reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jasminum, ale to masz jakies odparzenie?? bo jeżeli tak polecam Ci talk dla dzieci taki zwykły posyp sobie... mnie odparza pod biustem, wiec talkuje i mam spokój...

Do_iT jak tylko bedziemy zdrowi :confused:mam nadzieje, ze to kiedyś nastąpi to bardzo chętnie

zapraszam Was również na nowy wątek :) twórczy :p

https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2012-f441/kacik-moderatorski-59463/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jasminum, ale to masz jakies odparzenie?? bo jeżeli tak polecam Ci talk dla dzieci taki zwykły posyp sobie... mnie odparza pod biustem, wiec talkuje i mam spokój...

właśnie dziwne jest to, że nic tam nie mam na tej skórze, znalazłam na innych forach, że dziewczyny miały podobne objawy i najprawdopodobniej było to związane z naciąganiem się skóry, sama nie wiem, kupiłam Bepanthen krem ale ... jest napisane, że podczas ciąży to tylko po zaleceniu lekarza stosować :crazy:

Pajka będę w sobotę w parku bo jest zjazd chustomaniaków, a ja z miłą chęcią popatrzę co i jak ;) może się skusisz???

Gorąco, ciśnienie jak zwykle powyżej normy - pewnie będzie zwiększona dawka leków na nadciśnienie i szyja mnie boli
chyba muszę się umówić z moją siostrzyczką masażystką
niech masuje, bo zwariuje

i kolejny tydzień rozpocząty
po południu idę odebrać wyniki
a jutro wizyta

ale mieliśmy wczoraj ubaw z małego kopacza
normalnie tak się ustawiła, że mój brzuch chwilowo miał zanik pępka
a i wyglądał jak wulkan etna conajmniej :D

coś dla lubiących gospel
Kirk Franklin - The Rebirth Of Kirk Franklin - Live (HD Whole Concert) - YouTube

hej dziewczynki :)

nie poszlam na glukoze, taka sie ulewa puscila nagle. ide jutro. poza tym samopoczucie zmiennie, raz lepiej raz gorzej, mniej jem... nie wiem od czego to tak. chyba sie starzeje :-D

Maluszek korzystam poki moge ;) ale mam teraz tak ze sie budze o 6 czy 7 biore leki i nie moge juz zasnac a potem jednak zasypiam i spie do 13 :szok: zobacze co na bol w pachwinie powie doktorek.
Jasminum a moze masz jakies odparzenie od biustonosza albo potowki? chyba ze faktycznie tak Ci sie rozciagnela skora... w kazdym razie moze sprobuj schlodzic.
Joasiu mam nadzieje ze podroz minela bezproblemowo?
Fasolka sto lat dla Twojego syna kawal chlopa juz :)
Gorgusia moze synek Ci jakis nerw uciska? tulam bo widze ze Cie to meczy...
Do_ti tez odliczam ale do USG :)

mama nie pozwala mi isc do zoo :( mowi ze teraz zwierzaki zmieniaja siersc i w ogole i ze jeszcze jakiegos swierzba dostane xD

Dzień dobry.

Szukam na allegro fotela do karmienia- chyba na fińskim jakimś się skończy, pufki do mojej toaletki i karuzelki dla Młodziaka.
Miłego dnia Brzuszki :)
gorgusia ja w pierwszej ciązy nie mialam fotela, karmilam na sofie i strasznie narzekalam na brak wygody a jak jechalam do moich rodzicow to tam karmiłam najczęściej na fotelu tzw fince i musze przyznac ze bylo mi na niej bardzo wygodnie dlatego jak moja mama w ubiegłym roku zmieniala kanape i fotele to zabralam od niej te stare i teraz mam do pokoju malenstwa. Dodatkowym plusem jest to ze nie zajmuja zbyt duzo miejsca

Fasolka Sto lat dla dużego już Synusia!!!!!!!!!!
Dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie? Ja podczytuje Was czasem, ale czasu jakoś brak i odpisać już nie ma kiedy. Wcześniej byłam codziennie i przyznam się szczerze, że to raczej w pracy tu zaglądałam.:zawstydzona/y: Ale teraz czasu w pracy brak. Po pierwsze pracuje w szkole w sekretariacie i teraz gorący okres. Po drugie mam stażystkę, którą muszę trochę "pouczyć", bo sama nie wiem jak długo pociągnę. NIby do końca sierpnia mam być w pracy, ale jak sobie pomyślę, to chętnie bym sobie ten sierpień odpuściła. Tym bardziej, że Starszak będzie miał wakacje, to pobylibyśmy razem, bo od września zaczyna szkołę.
Bardzo Was przepraszam, ale nie mam pojęcia co się u każdej dzieje, dlatego nie wiem co pisać. Mam tylko ogromną nadzieję, że wszystko dobrze. Wszystkie mamusie zdrowe (nie licząc naszych dolegliwości) i dzidziusie też rosną zdrowo. Nie wiem co u Maybebaby. Odzywała się ostatnio, jak jej Synuś się trzyma?
U mnie poza tym po staremu. Tylko czas straaaaasznie mi leci i brzuch przy okazji rośnie ;-). Patrząc na Wasze zakupowe szaleństwo jestem przerażona!!!! Dziś dostałam pierwszą paczkę - kupiłam dla Małego body i pajacyki na początek. No i nosze się z zamiarem przejrzenia ciuszków po Starszaku, ale jakoś ciężko mi się zabrać. Poza tym cały czas gryzie mnie wybór wózka - coraz więcej oglądam i tylko mam coraz większy mętlik w głowie.
Pochwalę się też, bo wczoraj mój Starszak miał zakończenie przedszkola. Wszystkie dzieci tańczyły poloneza (mój w pierwszej parze), myślałam że się popłacze ze wzruszenia. Och jakiego ja mam duuużego już Synusia.
Poza tym czekam na połowę lipca, bo wtedy mamy urlop i zaplanowany wyjazd nad morze. Jednak patrząc na obecną pogodę jestem raczej przerażona, niż zadowolona :baffled: Zobaczymy...
Przepraszam dziewczyny, że tyle nagrybciłam. Tak dawno mnie nie było, a teraz samolubnie piszę tylko o sobie. Może uda mi się częściej odzywać. Postaram się, bo szkoda byłoby tu nie zaglądać. Dzięki Wam można dowiedzieć się dużo potrzebnych i mądrych rzeczy.

reklama
fasolka wszystkiego naj dla Mlodego :)

ja dzisiaj kolejna noc nie spalam, zab, sie uaktywnil, bylam dzis u lekarza, okazlo sie, ze jakies tam lekarstwo tlenek sie rozsypal, dentystka mi caly zab rozwiercila i grzebala w nerwie po czym go zatrula, umieram dzis z bolu, i u dentystki tez umieralam, jak porod mocniej boli to ja pierdzeiele nie rodze heh w ogole nastroj u dentysty jak na porodowce, po mnie weszla jakas dziewczyna darla sie niemilosiernie, i uciekala co chwile z fotela, a przed gabinetem jakas dziewczynka slyszac to strasznie plakala normalnie horror jakis

Do góry