reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Nie no co tu się wyrabia:-D (a ja gumipalto+antytabsy:-p)
Awersja, Kaci to ma jasne, zobaczyła byś jakie rzęsy mają moje starsze chłopaki:-D Rzęsy i zęby no szok po prostu. Kaci też ma takie zęby, zaraz 6 lat, i ani milimetra ubytku.

A tak apropos zwierzat, to ja mam psa (westie) i on sie strasznie boi małej, chcialam im jakos zdjecie razem zrobic to sobie nie dał, ucieka od niej (a moze jej nie lubi :confused::confused:)

Apropo testa czy wszystkie już miałyśćie pierwszy okres po porodzie bo ja tylko raz troszkę plamiłam cholera chyba nie muszę zrobić Testa?!

Dużo piszecie :) nie było mnie dwa dni a tutaj sporo nadrabiania!

Tygrysku zdrówka dla synka!

plamienia ani @ nie miałam jeszcze.

Co do zwierzaków u nas koty, ale wyjątkowo łagodne, raczej uciekają, jak płacze :)

Właśnie, wiem, że Cloudynka i Gorgusia odciągacie i karmicie i że macie medelę, słuchajcie używałyście/porównywałyście kiedyś innym laktatorem?

Zdenerwowałam się, czekałam 1,5 tyg. na tą medelę, włączyłam to, hałas mega i mało mi odciaga, już prawie się popłakałam, że mi mleko niknie a potem znów sięgnęłam po mój ręczny aventu i w chwilę odciągnęłam 60. Niby niewiele ale medelą dałam radę tylko 5 ml! Zła jestem, bo nie wiem czy to moje cycki nie lubią tej medeli...

reklama
polisia
ja z medeli jestem zadowolona więc nic innego nie próbowałam
i tak sobie myślę, że może rozmiar tego lejka ci nie pasuje...
w tym avencie ręcznym masz większy/mniejszy lejek?
w medeli lejki można dokupić w innych rozmiarach
może to o to chodzi?
a może twój biust jest nieśmiały i musi dopiero się ośmielić do nowego laktatora? hehe ;-)

mini electric jest rzeczywiście głośny.
cichy jest swing medeli ale różnica w cenie - bagatela jakieś 2 stówy.

Do góry