na ostatniej wizycie 20.08 gin mi powiedziala,że termin mam na 5.09, pierwsze KTG zrobimy 29.08 drugie jak nie urodze to 05.09 i z tym wykresem mam ja w szpitalu odwiedzic, L4 dostalam do 12.09 jak nie urodze do tego czasu to zglaszam sie do szpitala...czyli u mnie zglaszasz sie 7dni po terminie
swiete slowa, matka cale zycie martwi sie o swoje dzieci.... fajnie sie czyta co tam u Was
dzieki temu mam jakos wiecej wiary i sil,że dam rade:-) i poki co u mnie w cycu tez sucho ale licze,że mleczko bedzie!!
dobrze,że nie boli bo szkoda sie meczyc... ciekawe ciekawe kiedy Cie wezmie..bo teraz to faktycznie lada dzien albo hoho,że czlowiek sie kurde nie doczeka...
Polisia ja tez bol pachwin mam od ho ho 2/3miechy jak nic
Stokrotka ja mam takie same mysli...masakra:-( wczesniej czlowiek nie chcial rodzic bo za szybko, a jak mozna to nie slychac nie widac
no ale ja nie chce przenosic, boje sie kurde... kilka dni temu wydawalo mi sie,że nie dojde na jutrzejsze KTG bo mialam bole itd ale jakos przeszlo...
a co z Joasia chyba nikt nie wie... RiSia jak masz jak to wez prosze do niej napisz
:* ciekawe co u nich?? czy czasu poprostu nie ma czy jak...
a u mnie ciezka noc, tak to zasypiam film leci itd a tylko jak mezu idzie lulu, wyl tv to ja oczy jak 5zl :/ mysli 1000 na minute ehhh... teraz bym pospala to nie bo kolana bola, rwa skurczybyki,że sie nie da... poleze troszke i zaczne buszowac w pokoiku malego juz w polowie zrobiony
hihi
a ja rozmyslam bo planowalam zrobic mojemu 30ste urodzinki w ta sobote, zrobic grilla poki pogoda w miare, torcika itd ja w czw mam urodzinki wiec jakos tez by fajni wyszlo, ale nie wiem czego sie spodziewac... a czekam i przekladac impreze... tym bardziej,że akurat na ten weekend bedzie brat z zona bo zjada z zagranicy...ale powiem Wam,ze troszke sie boje imprezowania takiego gdzie beda pic itd a jak zaczne rodzic?? i co meza chyba woda bedziemy lac na otrzezwienie
no nie wiem samaaaaaaaaaa