reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kobitki!!!!
Awersja Dla Antosi Dużo buziaków z okazji 2 miesięcy!!!
My dziś na kontrole bioderek, i może poproszę o zważenie małej, ciekawa jestem ile waży:-D
Awersja ja też z odzysku z dwójką dzieci na karku:-)
Pauline no popatrz sprawdziłam po Twoim pytaniu, czy juz mam czucie na tym wałeczku nad raną, i trochę zaczynam już odzyskiwać czucie! Za to na pośladku dalej martwa strefa:baffled:

reklama
Ja czasem marze,żeby Dawid chcial smoczka ale nie da rady...za cholare nie chce a ja juz nie mam sil probowac i tyle juz mamy smoczkow:-D normalnie kazdego wypluwa, dławi sie,gryzie ,denerwuje albo i placze i kazdy zawsze laduje na podlodze:-D a czasem by sie przydal,zeby go uspokoic i zastapic cycka bo przeciez ciamcia i ciamcia cyca bo chce a nie,że głodny wiecie o co chodzi.

Wy sie dziwicie,że trzyma dzieciaczki butle:-D nasz juz trzymal miesiac temu:-D:-Di foto ma z tel zrobilam ale pamiatka bedzie wiadomo tak mu dalam i trzymal jakis czas:-D a moje dziecko nie miesci sie w swojej waniennce:-D:-D wczoraj kapalismy go w naszej lezal na tym podkladzie z gabki ale mial swobode i ruchy:-)

My noc mielismy z dupy, malo spalam czuwalam przy malym znow mial mega nos zatkany gdzies "w gardelku" bo za cholere nie moglam wyciagnac:/ troszke oczyscilam nosek ale to malo bo charczal dalej:-(dzien zle tez sie zaczal, maly marudzi odkad wstal teraz nawet w bujaczku steka i marudzi a ja wyrodna matka pisze do Was,poki nie placze to nie lece regeneruje sily czytajac Was:-)chyba bede pomalu sie zbierac na spacerek

Ja po cc dalej nie mam tam do konca czucia:/ masakra takie to nieprzyjemne, pomijajac to ze cos mnie brzuch boli, w szczegolnosci jak sie schylam ale do lekarza cos sie wybrac nie moge....

Lece do mojego dziecia...

Witam :-)młoda spi ja szybko chate ogarnełem pranie sie pierze (kolejne):-p;-)obiad mam od wczoraj bo mi sie zaduzo wczoraj ugotowało;-) wiec luz juz mam:-pwieczorem na zebranie do Doroty jak mezus o czasie z pracy przyjedzie.U nas taka mgła ze nic nie widac z okna:szok: i spac mi sie chce masakrycznie choc uz jedna kawe wypiłam:eek:...

witam się, w kinie było super za to za krotko

pauline- ja jestem po 2 cc i nie mam czucia nad rana
cloudynka jak tam po domowym spa? udało sie czy musialas wylazic?
awersja naj dla Antosi
nagapalma ja Cie zlapie :-p

Witam dziewczynki,
Moja marudzi od rana teraz chwilke zasnęła to czytam :)

maluszek a może to sapka? Marcelina też tak ma od jakiegoś czasu, bardzo się męczy, a jak próbuje odciągac to nosek czysty...Może być za suche powietrze w pomieszczeniu gdzie śpi dzidzia, ja kupiłam nawilżacz bo nic nie dawało rady, na chwile pomaga też sól morska. Ogólnie w dzień jest ok, tylko nad ranem Mloda się budzi i tak jej w nosku chrapie.

Witam się
Moja dzisiaj przeszła wszelkie moje oczekiwania od 11 do 7 ja wyspana na maxa. O 7 papu i dalej spanko na 2h. Ja w tym czasie sniadanie kawa obiad przyszykowałam i ogarnelam chate. chyba musze ten dzien w kalendarzu zapisac :-D

Od paru dni Majeczka juz tylko na samej butli (niestety) i jak zaczyna jesc to ze smoczkiem robia sie dziwne cuda, takjakby był zle odpowietrzony. Mamy z dwiema dziurkami aventa i zastanawiam sie czy nie przejsc na trzy dziurki bo wydaje mi sie ze ona go mocno ciagnie dlatego to sie tak dzieje. Wczesniej jak dostawala cyca i byla tylko dokarmiana butla to tak nie było, dopiero jak przeszłam tylko na butelke.

Pauline ja po 2cc i nie mam czucia na bliznie ani pod ani nad tak ok 2cm
awersja buziaki dla Antosi

Witam dziewczynki,
Moja marudzi od rana teraz chwilke zasnęła to czytam :)

maluszek a może to sapka? Marcelina też tak ma od jakiegoś czasu, bardzo się męczy, a jak próbuje odciągac to nosek czysty...Może być za suche powietrze w pomieszczeniu gdzie śpi dzidzia, ja kupiłam nawilżacz bo nic nie dawało rady, na chwile pomaga też sól morska. Ogólnie w dzień jest ok, tylko nad ranem Mloda się budzi i tak jej w nosku chrapie.

Dawid tez mi zasnal:szok: spi 40 min polozylam go w pokoju tam gdzie spimy a nigdy tego nie robilam i chybaaaa to byl moj blad? albo ta pogoda zadzialala,że moje dziecko spi w dzien?? :-Dtylko jak zwyle pociumkal sobie cycka i zasnal wiecie co ja sie boje,że on sie nauczy i inaczej nie bedzie zasypial:-( a jak przyjdzie komu innemu go uspic? tego sie wlasnie boje i tym martwie...wiem,że jest malutki i potrzebuje bliskosci...

Laska u mnie to samo.Dzien raczej ok zaczyna sie w nocy od 2 jakos, albo nad ranem a jak juz wstaniemy to znow okej. Ja juz mam zakupiony nawilzacz i nawet nie skapilam:-p kupilam lepszy, zakupilam koldre, pokoj mamy swiezy po remoncie zadnych firan,dywanow itd nawet nie grzejemy w tym pokoju, wietrzymy dlugo i czesto a i tak dalej to samo. Psikam marimer baby odciagam i czasem cos wyjdzie ale nie tyle ile slychac,że tego jest:szok: no i charczy jakby mial zawaony nosek,zatkany... czasem w nocy jest okej a tak jak dzis to budzil sie przez to, denerwowal i tarl nosek lapaki:-( to jak to ta sapka to co to? przejdzie to z czasem czy jak?

reklama
Ddzień dobry.

Mój Adaś też charczy od jakiegoś czasu. Najpierw myślałam że to gardło lub nosek ale poczytalam w necie i w 99% myślę że to wiotkosc krtani

Do góry