reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jak przestałam ok 3 tygodni temu słodkie w ogóle jeść to też waga mi się zatrzymała na około 2 tyg w miejscu i obwód też. Z obwodem to jest różnie, bo rano mniejszy, wieczorem 2 cm do przodu, no ale waga mi nareszcie drgnęła też do przodu, a słodkiego nadal nie jem.

reklama
dziewczyny przypominam o wysylaniu mi imiona jakie wybralyscie/ planujecie wybrac dla Waszego Maluszka do rankingu, ktory zostal umieszczony w 1 poscie dzialu "nasze imiona"

Hej Brzuchatki.
Ja się wzięłam za porządki i odkurzanie i teraz już zupełnie jak pokraka chodzę :( Moje lewe biodro wysiada.Bardzo boli. Już kiedyś miałam coś takiego, ale wtedy ostre przeciwbólowe brałam i jakoś było, a teraz co? Leżenie i mała ilość chodzenia mi pozostaje.
Z pracą mojego M jeszcze nic się nie wyjaśniło. Czekamy. A jego obecna praca to jakaś porażka... dzień w dzień, nawet wszystkie weekendy i najczęściej zawsze po 10-12h. Za nadgodziny nie płacą, a M już wysiada psychicznie i fizycznie, bo nie ma lekkiej pracy. W szoku jestem,że nikt się jeszcze nie zbuntował i nie doniósł na nich do inspekcji pracy...

Ja zajadam się arbuzem. Kupił mi M taką bestię ponad 7kg i jem, jem, jem... lepsze to niż słodycze :)

Muszę sobie brzuch zmierzyć, bo w sumie też mam wrażenie,że jakoś bardzo nie rośnie.

Ja sobie nie mierzę brzucha, jakoś wcześniej na to nie wpadłam... zawsze mi się zdawało że taki pomiar może być mylący, wystarczy więcej zjeść lub mieć zaparcia od 3 dni i już obwód będzie większy...
ale teraz jak czytam że się martwicie, to tym bardziej się mierzyć nie będę... ja już i tak wystarczająco się zamartwiam o to czy wszystko jest i będzie ok, jeszcze mi teraz brakuje kolejnego zmartwienia... wolę sobie nie dokładać.
Parę tygodni temu też odstawiłam słodycze i waga mi stanęła na dość długi czas. Teraz pozwalam sobie tylko na Magnumy :) naprawdę polecam na poprawę nastroju wszystkim które się zamartwiają. Wyszedł taki nowy w białej czekoladzie, masakra jaki dobry :))))
Arbuz to też niezła myśl... chyba pojadę po zakupy :)))

Kochane dzięki, ufff, widocznie może tak jest, że raz wystrzelił ten brzuś a teraz mu dobrze :D w sumie nie narzekam :)
Pajkaa dzięki :) wiem, że są jakieś "macane" sposoby sprawdzania ułożenia, ale to chyba jeszcze za wcześnie by wyczuć :D

Mantezowa hahaha ja siadam okrakiem i czuję się mega zabawnie :) ale to fakt z tym malowaniem :)))

Merlin to chyba dłuuuuugi musi byc ten pędzelek :) mi by raczej przydała się jakaś zdolność paranormalnego wyginanania :)))) albo peryskop :O

Jasminum jestem zatem spokojniejsza :D

Lenka gratki za zdane egzaminy

Joasia wiem co czujesz i napewno nie pierwszy i nie ostatni raz tak wybuchłaś. u mnie często był ten wybuch że go nie ma nie moze poczuć ruchów zobaczyć jak rośnie i wgl. ale już lepiej chociaż czasem jeszcze podburza mi się. ale jest oki już nie wybucham (narazie) pojechał tam dla NAS.

mam pyt do Was dziewczyny - czy wy też macie tak że mimo ze się wyśpicie to ziewać co chwila potraficie?? ja jakoś tak ostatnio mam. i mnie w nocy już tez goni do toalety zawsze około 3 w nocy. ;p

przepraszam że każdej nie odpisałam Buziaczki.

polisia ja w pepku sie mierze sporadycznie a waze teraz codziennie ale od wizyty 3 go zaczne to robic co tydzien bo to chore hehe przestraszylam sie jak ostatnio kg w tydzien przybralam ale teraz staram sie ograniczac slodkie i przybywa ok 04-0,5 kg wiec chyba w normie;)wg pewnego kalkulatora ktorym sprawdzam od poczatku czy nie tyje za duzo wage na ten tc mam w normie;)

stokrotka moze gina zapytaj, trzeba bylo na IP jechac tam kazdy ze spacjalistow by Cie kolejno obejrzal mniej latania;) mam nadzieje ze to nie zatrucie i szybko przejdzie a moze to po prostu opuchlizna i zmeczenie z powodu ciezarku jaki nosisz teraz:) daj znac czy sie poprawilo tulam...

Pajka ajjjj chalwa zawsze mi na cos ochotke zrobicie:-p moja mala tez miednicowo dalej lezy bo jak czuje kopniaka w prawej pachwinie to widze jak z lewej strony wypycha glowke albo dupke:-Dchcialabym zeby sie obrocila bylabym spokojniejsza ale niby do 34 tc ma czas...

Merlin pewnie hormony tez robia swoje, zapraszaj znajomych do siebie niech po drodze kupia ciasteczka Ty zadbaj o smaczna kawke zawsze to jakas alternatywa zamiast wyjscia na miasto:-) glowa do gory :*

gorgusia zycze aby sie szybko wyjasnilo co z ta praca Mka. A arbuza to mozna jesc bezkarnie nakilogramy ja tez uwielbiam:-D

...a my lezakujemy byla burzaaa i taka jakas senna sie zrobilam:/ a jutro po USG czeka mnie ponad godzinna gazda pociagiem do Chrzestniaka ma przedstawienie a ze dawno nie bylam to jade bo pozniej to juz na pewno nie dam dlugo rady:/

Witam dziewczynki :-) wczoraj sie nie odzywałam jakis zfochowany dzien miałam :szok: nie odzywałam sie do nikogo w domu bo mnie wnerwiaja:wściekła/y: .A dzis zagoniłam do roboty wszystkich bo chałpa brudem zarasta ale dla nich czysto i jak złapałam nerwa rano jak sie chyciłam sama to zaczeli sami bo zobaczyli ze zartów nie ma:-p.A teraz mi sie gebula cieszy od ucha do ucha bo wozek dla dzidzi zakupiłam...:-D:-D i juz powoli widze koniec mojej listy wyprawkowej:-)
A to wozek x-lander x1 musimy fotelik jeszcze dokupic a i wozek w kolorze czerwono czarnym ...odkupiony od znajomych w stanie idealnym:-D

c_big1907448.jpg

malenstwo, ja ziewam na okraglo :-)

fasolka, super fura :-)

ja tez juz mam swoj w domu, o taki, na czarnym stelazu:
http://www.miko.profitmedia.eu/userfiles/image/88D.jpg

tu sa fotki w calosci, z kołami itp...
Wózek 3W1 DREAMLINE AroTeam raty wiele kol. BOMBIK (2428806369) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dalam za niego 730zl(bez fotelika, bo mam swoj po tomku) - nowka ze sklepu stacjonarnego - cena taka niska, bo ten sklep juz wiele lat sprzedaje wozki tego producenta i maja duze rabaty :-)

reklama
My zdecydwani bylismy na Tako jumpera ale trafiła sie naprawde super okazja i stwierdzilismy czemu nie skozystac wozek nam sie spodobał i zaoszczedzilismy sporo a wozek po jednej dziewczynce w sumie mało uzywany bo szybko drogie dzidzi mieli i taki podwójny kupili wiec ten tylko kilka miesiecy uzywali:-)

Moj Szymon konczy jutro 14 lat szok kiedy to przeleciało:szok::-D

Do góry