reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzieńdoberek z dusznego DE!
Wczoraj było nie do wytrzymania, a słońca wcale nie było, gdyby było.....
Dziś rano miałam bolesną pobudkę, M pojechał do pracy na inwentaryzację, a ja o 7,30 myślałam, że wojna się zaczęła! Ale nie, to tylko do sąsiadki na dole wnuki z Chorwacji przyjechały, i wiecie co odkryłam.... sąsiadka ma pianino!!!! Jak tak będzie co dziennie, to osiwieje!
Życzę Wam miłego weekendu i milszych pobudek!
Ps. ten ból bioder w nocy mnie wykończy!

reklama
Witam słonecznie :) Dwie godzinki temu zostałam ciocią:) Szwagierka urodziła tydzień przed terminem zdrową córeczkę 2800 i 57 cm - wysoka dziewuszka:) już nie mogę się doczekać naszej maleńkiej:)

Szaszlyki zrobione 30szt mi wyszlo, a teraz mocze nozki bo nie wyrabiam... u nas juz grzeje, duszno ale slonce daje.

Axarai ale mnie rozbawilas z tym fortepanem:-D:-D co za odkrycie hihi wspolczuje z tymi bioderkami:-( mnie jak nie plecki to teraz stopki bola i teraz im sie przygladam i stwierdzam,że robia sie misiowate!!!:-(

Kasieczek gratuluje ciotka!!! fajnie w ogole masz,że szwagierka blisko Ciebie urodzila. Bedziecie razem sie wspierac:-) a córeczka to faktycznie długa im sie urodzila:-) u mnie w rodzince najmniej bylo 57 a najwiecej 61:-)

Lotka to czekamy na Ciebie:-) koniec odpoczynku od BB :-D Milej u szybkiej pozdrozy do domku

A oto zdjecie foto mojego skromnego torcika:-)
bb.jpgbb1.jpg

Maluszek druga szwagierka rodzi za miesiąc więc będzie nas cała "banda" :D Rodzice maleństwa są dość niscy więc spodziewali się kruszynki a tu córa ich przerosła bo oni mieli po 54cm ;)
Torcik wygląda bardzo smakowicie:tak:

Kasieczek uu to dziadkowie nie wyrobia z kasa:-D ale fajnie Wasze dzieciaczki razem beda mogly sie bawic:-) no moj maz urodzil sie 54cm ja 59cm a teraz on ma 182 a ja 176 ciekawe jaki nasz maluszek bedzie:-D no mam nadzieje,że torcik bedzie dobry chociaz wizualnie cos mi sie dzis nie podoba:-p

Witam słonecznie :) Dwie godzinki temu zostałam ciocią:) Szwagierka urodziła tydzień przed terminem zdrową córeczkę 2800 i 57 cm - wysoka dziewuszka:) już nie mogę się doczekać naszej maleńkiej:)

no to gratulacje CIOCIU !!!

Szaszlyki zrobione 30szt mi wyszlo, a teraz mocze nozki bo nie wyrabiam... u nas juz grzeje, duszno ale slonce daje.

Axarai ale mnie rozbawilas z tym fortepanem:-D:-D co za odkrycie hihi wspolczuje z tymi bioderkami:-( mnie jak nie plecki to teraz stopki bola i teraz im sie przygladam i stwierdzam,że robia sie misiowate!!!:-(

Kasieczek gratuluje ciotka!!! fajnie w ogole masz,że szwagierka blisko Ciebie urodzila. Bedziecie razem sie wspierac:-) a córeczka to faktycznie długa im sie urodzila:-) u mnie w rodzince najmniej bylo 57 a najwiecej 61:-)

Lotka to czekamy na Ciebie:-) koniec odpoczynku od BB :-D Milej u szybkiej pozdrozy do domku

A oto zdjecie foto mojego skromnego torcika:-)
Zobacz załącznik 479243Zobacz załącznik 479244

smakowity torcik
ja tam nie przepadam za słodyczami, ale z chęcią spróbowałabym :D

Pajka ja i żarty, gdzie tam. Ja jestem poważny obywatel tej planety, a i mój M Ci potwierdzi, że poczucia humoru to mi brakuje :D

Miałam jechać na zjazd chustowych mam, ale zrezygnowałam. Wczoraj miałam trochę chodzenia i było gorąco, a dziś mój M dzwoni, że wczoraj to było nic i że lepiej jakbym siedziała w domu. I siedzę. Staram się choć trochę dostosowywać do pozycji kanapowo-fotelowej, w mojej wersji to jest pozycja rogówkowa, ale no tak w 50% zaliczona.
A na termometrze w cieniu ponad 30 stopni.

ło matko, ale Wy jesteście szybkie kobity :DDD nadrobić wpisy tylko w tym wątku to jest trochę :) Aż się czuję odpisując jakbym odkopywała wątek a nie odpowiadała. Wczoraj już nie miałam siły odpisywać, ale żeby nie zostawić bez informacji napiszę i pochwalę się. U nas ok. Mały za chwilę będzie miał miesiąc i jest z niego mega zuch! Waga na razie nieznacznie w górę ale ale, j moje mleczko, sondą dożołądkową ale jednak, pozbył się tfu tfu odpukać respiratora i uczy się ssać smoczek :) A dziś spotkała mnie najpiękniejsza niespodzianka. Dostałam mojego krasnoludka na ręce. A on? Usnął i spał tak spokojnie. Saturacja (natlenowanie) mu pięknie się poprawiła, tętno też. Ewidentnie dobrze mu było. I mnie również. W końcu po 26 dniach pocałowałam mojego Maxia w rączkę i tuliłam, tuliłam :))

ło matko MAYBEBABY aż się popłakałam ze wzruszenia. To musiała być cudowna chwila. Życzę Ci ich jak najwięcej i jak najczęściej. Strasznie się ciesze, że u was już tak fajnie się układa. Wszystkiego naj naj i ucałuj Maksia od ciotek :)

reklama
ło matko, ale Wy jesteście szybkie kobity :DDD nadrobić wpisy tylko w tym wątku to jest trochę :) Aż się czuję odpisując jakbym odkopywała wątek a nie odpowiadała. Wczoraj już nie miałam siły odpisywać, ale żeby nie zostawić bez informacji napiszę i pochwalę się. U nas ok. Mały za chwilę będzie miał miesiąc i jest z niego mega zuch! Waga na razie nieznacznie w górę ale ale, j moje mleczko, sondą dożołądkową ale jednak, pozbył się tfu tfu odpukać respiratora i uczy się ssać smoczek :) A dziś spotkała mnie najpiękniejsza niespodzianka. Dostałam mojego krasnoludka na ręce. A on? Usnął i spał tak spokojnie. Saturacja (natlenowanie) mu pięknie się poprawiła, tętno też. Ewidentnie dobrze mu było. I mnie również. W końcu po 26 dniach pocałowałam mojego Maxia w rączkę i tuliłam, tuliłam :))

jakie to słodkie
kochana my cały czas trzymamy za Ciebie kciuki
i dopingujemy Ci
nie mogę się doczekać jak będziesz mogła go już zabrać do domku
czuję się jak prawdziwa forumowa ciocia :)

Do góry