reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

witam! ja troche z innej bajki, ale moze mi pomozecie, mam straszne bole glowy (raz w tygodniu czasami raz na 2 tyg) ale strasznie silne. znacie moze jakies metody na bol glowy? czytalam ze to ponoc normalne bo zmiany hormonalne, ale czasami bol jest potworny. jak juz nie moge wytrzymac to biore apap, a tak to nacieram amolem ale to nie bardzo pomaga. jesli macie jakies swoje sposoby to prosze podzielcie sie ze mna ... z gory dziekuje

reklama
Karolak współczuje, normalnie to pomaga mi sen, koniecznie w ciszy i ciemnym pomieszczeniu, ale nie wiem czy obędzie się bez tabletki. Mi moja gin powiedział, że w przypadku bólu głowy mam brać nospę.

Pomoże mi któs na wątku o lekarzach???

karolak25 - amol i smarować i masować skronie, łyknąć coś na paracetamolu. :tak:
anmika - odpisałam, dobra rada postaraj się unikać dr google, tam często za dużo jest napisane i niepotrzebny stres.

Ostatnia edycja:
Hej
Wczoraj miałam wizytę i z tego szczęścia, że wszystko super spać nie mogę, miałam nawet szybciutkie usg, żeby zmierzyć serduszko, więc widziałam moje cudo:)
Pajka, ojej, to musi strasznie boleć :eek: A co do problemów z myciem zębów, to mnie też czasami wtedy mdli, a ostatnio dwa razy krew poleciała wieczorem z dziąsła
Wczoraj zestresowana przed wizytą czytałam trochę co pisałyście, już nie pamiętam, ale u mnie pępek normalny, bardzo głęboki, ale trochę rozciągnięty ;-)
Mam dwa pytania:
Wczoraj zadławiłam się i tak się przestraszyłam, że brzuch mi się cały ścisnął - czy takie coś wpływa negatywnie na dziecko, w sensie, czy mu krzywdę może zrobić? :szok:
A co do tych tygodni, to jak wchodzicie na jakieś kalendarze ciąży, i jesteście w 15t3d to czytacie o 15 tygodniu czy o 16 tygodniu? Eh mam nadzieję, że dobrze się wyraziłam :-p
Miłego, słonecznego dnia :-)

Palma się wita :-D
marudka : na ppierwsze pyatnie nie odpowiem, bo nie mam pojęcia, ale na chłopski rozum myślę, że nie, a na drugie : czyta się 16 tydzien, bo 15 się skonczył, a 16 trwa :tak: jak tam brzuszkowe sprawy - lepiej ?

karolak- może 2 apapy ? Bo 1 to napewno możesz, tylko nie wiem czy ci pomoże :)

lili, kasia - absolutnie nie można ketonalu !!! Nein ! No ! :-)Niet !

pajka
- za każdym razem od 3 miesięcy jak myję zembska, to mam ochote pawia puścić :) juz się do tego przywykłam ;)

No to idę śniadanko szykować :) Coś komuś kupić, bo do sklkepu skiknę ?

Hej
Wczoraj miałam wizytę i z tego szczęścia, że wszystko super spać nie mogę, miałam nawet szybciutkie usg, żeby zmierzyć serduszko, więc widziałam moje cudo:)
Pajka, ojej, to musi strasznie boleć :eek: A co do problemów z myciem zębów, to mnie też czasami wtedy mdli, a ostatnio dwa razy krew poleciała wieczorem z dziąsła
Wczoraj zestresowana przed wizytą czytałam trochę co pisałyście, już nie pamiętam, ale u mnie pępek normalny, bardzo głęboki, ale trochę rozciągnięty ;-)
Mam dwa pytania:
Wczoraj zadławiłam się i tak się przestraszyłam, że brzuch mi się cały ścisnął - czy takie coś wpływa negatywnie na dziecko, w sensie, czy mu krzywdę może zrobić? :szok:
A co do tych tygodni, to jak wchodzicie na jakieś kalendarze ciąży, i jesteście w 15t3d to czytacie o 15 tygodniu czy o 16 tygodniu? Eh mam nadzieję, że dobrze się wyraziłam :-p
Miłego, słonecznego dnia :-)
wtedy czytamy o 16 tygodniu.

karolak, ja w najgorszych bolach biore 2 paracetamole. niestety miewam takie okropne, ze sen czy odpoczynek albo jedna tabletka nic nie daje... a katowanie sie tez dziecku nie sluzy :-(

no hej
dzieki laski. ja jakoś nie kojarze ostatnio. no pewnie ze skonczylam 13 tc. jestem jakas nieogarnieta.
moja mama dzis zle spala, miala katar i kaszelek. narazie jakby lepiej, ale zobaczylam. mialam jechac dzis do gorzowa na jakies zakupki, ale nie wiem czy się z nią wybierac. i mialam wyniki zrobic w diagnostyce. no zobaczymy. narazie kawa ;*

dzien dobry ;)

I ja się witam i idę coś wszamać, mam chlebek i słoik z dźemikiem własnej roboty :tak: A potem czeka mnie intensywny dzień w pracy, no a po pracy na podyplomówkę jadę i muszę dzisiaj być, bo jest zaliczenie i wpis do indeksu, tyle, że gdzieś zapodziałam indeks :shocked2:

lili - ja tez muszędziś do szkoły z indeksem szorować, nie ma wogóle wpisów, a sesja niebawem się kończy :)

future - dzień dobry dzień dobry :) no to się możemy stuknąć kawką ;)

czesc lotka :)

U mnie żur juz się warzy, zakupy zrobione, śniadanko wcinam właśnie, no i musze sobie witaminy zapodac , bo wczoraj zapomniałam :szok: Aha pytałam na zamknietym, ale spytam i tu : MA któras problem z zajadami, bo juz dwa tyg się męczę :)

reklama
witam się

Palemko normalnie mamy te same obiady :D tutaj ryba, tutaj żur :-D

dzisiaj na śniadanie wszamalam 2 porcje frytek :D

Karolak
mnie pomaga masaż szyi

Marudka takie xspięcie brzuszka raczej nie zaszkodzi

resztę dziewczynek pozdraiwam

Do góry