reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Mafu ja mam dopiero na piatek, wiec zrobimy potem burze mozgow co tam nam powiedzieli. W internecie tez za wiele informacji nie moge znalezc. No niby lepiej ze tak lezy niz nozkami czy posladkami ale wiadomo ze kazda chcialaby w miare szybko urodzic bez instrumentow pomocniczych.

u mnie basen nie wchodzi za bardzo w gre bo mam 20 km do miasta i ledwo juz czlapie wiec nie bede jeszcze basenu szukac.

hehe oki ;-)może akurat coś więcej się dowiemy ;-) Też patrzyłam teraz po necie za tym i jedyne co znalazłam to inf, że dużo dzieci tak ułożonych podczas samego porodu się obraca i przyjmuje właściwą pozycję, tak że i może nasi chłopcy się odwrócą ładnie ;)

Mi basen też odpada bo już mi czop odchodzi, a poza tym bałabym się że przed samym porodem infekcji się nabawię bo zawsze jak chodziłam to coś przyplątywałam;/

reklama
hej
wczoraj wyszłam, wykluczyli podejrzewaną hipotrofię. poprostu mój Jaś będzie mniejszy. mam badanie wagi płodu 7.09 a 6.09 mam wizytę u gin.

Dziękuje Wam za kciuki...

buziaki.
postaram się nadrobić ale nie obiecuję

Moja mała też jest ułożona główką w dół i twarzą do przodu brzucha, lekarz nic nie mówił, że to źle, powiedział wręcz, że wszystko super i wymieniał, że ciąża super, dziecko super, łożysko super iii itd. ale o ułożeniu nic nie wspominał. W piątek idę na KTG to się też zapytam.

zapytam tu bo najwięcej Was tu zagląda :)
dziewuszki przed chwilą na wkładce został mi taki glucik alla galaretka i jest takie lekko zielonkawe , pozniej jeszcze wyciagnełam sporo tego i juz takei biało żółte hmmm ,jak to czop to może być zielonkawy czy tak jak wody trzeba jechać do szpitala??

dziewuszki przed chwilą na wkładce został mi taki glucik alla galaretka i jest takie lekko zielonkawe , pozniej jeszcze wyciagnełam sporo tego i juz takei biało żółte hmmm ,jak to czop to może być zielonkawy czy tak jak wody trzeba jechać do szpitala??

Majeczko nie mam pojecia szczeze mowiac nie słyszałam nigdy o zielonkawym czopie...

wiesz co ja chyba tydzień temu trafiłam z tym do szpitala bo nie wiedziałam o co chodzi i wiesz co stwierdzono ze mi tak wkładka zabarwiła... teraz twierdzę że to był czop bo ten czop to odchodził mi baaaardzooo powoli i cały czas był taki wodnisto brązowy a na koniec właśnie ten zielonkawy glut - najlepiej pod prysznic i odczekaj troche i zobacz co będzie a wkładki na razie zostaw w razie trzeba było pokazać

Fasolko właśnei ja tez nei :))) ale że ja dziwna jestem to wsystko możliwe:))) kazałam emkowi dogotować pierogów najem się najpierw jak by się okazało że musimy jechać do szpitala i spędzić tam poł nocy nim nas jakiś lekarz zechce przyjąć i powiedzieć że to nic takiego i mamy wracać do domku :)
Merlinku ale to nei jest wodniste wcale taki mega wielki glutek jak galaretka , i nie było przyklejone do wkładki tylko tam mi si ę przykleił ;/// hmmmm no nic posiedzę i się pozastanawiam o co kaman:)

reklama
Do góry