszalam co lekarze prosili by im pielegniarki podaly to ja bym nie chciala wiedziec co robia. wystarczy ze czulam rozcinanie i jak mi sie lekarka uwalila na brzuchu by malego wycisnac...

reklama
Hej
Styrana po całej nocy i dniu z moją ukochana córeczką:-D Taki żarcik... F poleciał wczoraj do PL i wróci dopiero jutro. Ja zostałam sama z dzieciaczkiem;-) Powiem Wam że zdecydowanie lepiej sobie radze jak jestem sama w domu i nikt mi nie przeszkadza ani nie pomaga. Jestem super zorganizowana jak mi się nikt pod nogami nie kręci:-D:tak: A ile frajdy mam z zabawy z moim maleństwem. Dzisiaj śpiewałyśmy sobie Świąteczne piosenki...Hihihi W tym czasie przez 45 min bujała się w huśtawce, później puściłam jej z laptopa kołysanki i zasnęła:-):-)

Niestety nie nadrobię was, idę się cieszyć wolnym wieczorkiem bo dziec już śpi i Desperadosik na mnie czeka:p
AAA Tygrysku dziękuje za zdjęcia:) Śliczna masz córeczkę!!!

Dobranoc

Do góry