reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Bebe Marcelinka, Artur i Lilianka urodzili się w urodziny mojej Mamy, więc już w ogóle pamiętam:-D

Axa mój tata też z 24 września :-) z Marcelinką się będzie musiał dzielić swoim świętem.

Śliczne te dzieciaczki wrześniowe nam się udały dziewczyny, normalnie nie mogę się napatrzeć :)

Awersja, a Ty się nie boisz o Antosię, że koty podrapią? Ja nie mam zaufania do tych zwierząt jakoś...

Ostatnia edycja:
reklama
Z tym spaniem to moje tez tak ma jest dwa-trzy dni spokojna spi ładnie nie marudzi a potem zmiana spac nie chce zmierzła jest i juz sie do tego przyzwyczaiłam ze tak ma ..teraz spi juz po kapaniu ciekawe czy pospi jak wczoraj :-p , moja troszke kichac zaczyna zobaczymy czy cos sie z tego wykluje narazie odpukac trzyma sie choc juz wszyscy bylismy chorzy pokolei...
My jutro na imprezke idziemy mama imieniny ma :-) ..

bebe85
No nie boję się o dziecko, że mu kocice coś zrobią.
Mnie nie drapią i młodej też nie.
Wspólne wylegiwanie się jak na zdjęciach jest rzadko - jak się koty odważą koło Tośki położyć, a odwagę mają tylko jak ja jestem przy nich.
Jak tylko młoda zaczyna buczeć, to koty uciekają.
Kotom też nie ufałam, ale to było wtedy, gdy kotów nie miałam :-)

Risiu wiem. narazie obserwuje i zmierzylam temp - nie ma. za chwile bedzie mial 8 tygodni a w 8 jest skok dokladnie miedzy 7 a 9 wiec moze juz go jakos przezywa. a w przychodni pani od szczepien mowila ze sa dzieci ktore mniej lub bardziej reaguja na szczepienia i roznie sie to objawia... tak wiec czekam do wizyty, moze w pon uda mi sie zalatwic w naszej przychodni no i obserwuje go.

a tak w ogole z tego wszystkiego pozdrawiam znad drinka z wisnioweczka - pocieszam sie. (i prosze bez komentow ze jak to tak moze byc ze matka pije otoz moze bo juz nie karmi cycem od dawna ;))

Bebe ja koty też miałam, i nie wyobrażam sobie, żeby miały coś Kackowi zrobić. Gdyby tylko raz pazura wyciągnęły! Oczywiście Kaci zwierzaków nie torturuje, więc jak by pazury wyciągały, to eksmisja od razu:crazy:
Dziękuję Kochane za życzenia, Mama ma urodziny 24 września, i jesteście Kofane po prostu
Tygrysek Jasiu słodziaczek, i jakie ma piękne rzęsy. Moje chłopaki mają chyba 3cm rzęsy, mam nadzieje, że Didi też takie będzie miała, znaczy już ma, ale jasne na razie:-) Kaci też ma jasne, ale takkkkie długie, że ostatnio się pytał, czy mogę mu obciąć, bo wygląda jak dziewczynka:rofl2:

Ostatnia edycja:
Tu Kaci miał 3 lata, teraz ma rzęsy do brwi, jutro go fotne:-D P1030521.JPG

reklama
Do góry