reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
No i mam wiadomosc od Cynicznej:

"Wychodzimy na prosta. Dzieki za pamiec. Radek rosnie w oczach, wazy 6800g. Tysia jest b.wazna, starsza siostra. Ja rozkrecam interes-zapraszam na fb Mama Czeka, mama-czeka.pl , allegro 11kadabra11 na ubranka dzieciece do 20zl :) Niestety Luby jest na 4 mies.delegacji i Bydgoszczy i nie mam jak na forum posiedziec, a tesknie za Wami! wsparcie Wasze tez by sie przydało, bo ciezko czasami jest...buziaki!"

Dzięki Lotka! Może kiedyś wejdzie do nas:-) I gar grochówki mówisz, uwielbiam!!! Tylko ja lubię taką grochówkę, wersja prosta, znaczy kupuję grochówkę z knorra, do garnk woda, bulionik, ziele, listek, ziemniaki w kostkę, kiełbasa podsmażona z trochę cebulki, w to dwie paczki grochówki z knorra, trochę majeranku marchewki startej też można i już:-) Ale samaka mi narobiłaś! A jak tato z Pl przyjechał, to mu nie kazałam przywiesć tej grochówki, bo myślałam, że będę cycem karmić:rofl2:
Teraz pojadę do Pl to sobie zapas zrobię!

Dziewczyny a ja mam takie pytanie... dostałyście juz @?? przede wszystkim po cc??

u mnie nic
a cycem trochę karmię :-D

doberek choć jak dla mnie średnio dobry :no:

ja swoje 3 teściki nadal mam ;-)

wczoraj miałam taki miły wieczór z TZ przy winku a dziś nad ranem awantura :wściekła/y:
umowa była taka,że skoro ja wstaje w tygodniu do młodego to on w weekend :tak:
no to mu mówię,że teraz jego kolej; nawet raz w nocy wstał (tyle,że ja też się obudziłam :no:) a nad ranem mówi do mnie,że teraz to ja wstaję bo on musi odespać :wściekła/y: bo przecież pracuje w tygodniu ma na pierwszą zmianę i jest zmęczony :wściekła/y::no:
no ja za to nie jestem wcale zmęczona :wściekła/y: i też bym chciała kiedyś odespać do cholery!!!!!
i wiecie co on mi na to....że CHCĘ GO WYKOŃCZYĆ !!!!!!!!!:szok::wściekła/y:
bo przecież on już ma swoje lata (38) :wściekła/y:

co za wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
ja to nie mam litości dla mojego
jak nie idzie do pracy to siłą wywlekam go z łóżka - słowną oczywiście

miłego dnia
my zmykamy do reala :-D

Ja miałam juz 2 @ po cc.

malenstwo nie przestawaj no chyba ze cie bardzo boli. Mojej kumpeli zanikł i tez miala torbielika i to dosyc sporego, jeszcze przed zajsciem w ciaze go miala, pozniej ja bardzo bolało ale przetrzymala i sam znikł. Ja mialam kiedys na jajniku - zakonczynczyło sie naszczescie tylko kuracja w postaci zastrzykow, ale wiem ze tez wycinaja.

Lotka zaraz ide pobuszowac u ciebie na regałach :-D

U nas nocka taka sobie, ale da sie przezyc. W sumie to dopiero wstałam :szok: Dzisiaj dekorujemy dom w swiatełka i inne renifery i mikołaje.

A to apropos romantycznych zareczyn (zacznijcie od 1:18 )

Jamin's Downtown Disney Flashmob Proposal - YouTube

albo to: to jeszcez lepsze, normalnie truman show :)

Best Wedding Proposal Ever !! (The Americana at Brand, Glendale, CA) - YouTube

Ostatnia edycja:
MALEŃSTWO spokojnie:))mojego szwagra ma kilka torbieli a jeden to nawet ma 5 cm!!i lekarz do niej ze ma to traktowac jak darmowe sylikony :D nie robi nic z tym...chodzi na kontrole z tym co jakiś czas i to wsio ;))

Witam sie z wami na szybko!

Maz zabral Starszaka do centrum zabaw...ja mialam odpoczac...hahaha... Mikus wyczul,ze cisza w domu i sie obudzil..
Od dwoch dni jakis nerwowy, w nocy spi max 3 h... :baffled: a juz zdarzalo sie i 5... no nic...trzeba przezyc...moze to skok !

Zycze Wam udanej soboty i do uslyszenia

Taycia i Maleństwo też z Bydgoszczy:-D Właśnie tydzień został, i jedziemy do Bydzi na Święta:-) Ostatnio byliśmy w lipcu, i już strasznie się stęskniłam za wszystkimi:-D A Ty z jakiej dzielnicy? Ja załe zycie na Szwederowie, a mieszkanie z M mamy na Kapuściskach:-)

reklama
Się witam po półtora godzinnym spacerku,malacz jeszcze spi w gondolce - matka siem cieszyyyy :-):-):-):-)

Matka się cieszy podwójnie, bo malacz ma juz ustalone pory spania i na noc idzie se spać ;-)o 18 i matka ma wolne, a że dziś nas ciocia odwiedzi z winem , to matka się zaś zamienia w Matkę Polkę Monopolkę :-);-):-D

:-D

fajnie, że się cyniczna odezwała, ide oblukac ten jej businessss ;-):tak:

Do góry