reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

malenstwo, ja ziewam na okraglo :-)

ja też ale to jest denerujące i przeszkadza. ja mam dłuie ziewanie i częste. jakby organizm był mało dotleniony. i w dodatku oddycham ustami bo ciężej mi nosem. jak teraz będę u gin to jej powiem że częstsze duszności mam.

kiedyś miałam podobnie z dusznosciami i spirometria, rtg, echo, ekg, krew i cukier - wszystko wyniki prawidłowe. i zerkając na necie jedyne co może być to bezdech senny albo zwykłe niedotlenienie.

reklama
hej, hej odebrałam dziś wyniki i są lepsze niż te zrobione 1,5 tyg wcześniej, teraz już tylko HCT i MPV są poza normą. Czyli duże ilości buraczków czerwonych i ogólnie obiadki pomogły :)nom i femibion zaczęłam łykać, za to w moczu nie wyszły ani żadne bakterie ani drożdżaki...a ja jestem przekonana że je mam...(o kurczę to chyba nie w tym wątku powinnam pisać, wybaczcie)
ja też ziewam jak smoookkk, a do tego w pachwinach mnie tak ciągnie że masakraaaa, u mnie już 111 cm w obwodzie pępkowym......a wszyscy twierdzą,że mam mały brzuszek...oni chyba niedowidzą
jutro lekarz....czekam z niecierpliwoscią na wizytę
ściskam Was mocno

witam sie :)

a mnie chyba malo bedzie bo sie zle czuje od paru dni, nie wiem czy to pogoda tak na mnie wplywa czy cos sie dzieje. ciagle bym tylko spala, budze sie kolo 11 i o 17 znikam, a przeciez tyle czasu sie swietnie czulam. teraz mam tak ze kazda aktywnosc odchorowywuje nastepnego dnia...a z przychodni zabralam karte i wiecej tam nie pojde po tym jak mnie znowu potraktowali.

przeczytalam co tam u Was, posylam Wam buziaki. jutro ide na glukoze i inne badania... :(

buziaki mamusie :*

Martusia- jak ja bym do mojego żelaza dołożyła jagody to chyba bez toalety do końca ciąży bym się obyła :rofl2:

Dziewczyny...strasznie mnie boli to biodro. To chyba Młody się jakoś przefiknął i jakis nerw drażni,bo dziś też kopniaki w inne miejsca dostaję. Ale chodzenie sprawia mi ogromną trudność :(

mnie skurcze oszczedzaja, za to bol juz do pachwiny doszedl... jak nie urok to... przemarsz wojska, o!:-(

jeszcze 3dni do usg szkraba a do wizyty tydzien ;/.

Ostatnia edycja:
fasolka to super niedosc ze marka dobra to jeszcze od znajomych wiec w razie czego nie musisz sie martwic o niespodzianki;)a Rodzinka widze juz ustawiona bardzo mnie to cieszy maja Cie wyreczac a Ty lezakowac i juz:-) wszystkiego naj dla jutrzejszego Solenizanta ojjj to juz prawie Mezczyzna:)

Lotka tez fajniutki:)my postanowilismy ze z lozeczkiem i wozkiem poczekamy do sierpnia...troche mnie to meczy no ale wszytskiego od razu nie damy rady a poza tym na poczatki sierpnia remont wiec lozeczka nie ma sensu wczesniej kupywac:)

malenstwo tak czytam Twoja konwersacje z fasolka na temat ziewania i mi sie udzielilo papka mi sie od 3 min nie zamyka:-D a w dzien podobnie szczegolnie przy takiej pogodzie jak dzis:/

lenka ciesze sie ze wyniki lepsze...nom watek nie ten ale my mamy prawo byc roztargnione hehe bynajmniej jeszcze ok 3 m-ce:-D

*martusia nom chyba kazda z Nas to dopada ta ociezalosc ,mniejsza czy wieksza zaczyna dokuczac sennosc a co bedzie w upaly:szok: daj znac jak jutro wyniki :*

martusia juz jagodzianke dzis ktoras Mamusia proponowala, byly pierogi z jagodami a na swiezo mmm a dawaj co tam wiatminki, witaminki:-)

gorgusia moze cos slodkiego zjedz i sie poloz na boczku, moze sie przekreci...coz innego Ci doradzic nie wiem...wypoczywaj tulam mocno:*

Zmykam na kapiel jutro USG nie moge sie doczekac a pozniej dlugi dzien poza domem u mojego Przedszkolaka nie wiem jak wytrzymam ponad godzinna jazde pociagiem jak ja do toalety co 15 min musze:/ No ale jak nie teraz to nie wiem kiedy Go odwiedze wiec jade byle pogoda dopisala:)

Jutro bede wieczorkiem od razu zdam relacje z usg na odpowiednim watku:)
Spokojnej nocki buziole w brzusiole:******

reklama
witam się :)

Do_iT podam Ci przykład :-Dw ciąży bralam Duphaston w karcie mam wpisany lek Dupholon :-D:-D brałam Ursopol a wpisane mam Porsopol :-D

Mantezowa u mnie synek jest ze mna od urodzenia bo na wychowawczym byłam cały czas...tylko naj np znikam na zakupy a on zostaje z tatą jest w miarę ok, ale nie wiem jak sie zachowa jak nie bedzie mnie 3 dni:(

Joasiu na pewno powiem... bo musze porobić badania w kierunku cholestazy...

Maluszek też tak mam... nie martw się...

Marudka kciuki zaciśnięte:)

no to tak nie muszę wam chyba pisać, ze ja to mam wyjątkowego pecha i się znowu wczoraj strułam :szok: nie wiem czy to wczorajszy obiad czy sernik na zimno , ale zdychalam pół nocy...teść też się źle czuł a jedyne co jedliśmy wspólnego to byl wlasnie sernik...

na dodatek jestem chora i moj smyku rownież :angry:

ale się uśmiałam z Tym Twoim wypisem
a co do jedzenia to mi też szkodzą pewne rzeczy, które jadłam a teraz umieram po ich zjedzeniu np. nabiał w ilości większej niż 1 jogurt, orzechy...

Palemko oszczędzaj się :tak:

Do_iT a Ty masz daleko do Parku Chorzowskiego?może bysmy sobie na spacerek wyskoczyły?

daleko mam muszę jechać ponad pół godziny autobusem ;)

Malenstwo ja tak strasznie ziewam jak na spacer wychodze:szok: smieje sie ze to za duza dawka swiezego powietrza:-D

ech z tym ziewaniem to ja ziewam wszędzie cały czas
i dre mi się ryjek na okrągło

A co do Waszych wag piórkowych poniżej 10kg to nie chwalcie się tak :p

Do góry