fasolka to super niedosc ze marka dobra to jeszcze od znajomych wiec w razie czego nie musisz sie martwic o niespodzianki
a Rodzinka widze juz ustawiona bardzo mnie to cieszy maja Cie wyreczac a Ty lezakowac i juz:-) wszystkiego naj dla jutrzejszego Solenizanta ojjj to juz prawie Mezczyzna
Lotka tez fajniutki
my postanowilismy ze z lozeczkiem i wozkiem poczekamy do sierpnia...troche mnie to meczy no ale wszytskiego od razu nie damy rady a poza tym na poczatki sierpnia remont wiec lozeczka nie ma sensu wczesniej kupywac
malenstwo tak czytam Twoja konwersacje z
fasolka na temat ziewania i mi sie udzielilo papka mi sie od 3 min nie zamyka
a w dzien podobnie szczegolnie przy takiej pogodzie jak dzis:/
lenka ciesze sie ze wyniki lepsze...nom watek nie ten ale my mamy prawo byc roztargnione hehe bynajmniej jeszcze ok 3 m-ce
*martusia nom chyba kazda z Nas to dopada ta ociezalosc ,mniejsza czy wieksza zaczyna dokuczac sennosc a co bedzie w upaly
daj znac jak jutro wyniki :*
martusia juz jagodzianke dzis ktoras Mamusia proponowala, byly pierogi z jagodami a na swiezo mmm a dawaj co tam wiatminki, witaminki:-)
gorgusia moze cos slodkiego zjedz i sie poloz na boczku, moze sie przekreci...coz innego Ci doradzic nie wiem...wypoczywaj tulam mocno:*
Zmykam na kapiel jutro USG nie moge sie doczekac a pozniej dlugi dzien poza domem u mojego Przedszkolaka nie wiem jak wytrzymam ponad godzinna jazde pociagiem jak ja do toalety co 15 min musze:/ No ale jak nie teraz to nie wiem kiedy Go odwiedze wiec jade byle pogoda dopisala
Jutro bede wieczorkiem od razu zdam relacje z usg na odpowiednim watku
Spokojnej nocki buziole w brzusiole:******