alebur
Mama Miłoszka i Izuni
demetrios raczej napewno przez brzuch ,przeciez maluch jest juz duuuuzy i swietnie Go widac przez brzuszek o ile dobrze pamietam to tylko jedna z nas miala usg grnrtyczne dowcipne a reszta przez brzuszkowe moj tez idzie ze mna w czwartek i juz sie nei moze doczekac pomimo ze w niedziele widzial maluszka ,i sie zastanawia czy wkoncu sie przeskoczyl w inna pozycje czy nadal jest leniuszkiem i lezy w jendej no i po niedzielnym usg wita i zegna sie z maluszkiem jak przychodzi wychodzi moze dlatego ze pierwszy i wyczekaiwany a moze juz tak bedzie z kazdym dzidziusiem w brzuszku
każdy dzidziuś w brzuszku przywołuje takie reakcje Ja teraz z drugime też tak mam i to podwójnie , bo synuś rozmawia z dzidzią i całuje mój brzuch
Maja, Palma, Liliana- dzięki za uspokojenie mojego skołatanego serca
Ja miałam usg genetyczne i dowcipnie i przez brzuszek, bo tak dokładnie lekarz mógł wszystko zobaczyć.
Anmika- m zawsze może czekać w poczekalni i zostać zawołany w momencie kiedy okaże się,że chcesz by przy Tobie był. Możecie się umówić,że jak będzie przez brzuszek to go zawołasz.
U mnie lekarz najpierw sprawdza czy wszystko ok, a później woła mojego B. I ja zawsze chodziłam do faceta
Dziewczyny...jakie mnie migreny dopadły! Dzień w dzień potworny ból głowy w połączeniu z bólem brzucha i mułem. Dziś już nie dałam rady i łyknęłam paracetamol... Myślicie,że jak często mogę go łyknąć? Jednak tabletka na dzień nie zaszkodzi?
I jeszcze jedno- korci mnie żeby kłaczki ufarbować. Mam farbę, ale taką stałą, która się nie zmywa, a w związku z tym zawiera różne cosie. Farbować czy dać sobie spokój?
B. kupiła mi te Palmersy do ciała Nie mogę się doczekać kiedy przyjdą!
Czekam na wieści z wizyt!
a dlaczego miałabyś nie farbować , ja to robię bez przerwy , a jak kiedyś czytałam , że dziewczyna zapytała lekarza o farbowanie , to zaczął się śmiać , że nie widzi przeciwskazań
a my podjęliśmy decyzję , że nie będziemy się tak strasznie nakręcać , bo i tak już swoje przeszłam , a skoro lekarz nie zalecił usg genetycznego (a jako jedyny robi je w naszym mieście) to widocznie nie widział takiej potzeby , tym bardziej , że widział dzidzie w środę i twierdził , że jest dużo lepiej. Ja jeszcze się wacham , ale słyszałam , że można je zrobić jeszcze później, dlatego się wstrzymam.
Ale mam do Was kolejne pytanie. Jak u was dziewczyny ze śluzem , też macie taki potok? Ja rano wstałam i wypłynęła ze mnie (czułam , że z pochwy) czysta woda. Na pidżamie zostawiła plamę wielkości dłoni , więc całkiem dużo tego było. Być może , to dlatego ,że cały czas leżę , a może prze luteinę dopochwową. Jak jest u was?
Ostatnia edycja: