reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Pajkaa, właśnie ci chciałam napisać żebyś może ketonal wzięła bo to pomaga na bóle zębów, ale się ogarnęłam w ostatniej chwili, że przecież my w ciąży jesteśmy :-D
Mnie też boli szczenka i żuchwa na samą myśl... :baffled:

sorki nadrobilam po lepkach bo pozno wrocilam, bylam dzis u lekarza, z dzidzia wszystko ok, nie mialam usg, ale lekarz badal mnie przez brzuch, dostalam skierowanie na krew i mocz przez te moje ostatnie zle wyniki, mala dzis miala wypadek w przedszkolu skakala az uderzyla w umywalke, gorne zeby luzne, mam nadzieje, ze jej nie wypadna plus rozcieta warga, dzis zostala u Babci, wczorajszy moj problem nadal trwa

gorgusia sily

zaczełam 13 tydzien :) dopiero zobaczylam.

ale jestem głodna ;)
nie zaczelas, tylko skonczylas 13 :-) te suwaki tak "dziwnie" działają ;-) jutro bedzie Ci pisac ze jestes w 13 tyg i 1 dniu ciazy,czyli ze pełen 13 tydzien i pierwszy dzien czternastego... ehh mam nadzieje, ze zrozumiale wyjasnilam ;-)

Tomcio spi,a ja znikam na kuchenne rewolucje ;-) milego wieczoru! :-)

rany laski a ja sie przejadlam !!! zaraz pekne i zastanawiam sie jak by sie tu wytoczyc do łazeinki pod prysznic jak wstac nei moge bo taki pełen brzuchol mam :((((((((((((
Martusia dobrze że z dzidzią wsio oki!!! a wczorajszy problem moze rodzice mogli by Wam pomóc?? pisałas kiedyś ze zawsze Mała ma u nich wszystko jak jeden jogurt nie smakuje dziadzio leci po drugi ,moze jakos by Wam pomogli ? .ehhh 3ymam mega kciuksy aby sie udalo rozwiazac tamte problemy
a co do Oliwki qrcze to nieźle sobie narobiła :( aby szybko się wsyztko zagoiło !!!

KasiaP ja ogolnie nie lubie ketonalu bo mozna się latwo od niego uzależnić... wolę z dala od takich lekow,... nawet jak miałam usunięte chirurgicznie zęby to nie brałam...dam radę a co tam :) ja tam w ogóle jeszczew nie wierzę, ze jestem w ciaży :-D

Martusia najważniejsze, ze z dzidzią wsio ok:) ale Ty mialaś w ogole usg robione czy jeszcze nie?

mam do Was pytanie czy macie problem z myciem zębów?? bo mnie strasznie zbiera się na wymioty... w pierwszej ciaży nie mialam problemów z tym...

dobranoc dziewczynki:)

Pajka ja mialam na poczatku i przeszlo jak zmienilam na paste dla dzieci a pozniej w aptece emkowi polecili jakas dla ciężarówek:) i juz jest oki na tej:)
dobrej nocki lece si ekapac i spacc :))))

reklama
zaczełam 13 tydzien :) dopiero zobaczylam.
Skończyłaś 13tc :laugh2:

Pajkaa, właśnie ci chciałam napisać żebyś może ketonal wzięła bo to pomaga na bóle zębów, ale się ogarnęłam w ostatniej chwili, że przecież my w ciąży jesteśmy :-D
Mnie też boli szczenka i żuchwa na samą myśl... :baffled:
Pajkaa dowiedz się, bo chyba ketonal w ciąży brać można, ale głowy nie dam, w każdym razie po CC byłam na ketonalu, a karmiłam Adę. Podpytaj może ginka, szkoda z bólu wyć.
Co do zębów, to przeczekaj, jak czytam to co niektórzy mają takie chwilówki na różnym etapie ciąży. Ja z Adą miałam, a pomogło mi najpierw płukanie płynem, a dopiero potem mycie, nie wiem dlaczego tak :-p

Do góry