reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hello, u nas poki co nie pada ale slonka nie widac same ciemne chmurki. Jeszcze troszke i wizyta :-) nie moge sie doczekac zeby zobaczyc mojego szkraba:-) ale mnie dzis pachwina boli i krocze... dobrze,że dzis gin bede spokojniejsza...

Dziewczyny jakie Wy macie piekne te wagi ahhh lepiej tego nie czytac:-D ciekawe ile dzis mi przybedzie po ostatniej wizycie... a ja sie mierzylam przed ciąża jak sprzedawalam suknie ślubna a potem nie, takze lece sie teraz zmierzyc:-D

Maluszek ja jem 2 chalwy dziennie ciekawe ile rpzez to przytyje :p ale fakt faktem troche spuchnięta jestem nogi, ręce...wiec woda mi sie zatrzymuje

Polisia mnie się wydaje, ze obwod brzusia może się różnić przez ulożenie dzidzi :tak: mój miesiąc temu był miednicowo ulożony a potem zrobil myk (nawet czulam jak glowka się przemieszczała) i obwód się zmniejszył :tak:ale ruchy czujesz normalnie?

Hej Dziewczyny !
Nie było mnie parę dni bo korzystałam najpierw z obecności męża w domu - teraz tak strasznie za nim tęsknie jak wychodzi do pracy.... I na weekend przyjechała siostra która przywiozła też ciuszki dla maluszka, trochę z nią w sobotę pospacerowałam a niedziele już odchorowałam - to jest straszne ze każda aktywność kończy się na następny dzień leżeniem jak nie przytomna.
Piję ten buscopan ale nadal jak pochodzę to brzuch twardnieje i mam niewielkie bóle w dole brzucha ... Zaczynam sie martwić sama już nie wiem co robić..
Ogólnie jestem do dupy... przez to siedzenie w domu jakaś taka zamknięta w sobie, rozczulona na wszystko ale i jakaś taka pozbawiona wiary :( nie wiem może to efekt tego że byłam aktywna a teraz od dłuższego momentu siedzę w miejscu i na każdym kroku przekonuje sie mało mogę... Normalnie zastanawiam sie nad poszukaniem psychologa

Pajkaa ruchy czuję normalnie :D Maluszek w ogóle chyba nie śpi :D ułożony jest/był poprzecznie, ale ciągle czuję kopki w tych samych miejscach, czasem tylko z drugiej strony, ma tam chyba ciaśniej bo jak wywala to mogę niemal złapać :D
po prostu zmartwiło mnie, że nic nie tyję i nic nie przybywa w obwodzie :) kto by pomyślał, że kiedyś mnie to zmartwi :D

Merlin współczuję Ci, nie pomagają książki czy coś? przesyłam Ci garstkę uśmiechów chociaż.

Mam też pytanie - jak obecnie przybieracie na wadze i w obwodzie brzuszka? mierzycie się, wiem, że niektóre tak.
Od miesiąca nie jem słodyczy i w sumie nic nie przytyłam, w pasie (czyt. pępku) też nic i w zasadzie zaczęłam się stresować, że w sumie to czemu brzus nie rośnie.
Macie tak?

Tez się nad tym zastanawiałam dzisiaj bo ostatnio mój brzuch tez zatrzymal sie w miejscu a wręcz jak u pajki chyba zmalal o 2 cm tylko ja sie tym nie martwie bo przynajmniej nie mam problemów z obcinaniem pazurków u nóg:-D

Polisia ja sobie wlasnie zmierzylam i w ciągu nie miesiąca a 3 tygodni zeszło mi 4 cm bo mam dokladnie 99 cm...w obwodzie...
co do ułożenia to tez mi sie tak wydawalo a smyku się odwrócil i kopał w tym samym miejscu bo sobie tam nozki zostawił :-D

Mantezowa dobre:):)

reklama
Do góry