reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
sorki nadrobilam po lepkach bo pozno wrocilam, bylam dzis u lekarza, z dzidzia wszystko ok, nie mialam usg, ale lekarz badal mnie przez brzuch, dostalam skierowanie na krew i mocz przez te moje ostatnie zle wyniki, mala dzis miala wypadek w przedszkolu skakala az uderzyla w umywalke, gorne zeby luzne, mam nadzieje, ze jej nie wypadna plus rozcieta warga, dzis zostala u Babci, wczorajszy moj problem nadal trwa
gorgusia sily
gorgusia sily
nie zaczelas, tylko skonczylas 13 :-) te suwaki tak "dziwnie" działają ;-) jutro bedzie Ci pisac ze jestes w 13 tyg i 1 dniu ciazy,czyli ze pełen 13 tydzien i pierwszy dzien czternastego... ehh mam nadzieje, ze zrozumiale wyjasnilam ;-)zaczełam 13 tydzien dopiero zobaczylam.
ale jestem głodna
Tomcio spi,a ja znikam na kuchenne rewolucje ;-) milego wieczoru! :-)
rany laski a ja sie przejadlam !!! zaraz pekne i zastanawiam sie jak by sie tu wytoczyc do łazeinki pod prysznic jak wstac nei moge bo taki pełen brzuchol mam (((((((((((
Martusia dobrze że z dzidzią wsio oki!!! a wczorajszy problem moze rodzice mogli by Wam pomóc?? pisałas kiedyś ze zawsze Mała ma u nich wszystko jak jeden jogurt nie smakuje dziadzio leci po drugi ,moze jakos by Wam pomogli ? .ehhh 3ymam mega kciuksy aby sie udalo rozwiazac tamte problemy
a co do Oliwki qrcze to nieźle sobie narobiła aby szybko się wsyztko zagoiło !!!
Martusia dobrze że z dzidzią wsio oki!!! a wczorajszy problem moze rodzice mogli by Wam pomóc?? pisałas kiedyś ze zawsze Mała ma u nich wszystko jak jeden jogurt nie smakuje dziadzio leci po drugi ,moze jakos by Wam pomogli ? .ehhh 3ymam mega kciuksy aby sie udalo rozwiazac tamte problemy
a co do Oliwki qrcze to nieźle sobie narobiła aby szybko się wsyztko zagoiło !!!
Tygrysek1985
tak tak Dziadki pomagaja bardzo z Oliwka, ale nie cche naduzywac i do domu kupuje sama, bo oni i tak placa za pol przedszkola
R
RiSiA
Gość
KasiaP ja ogolnie nie lubie ketonalu bo mozna się latwo od niego uzależnić... wolę z dala od takich lekow,... nawet jak miałam usunięte chirurgicznie zęby to nie brałam...dam radę a co tam ja tam w ogóle jeszczew nie wierzę, ze jestem w ciaży
Martusia najważniejsze, ze z dzidzią wsio ok ale Ty mialaś w ogole usg robione czy jeszcze nie?
mam do Was pytanie czy macie problem z myciem zębów?? bo mnie strasznie zbiera się na wymioty... w pierwszej ciaży nie mialam problemów z tym...
dobranoc dziewczynki
Martusia najważniejsze, ze z dzidzią wsio ok ale Ty mialaś w ogole usg robione czy jeszcze nie?
mam do Was pytanie czy macie problem z myciem zębów?? bo mnie strasznie zbiera się na wymioty... w pierwszej ciaży nie mialam problemów z tym...
dobranoc dziewczynki
Tygrysek1985
pajkaa mialam jedno ale takie pobiezne dwa tygodnie temu i tylko sie dowiedzialam za z dzidzia wszystko ok i ile mierzy
reklama
Skończyłaś 13tczaczełam 13 tydzien dopiero zobaczylam.
Pajkaa dowiedz się, bo chyba ketonal w ciąży brać można, ale głowy nie dam, w każdym razie po CC byłam na ketonalu, a karmiłam Adę. Podpytaj może ginka, szkoda z bólu wyć.Pajkaa, właśnie ci chciałam napisać żebyś może ketonal wzięła bo to pomaga na bóle zębów, ale się ogarnęłam w ostatniej chwili, że przecież my w ciąży jesteśmy
Mnie też boli szczenka i żuchwa na samą myśl...
Co do zębów, to przeczekaj, jak czytam to co niektórzy mają takie chwilówki na różnym etapie ciąży. Ja z Adą miałam, a pomogło mi najpierw płukanie płynem, a dopiero potem mycie, nie wiem dlaczego tak