reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Ufff nie było mnie od wczoraj i nareszcie nadrobiłam zaległości :D
Mąż z młodym na spacerze a ja mam chwilke wolną.
Witamy nową koleżankę i faktycznie teścik już by pasowało zrobić:-)
Chciałam poczekać i zrobić po świętach ale byłam już tak wkurzająca że mąż mi kazał! :-D i dobrze bo przynajmniej odmawiałam różnych trunków a teraz przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia że coś tam chlapnęłam.

Chciałam poczekać i zrobić po świętach ale byłam już tak wkurzająca że mąż mi kazał! :-D i dobrze bo przynajmniej odmawiałam różnych trunków a teraz przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia że coś tam chlapnęłam.

hahahahahahaha To, witam w klubie :-D:-D:-D Ja test zrobiłam, nie z myślą, że jestem w ciąży, tylko asekuracyjnie... żeby móc sobie lampkę wina wypić, albo cuś... No i se nie wypiłam hahahaha :-D:-D

No i koniec wolnego... dziecię ze spaceru wróciło. Trzeba iść zupę podać...

Ostatnia edycja:
W poprzedniej ciąży nie wiedząc że w niej jestem po szampanie miałam spotkanie z kibelkiem,a teraz jakoś inaczej. Wiadomo ostatnio jakieś piwo było ( pół;) i nawet mnie nie muliło.Podobno każda ciąża jest inna, ciekawe jak to teraz będzie i czy schemat ciążowych dolegliwości się powtórzy...

Ja się nie mogłam doczekać kiedy będę mogła zrobić test. 2 razy zrobiłam za wcześnie, 3. był 2 dni przed spodziewaną @ (wyszedł baaardzo słaby) i 4. w dniu @ już wyraźniejszy.

Ja tescik zrobilam 3 dni po terminie i kreski byly bardzo wyrazne. Byłam w takim szoku ze szybko drugi dla potwierdzenia zrobilam, a pozniej badanie z krwi.

Witam Dziewczyny i nowe wrzesniówki:) więc tak. Piersi przestają mnie bolec aż tak strasznie,co mnie martwi powiem Wam szczerze :'( czy doświadczone wcześniejsza ciążą dziewczyny mogą mi coś blizej na ten temat powiedziec? Brzuch od czasu do czasu pobolewa mnie tak jak na okres i leci ze mnie dość sporo sluzu. Trochę sie boję :'(

reklama
Madelain ja też mam zwiększoną ilość śluzu ale tym się nie przejmuję. A bolesność piersi też może się zmieniać. W poprzedniej ciąży u mnie tkliwość minęła po 2 miesiącu a wróciła w połowie 2 trymestru.

Do góry