maluszek2012
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za potrzebujące&&&
Witam, nie rodzę (jeszcze) ;p Ostatnio "lepiej" śpie bo budzę się co 2,5 godziny a nie co 45 minut ale od 5 już nie śpie:/ obudził mnie skurcz, od wczoraj zrobiły się trochę bolesne, chwilami myślałam że to "już" i zaczęłam się bać jak nie wiemZawsze przerażał mnie poród, jak zaszłam w ciąże jakoś mi przeszło a teraz znowu panika mnie ogarnia
Aaaa niech ktoś za mnie urodzi
![]()
jem śniadanko(a przynajmniej spróbuje bo żołądek ściśnięty) i zbieram się powoli na ktg - może mnie uspokoi trochę
no jakbym czytala swoje slowa
Do-ti no jak sie zdecydowalam,że dzis zaczne kupowac co trzeba na te urodzinki to poki co nie mamy funduszy :/ moj mial wczoraj ostatecznie dostac kase za fuche ale jeszcze sie nie doprosil wiec musze sie powstrzymac do wieczora chociaz nie wiem ile osob tak na ostatnia chwile da rade przyjechac( bo dzis juz sroda) a ja dopiero zaprosze,no nic zobaczymy
Dzis tez mialam z dupy noc, ja chyba mam za duzo "na glowie" wszystkim sie martwie i przejmuje :/ pol nocy nie spie a od 5/6 juz na nogach a potem jakos ****owo sie czuje :/ i tak od kilku dni. A wczoraj to w ogole tak sie zdenerwowalam i poplakalam,że przez 5 min az mnie nosilo i nie mogli mnie uspokoic
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Joasia &&&&&&&&&&&&& :*