reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

Hehe z biegu klikałam i w listopadówkach sie znalazłam :D bo tak zawsze my na końcu byłyśmy...

A tak w ogóle HO HO HO!!Buty przygotowane ? :D moi już pod łóżkiem wyhaczyli małą niespodziankę :))

MAFU no to musiałas być grzeczna :D super!

reklama
słuchajcie my ciągle przeziębieni, macie sprawdzone sposoby na kaszel Maluszka? odciągam katar, psikam wodą morską, daje nasivin na katar, witaminę C, robię inhalacje z nacl i jeszcze oklepuje, ale kaszel jest. Lekarz osłuchiwał dwa razy, odpukać nic nie zalega niżej, ale boję się tego, bo jutro już tydzien tej infekcji będzie.

Jas tez przeziebil sie. najgorszy poranek najbardziej go meczy. w nocy na szczescie nie wstawal co godz.
chyba sprobuje jak pisze Ayni

na mikolajki nic nie dostałam mikołajki to prezenty dla dzieci ale na ur dostałam perfum BEYONCE i torebke ze skory.

Pójdę dzisiaj spacerkiem na miasto z Marcelkiem a M na dwór z dziećmi bo ładna pogoda jest :)mrozek słoneczko...tak jak lubie :)

Witam Mikołajkowo!

Noc dziś przespana (Ufff!) ale za to Beniamin już przed 7.00 Mikołaja po domu szukał... znalazł więc szczęśliwy... szybciutko się ubrał i został oddelegowany do przedszkola :D jak wróciłam do domu to mama ma zdążyła Juniora dokarmić i śpi.

Jeśli chodzi o przeziębienie to Mój urwis też coś załapał ... sapie jak lokomotywa ... bez wątpienia zaraz go Nasz przedszkolak...
na razie dajemy sobie radę stosując woda morska, katarek ( ten do odkurzacza - będę polecać i wychwalać ZAWSZE ) ... maść majerankowa ( kotletowa jak mówi Benio )... a po kąpieli klata plecy i stopy PULMEXEM... przesypia całą noc więc swobodnie oddychać może :)

Hej hej :)udanych Mikołajek :)
Ja jem śniadanko-sama,bo jestem w szoku- Kacper zasnął podczas oglądania karuzelki :-) nigdy mu się to nie zdarzało.
U mnie Mikołaja nie było. Był u Kacperka :-D dostał kilka ciuszków.
U nas piękna pogoda,więc koło 11 spacer.

Hallo Mikołajki!
Tygrysek wielkie podziękowania za wczorajszy przypominacz Normalnie zapomniałabym prezenty do butów schować:baffled: Twoje zdjęcie mnie OBUDZIŁO!!!!
My też już po Mikołajkach, prezenty rozpakowane, i Ada z wrażenia zasnęła:-)

Wszystkiego Naj w Dniu Mikołajek

do minus ilu wychodzicie z Waszymi Maluchami?

lecę przeczytać co tam napisałyście od wczoraj ;-)

Mufu aż mi się łezka zakręciła ze tez dostałaś prezent
malenstwo masz dziś urodziny?

ja jestem wkur..... zona, daje rano mojemu m kase zeby kupil woreczki sniadaniowe, i mi gazete, nota bene bylo to moje 50zl z urodzin a on do mnie mam Ci z tych pieniędzy tez prezent urodzinowy kupić? nosz kuźwa ryczeć mi się chce tak za moje kupić prezent urodzinowy!!!!!!!!!! Az się poryczałam jak przeczytałam ze niektóre z Was dostały coś od swoich m na Mikołajki ja to nawet na urodziny jak widać mogę zapomnieć o prezencie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry