reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Mnie w niedziele raz na jakiś czas na necie można zobaczyć gdyż to jest własnie dzien rodzinny :))i ogólnie nie wchodzimy na neta no chyba ze jak sobie coś ogladamy razem w nim ;))
To jest jedyny dzien gdzie możemy razme sobie posiedzieć bo tak to praca w tyg.a po niej M też musi drzemkę zrobić i ogólnie tak mało czasu...

reklama
Gorgusia - wez najlepiej ibuprofen ,bo dziala przeciwzapalnie tez... jak masz dreszcze to temp. juz pewnie kolo 40'C.
Ja przechodzilam raz i dziekuje...mam nadzieje,ze nigdy wiecej... szybkiego powrotu do zdrowia... przystawiaj Malenstwo jak najczesciej...i kapusta w ruch!

Stokrotka - moj Maz z butami ma taka sama jazde...jeszcze z nozami, zegarkami i majtkami :szok::-D

Risia - u Nas przerywany...dzialal dwa lata,wiec niech i dziala teraz tez ;-) nie zazdroszcze peknietej gumki!

Moj Mikus coraz aktywniejszy....

Dziewczyny,a wasze Maluszki spia same w lozeczkach w nocy? bo moj spoczko zasnie,a czasami wybudzi sie po 2 h i placze,bo spiacy,ale zasnac juz tam nie zasnie,wiec ja go do siebie i baaa spi jak zabity...
Nie chce go przyzwyczajac,ale zbytnio nie wiem jak mam go uspokoic jak sie przebudzi ( a glodny byc nie moze,bo to po jedzeniu godz -dwie)... :baffled: jak jest u Was?

otóż to ja slyszałam o tych butach, zegarek tez szlaban bo przecież liczy godziny do rozstania, ale o nożach i majtkach to nic nie wiem, TZ mi majtaski kupuje :tak:

no i poszłam na ten spacer z młodym i psem bo tylko 0 było i lekki śnieżek to i 1 raz wypróbowałam folię przeciwdeszczową :tak:

no młody to już prawie od miesiąca śpi tylko w swoim łóżeczku-pokoik jego przez ściane z naszą sypialnią, ja wyczulona jestem i na każde stęknięcie się budzę-drzwi otwarte mamy i nawet od jakiegoś tygodnia gaszę mu ta lampkę nad łóżkiem :tak:

Hej:)

weekend bez was i zgubiłam się absolutnie... kurka rurka... nadrobię jak położę Beniaminka :)
U nas śniegu w brud... a młody ma katar znowu... i już nie wiem czy to wina przedszkolaka ( a wiadomo ciężko go odseparować od Leosia ) czy ogrzewania choć codziennie rozwieszam mokre reczniki na noc... cholepka...

Buziaki dla Wszystkich :)

oglądam ten program o chirurgii na tvn i normalnie mi moja cesarka sie przypomniała ze w sumie to bym chciała zobaczyć co oni tam robili :baffled::eek:

jak slyszalam co lekarze prosili by im pielegniarki podaly to ja bym nie chciala wiedziec co robia. wystarczy ze czulam rozcinanie i jak mi sie lekarka uwalila na brzuchu by malego wycisnac...

reklama
Hej
Styrana po całej nocy i dniu z moją ukochana córeczką:-D Taki żarcik... F poleciał wczoraj do PL i wróci dopiero jutro. Ja zostałam sama z dzieciaczkiem;-) Powiem Wam że zdecydowanie lepiej sobie radze jak jestem sama w domu i nikt mi nie przeszkadza ani nie pomaga. Jestem super zorganizowana jak mi się nikt pod nogami nie kręci:-D:tak: A ile frajdy mam z zabawy z moim maleństwem. Dzisiaj śpiewałyśmy sobie Świąteczne piosenki...Hihihi W tym czasie przez 45 min bujała się w huśtawce, później puściłam jej z laptopa kołysanki i zasnęła:-):-)

Niestety nie nadrobię was, idę się cieszyć wolnym wieczorkiem bo dziec już śpi i Desperadosik na mnie czeka:p
AAA Tygrysku dziękuje za zdjęcia:) Śliczna masz córeczkę!!!

Dobranoc

Do góry