Tygrysek1985
Fanka BB :)
no to ja tez sie wypowiem co do porodu, przy Oliwce mialam CC, jak wspominam? podczas CC mialam w pewnym momencie wrazenie jakbym odjezdzala, balam sie wtedy strasznie, pamietam tez bol jak wyjmowali Oliwke mialam wrazenie jakby przejechal mnie pociag ale tylko przez chwile, potem bardzo dlugo dochodzilam do siebie i zazdroscilam dziewczynom po naturalnym, ze chodzily normalnie po korytarzu ja nie moglam z bolu, potem jeszcze dlugo dochodzilam do siebiew domu, teraz przy drugiej ciazy strasznie bola mnie zrosty przy rosnieciu brzuszka
teraz gdybym sie uparla tez bym mogla miec CC, ale chyba wole silami natury chociaz sprobowac, chociaz u nas nie ma zo tylko jakis gaz do wdychania, ale czy dam rade sn jak wymiekam przy kanalowym leczeniu zeba bez znieczulenia nie wiem
ja mam taka opinie, moze bledna, ze CC i sn to porownywalny bol tylko przy sn mocniejszy bardziej jednorazowy, a przy CC mniejszy ale za to dluzszy,
no i po CC dluzej sie lezy z reguly w szpitalu, mi sie wdalo jakies zakazenie i w ogole dlugo dochodzilam do siebie
teraz gdybym sie uparla tez bym mogla miec CC, ale chyba wole silami natury chociaz sprobowac, chociaz u nas nie ma zo tylko jakis gaz do wdychania, ale czy dam rade sn jak wymiekam przy kanalowym leczeniu zeba bez znieczulenia nie wiem
ja mam taka opinie, moze bledna, ze CC i sn to porownywalny bol tylko przy sn mocniejszy bardziej jednorazowy, a przy CC mniejszy ale za to dluzszy,
no i po CC dluzej sie lezy z reguly w szpitalu, mi sie wdalo jakies zakazenie i w ogole dlugo dochodzilam do siebie