reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Future haha :D co za podejście!

tylko kurcze, chyba już nie można przytulanej jak odejdzie ten czop? skąd mam wiedzieć, że odszedł cały...?

Risia, Lotka ja do Was dołączam :D ale wiem przynajmniej, że dłużej niż 42 nie trzymają w szpitalu, zawsze jakieś pocieszenie no nie? :D
jakies jest, chociaz marne.... ;-)
a u mnie jeszcze stresik, bo maz ma wolne wlasnie do ok konca 42 tyg, a potem chyba Toma ze soba do pracy wezmie, jak mi przyjdzie jechac rodzic... :-)

reklama
Hello, mój mąż też od dziś ma urlop dwa tygodnie, więc muszę urodzić, ale bolą mnie krzyże jak diabli! Jak nie urodzę do 10 września to się z Panią Ginekolożką umówię na wywołanie porodu! Ale chyba nie dotrwam do 10 września!

Te co objawów nie widzą- spoookoojnie. Ja nic nie widziałam i bach. Malec się zdecydował :-)
Teraz śpi- a jakże! Przecież w dzień się śpi żeby w nocy nie dać spać rodzicom ;-)
Ostatniej nocy płaczki były,a nawet koncerty,bo Kacper w nocy nie lubi prawego cyca. W dzień go je,a w nocy nie ma mowy choć mleko jest i wygląda ok. Wtf?
Ja dziś zmęczona... ale cóż. Kocham go do szaleństwa,więc nawet się nie zloszcze. Choć tej nocy płakałam razem z nim...

Witajcie :)Jestem całkiem nowa na forum.Do dnia wczorajszego biegałam do pracy i nie miałam ani chwilki na siedzenie przy necie a dziś postanowiłam poszperać i znalazłam to forum :) Do porodu został mi tydzień.Poczytałam was troszkę i żałuje że dopiero teraz was znalazłam :( nie miałam się z kim dzielą mojimi ciężarnymi dylematami,smutkami i radościami. Termin mam za 12 dni ale za tydzień maja mi zrobić cc ze względu na endometriozę na która choruję(wytną mi ja w czasie cc ).
Boje sie strasznie znieczulenia podpajęczynowego może któraś z was to miała ??
Witam wszystkie ciężarówki i gratuluje szczęśliwym mamusiom

Witajcie :)Jestem całkiem nowa na forum.Do dnia wczorajszego biegałam do pracy i nie miałam ani chwilki na siedzenie przy necie a dziś postanowiłam poszperać i znalazłam to forum :) Do porodu został mi tydzień.Poczytałam was troszkę i żałuje że dopiero teraz was znalazłam :( nie miałam się z kim dzielą mojimi ciężarnymi dylematami,smutkami i radościami. Termin mam za 12 dni ale za tydzień maja mi zrobić cc ze względu na endometriozę na która choruję(wytną mi ja w czasie cc ).
Boje sie strasznie znieczulenia podpajęczynowego może któraś z was to miała ??
Witam wszystkie ciężarówki i gratuluje szczęśliwym mamusiom
witaj i zapraszamy do innych tematów ;-)
np
https://www.babyboom.pl/forum/wrzesien-2012-f441/poznajmy-sie-55879/

Przytargałam siatkę z zakupami, odchwastowałam przed płotem, żeby już jutro tego nie robić, z 2h mi zeszły, jestem padnięta, A. jak zobaczy, że jest zrobione i zagrabione to mnie zabije. :oo2:

U nas plan rodzimy 12.09, potem 2 tygodnie tacierzyńskiego i zaraz po 2 tygodnie urlopu A. bierze. Chciałam żeby po tych 2 tygodniach tacierzyńskiego poszedł do pracy, a on, że nie chce mu się i woli pobyć z nami. :laugh2: Niech mu będzie, może się nie pozabijamy. ;-)

Briii - witaj.

Nagaplama -
daj dzisiaj cyce do zabawy m., podobno facet lepiej działa. :-p

reklama
Do góry