reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kobitki!!!!
Awersja Dla Antosi Dużo buziaków z okazji 2 miesięcy!!!
My dziś na kontrole bioderek, i może poproszę o zważenie małej, ciekawa jestem ile waży:-D
Awersja ja też z odzysku z dwójką dzieci na karku:-)
Pauline no popatrz sprawdziłam po Twoim pytaniu, czy juz mam czucie na tym wałeczku nad raną, i trochę zaczynam już odzyskiwać czucie! Za to na pośladku dalej martwa strefa:baffled:

reklama
Ja czasem marze,żeby Dawid chcial smoczka ale nie da rady...za cholare nie chce a ja juz nie mam sil probowac i tyle juz mamy smoczkow:-D normalnie kazdego wypluwa, dławi sie,gryzie ,denerwuje albo i placze i kazdy zawsze laduje na podlodze:-D a czasem by sie przydal,zeby go uspokoic i zastapic cycka bo przeciez ciamcia i ciamcia cyca bo chce a nie,że głodny wiecie o co chodzi.

Wy sie dziwicie,że trzyma dzieciaczki butle:-D nasz juz trzymal miesiac temu:-D:-Di foto ma z tel zrobilam ale pamiatka bedzie wiadomo tak mu dalam i trzymal jakis czas:-D a moje dziecko nie miesci sie w swojej waniennce:-D:-D wczoraj kapalismy go w naszej lezal na tym podkladzie z gabki ale mial swobode i ruchy:-)

My noc mielismy z dupy, malo spalam czuwalam przy malym znow mial mega nos zatkany gdzies "w gardelku" bo za cholere nie moglam wyciagnac:/ troszke oczyscilam nosek ale to malo bo charczal dalej:-(dzien zle tez sie zaczal, maly marudzi odkad wstal teraz nawet w bujaczku steka i marudzi a ja wyrodna matka pisze do Was,poki nie placze to nie lece regeneruje sily czytajac Was:-)chyba bede pomalu sie zbierac na spacerek

Ja po cc dalej nie mam tam do konca czucia:/ masakra takie to nieprzyjemne, pomijajac to ze cos mnie brzuch boli, w szczegolnosci jak sie schylam ale do lekarza cos sie wybrac nie moge....

Lece do mojego dziecia...

Witam :-)młoda spi ja szybko chate ogarnełem pranie sie pierze (kolejne):-p;-)obiad mam od wczoraj bo mi sie zaduzo wczoraj ugotowało;-) wiec luz juz mam:-pwieczorem na zebranie do Doroty jak mezus o czasie z pracy przyjedzie.U nas taka mgła ze nic nie widac z okna:szok: i spac mi sie chce masakrycznie choc uz jedna kawe wypiłam:eek:...

witam się, w kinie było super za to za krotko

pauline- ja jestem po 2 cc i nie mam czucia nad rana
cloudynka jak tam po domowym spa? udało sie czy musialas wylazic?
awersja naj dla Antosi
nagapalma ja Cie zlapie :-p

Witam dziewczynki,
Moja marudzi od rana teraz chwilke zasnęła to czytam :)

maluszek a może to sapka? Marcelina też tak ma od jakiegoś czasu, bardzo się męczy, a jak próbuje odciągac to nosek czysty...Może być za suche powietrze w pomieszczeniu gdzie śpi dzidzia, ja kupiłam nawilżacz bo nic nie dawało rady, na chwile pomaga też sól morska. Ogólnie w dzień jest ok, tylko nad ranem Mloda się budzi i tak jej w nosku chrapie.

Witam się
Moja dzisiaj przeszła wszelkie moje oczekiwania od 11 do 7 ja wyspana na maxa. O 7 papu i dalej spanko na 2h. Ja w tym czasie sniadanie kawa obiad przyszykowałam i ogarnelam chate. chyba musze ten dzien w kalendarzu zapisac :-D

Od paru dni Majeczka juz tylko na samej butli (niestety) i jak zaczyna jesc to ze smoczkiem robia sie dziwne cuda, takjakby był zle odpowietrzony. Mamy z dwiema dziurkami aventa i zastanawiam sie czy nie przejsc na trzy dziurki bo wydaje mi sie ze ona go mocno ciagnie dlatego to sie tak dzieje. Wczesniej jak dostawala cyca i byla tylko dokarmiana butla to tak nie było, dopiero jak przeszłam tylko na butelke.

Pauline ja po 2cc i nie mam czucia na bliznie ani pod ani nad tak ok 2cm
awersja buziaki dla Antosi

Witam dziewczynki,
Moja marudzi od rana teraz chwilke zasnęła to czytam :)

maluszek a może to sapka? Marcelina też tak ma od jakiegoś czasu, bardzo się męczy, a jak próbuje odciągac to nosek czysty...Może być za suche powietrze w pomieszczeniu gdzie śpi dzidzia, ja kupiłam nawilżacz bo nic nie dawało rady, na chwile pomaga też sól morska. Ogólnie w dzień jest ok, tylko nad ranem Mloda się budzi i tak jej w nosku chrapie.

Dawid tez mi zasnal:szok: spi 40 min polozylam go w pokoju tam gdzie spimy a nigdy tego nie robilam i chybaaaa to byl moj blad? albo ta pogoda zadzialala,że moje dziecko spi w dzien?? :-Dtylko jak zwyle pociumkal sobie cycka i zasnal wiecie co ja sie boje,że on sie nauczy i inaczej nie bedzie zasypial:-( a jak przyjdzie komu innemu go uspic? tego sie wlasnie boje i tym martwie...wiem,że jest malutki i potrzebuje bliskosci...

Laska u mnie to samo.Dzien raczej ok zaczyna sie w nocy od 2 jakos, albo nad ranem a jak juz wstaniemy to znow okej. Ja juz mam zakupiony nawilzacz i nawet nie skapilam:-p kupilam lepszy, zakupilam koldre, pokoj mamy swiezy po remoncie zadnych firan,dywanow itd nawet nie grzejemy w tym pokoju, wietrzymy dlugo i czesto a i tak dalej to samo. Psikam marimer baby odciagam i czasem cos wyjdzie ale nie tyle ile slychac,że tego jest:szok: no i charczy jakby mial zawaony nosek,zatkany... czasem w nocy jest okej a tak jak dzis to budzil sie przez to, denerwowal i tarl nosek lapaki:-( to jak to ta sapka to co to? przejdzie to z czasem czy jak?

reklama
Ddzień dobry.

Mój Adaś też charczy od jakiegoś czasu. Najpierw myślałam że to gardło lub nosek ale poczytalam w necie i w 99% myślę że to wiotkosc krtani

Do góry