reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Całkiem możliwe ;-)
Powiedzcie mi czym zastąpić zwykłą czarną herbatę? Z kawy mogę zrezygnować, ale przecież nie będę piła do śniadania czy kolacji wody mineralnej :dry:
może chyba być zielona, albo owocowe.
ja akurat kawę piję nadal, jedną filizankę z mlekiem z rana. z tym ze to tez jest u mnie wskazane, bo ja jestem strasznym niskociśnieniowcem... i tylko dzięki temu mogę funkcjonowac. po takiej kawie moje ciśnienie jest ledwo wyczuwalne hehe

reklama
Całkiem możliwe ;-)
Powiedzcie mi czym zastąpić zwykłą czarną herbatę? Z kawy mogę zrezygnować, ale przecież nie będę piła do śniadania czy kolacji wody mineralnej :dry:
Kawa inka, zielona herbata, herbatki owocowe... czarną też możesz wypić przecież, ale nie w hurtowych ilościach. Proszę pamiętać, że te z Nas, które miały bądź mają (jak ja) problemy z nerkami powinny w ogóle zrezygnować z picia czarnej herbaty z cytryną :nerd::-D

Ja kawy z reguły nie pijam, bo po prostu mi nie smakuje, częściej mleko z kawą :-) Za to herbatkę owszem, może nie hurtowo, bo więcej wody piję, ale jakoś mi przestaje pasować zwykła czarna...

Bubuś, to może spróbuj zielonej liściastej z bioactive? Lubię szczególnie tą z owocem pigwy :tak::-D A może rooibos? bez kofeiny jest, z czerwonokrzewu, ma charakterystyczny miodowy zapach i smak. Zalecana jest kobietom w ciąży, ponieważ obfituje w żelazo i zapobiega mdłościom. Nawet dzieci mogą ją pić. Smaczna.

Ostatnia edycja:
Żelaza to ja mam akurat nadmiar (wyszło w badaniach) a mdłości... właśnie mi się zaczęły :( poszłam zrobić sobie śniadanie i nie mogłam nawet patrzeć na chleb, masło, pomidora. No zupełnie na nic na co miałam ochotę :(

Mnie dziś boli pępek... nie wiem dlaczego, ale jak stwierdzam, w poprzedniej ciąży też mnie bolał:dry::confused:. W ogóle to prowadziłam taki dzienniczek ciąży (fajna pamiątka:tak::-)) i teraz też mam zamiar prowadzić. Zerkam tam sprawdzając swoje dolegliwości;-). Porównując, aktualnie czuję się dużo lepiej... z doświadczenia jednak wiem, że z tego to się nie ma co zanadto cieszyć.

witam moge się do was przyłączyć nie wiem jeszcze na 100% czy jestem w ciąży ale @ mi się spóżniqa wczoraj powinnam dostać miesiączke więc jak bym była w ciąży to bedzzie to wrzesień

reklama
Do góry