reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam :) można jeszcze dołączyć do wrześniowych mamusiek ?:-) Moja Natalka ur się 12.09.2012 :)

Co do usypiania to nasza niunia w dzień zasypia tylko na rękach a jak idzie spać na noc to zasypia sama w swoim łóżeczku co w dzień jest to nie wykonalne :)

reklama
Edward, Aska Witajcie, moja Majeczka również z 12go września :)

I ja tez nie usypiam, sama pada :) Co do jedzenie to różnie raz 150 a raz 120 czasami 100. Ale jeszcze powyzej 150 mi nie zjadła, wcina tak mniej wiecej co 3h, w nocy różnie bo cos sie jej poprzestawiało i kiedys spała6-7h a teraz budzi sie po4h głodna. Ahh no i nie chce pić, juz zaczynam cudowac z herbatkami bo wczesniej tylko woda, ale nawet herbatek nie chce wezmie 3-4 łyki i na tym koniec.

A gdzie Axarai ???

Witaj Askaaaa:-)
Ale wam dobrze z tym że usypiac nie musicie. Mój tyko raz tak padł że nawet brać na rece nie musiałam, a tak to zawsze czeka aż mama weźmie przytuli ucałuje i dopiero wtedy nyny. A ostatnio jak zasina to tak sie wierci i szuka sobie dogodnego miejsca na rękach że nie raz pod sama pache mi głowe wpycha a nos pod cyca i tak zasypia :-D

Hallo Kochane!!!
Jasminum duże buziaczki dla Haneczki z okazji 2 miesięcy!!!
Verita I całuski dla Córeczki ( imię nie podane i nie mogę zaleź!) z okazji 2 miesięcy!!!!
Edward:-D świetne, Witaj Ewad, i Witaj Aska no to nam przybyło Mamuś z 12 września:-)
Megan Jestem, jestem, spałam do 11, ale bydło nade mną wali i wrzeszczy i co to za spanie. M zwrócił im wczoraj uwagę, bo od 3 dni co dziennie mają gości z biegającymi i wrzeszczącymi bachorami, uśmiechnął się gość, przeprosił, i dalej było głośno, a że hałasują do 21:30 to przecież nie powinno nam przeszkadzać. Teraz też walą, biegają, wieczorem lampa nam się buja. Odnośnie zaświadczenia, to oczywiście w PL chcieli. My chcemy w PL chrzcić, jednak do nas 1000 km, a dziadki starsze, i nie chcemy ich narażać na długą podróż.
Martyna pielęgniarki myślę, że się nie śmieją, ale M na pewno będzie miał niezłą polewkę. Mój by mi przez miesiąc wypominał:-)

no super pospał. az 28 minut. z zegarkiem w ręku. nie zdążyły się pyry nawet ugotowac wrrrrrrrrr

drugie dzien świra z kolei.

Palmo monopolko - ja tez chce spac. Kaca nie mam, ale w samopoczuciu bez większej różnicy.

ide bo drze..........

reklama
Witam mamusie nowe:-)

Palma ty pijaku:-p:-D mnie tez moje marini woła juz miesiac i czuje ze dzis to ten dzien:-p:-D
Future witaj w klubie moja juz drugi dzien na rekach :dry:kweka steka tylko ze ja sie obawiam ze ja bierze choroba :no: oczka ma takie szkliste i podsinione a u mojej Doroty zawsze to pierwszy objaw był .....
My juz po usg z bioderkami wsio ok:-D ....

Do góry