M
malenstwo20
Gość
Briii Witaj
mnie znów humorki łapią ciążowe... eh... jak na początku. mam nadzieję że miną
mnie znów humorki łapią ciążowe... eh... jak na początku. mam nadzieję że miną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lotka i Risia - dwa wariatuńcie. a może w 45 bedziecie rodzić co???? pewnie. już pić liście malinowe, bzykać się na potęgę i okna myć![]()
Future hahaco za podejście!
tylko kurcze, chyba już nie można przytulanej jak odejdzie ten czop? skąd mam wiedzieć, że odszedł cały...?
Risia, Lotka ja do Was dołączamale wiem przynajmniej, że dłużej niż 42 nie trzymają w szpitalu, zawsze jakieś pocieszenie no nie?
![]()
oj bidulo z tego to tylko cycki Cię będa bolałychyba się za słabo postymulowałambo nic z tego
Nacik siedzi, nie wychodzi ....
WitajcieJestem całkiem nowa na forum.Do dnia wczorajszego biegałam do pracy i nie miałam ani chwilki na siedzenie przy necie a dziś postanowiłam poszperać i znalazłam to forum
Do porodu został mi tydzień.Poczytałam was troszkę i żałuje że dopiero teraz was znalazłam
nie miałam się z kim dzielą mojimi ciężarnymi dylematami,smutkami i radościami. Termin mam za 12 dni ale za tydzień maja mi zrobić cc ze względu na endometriozę na która choruję(wytną mi ja w czasie cc ).
Boje sie strasznie znieczulenia podpajęczynowego może któraś z was to miała ??
Witam wszystkie ciężarówki i gratuluje szczęśliwym mamusiom
To ja Wam powiem... mój M taki wytęskniony za czułością,a tu pipka pozszywana, z cyców mleko płynie i znalazł pozytyw " dobrze,że paszczu nie zaszyli"![]()
Anusienka - a seks z własnym mężem?![]()
i po schodach lazicLotka i Risia - dwa wariatuńcie. a może w 45 bedziecie rodzić co???? pewnie. już pić liście malinowe, bzykać się na potęgę i okna myć![]()
WitajcieJestem całkiem nowa na forum.Do dnia wczorajszego biegałam do pracy i nie miałam ani chwilki na siedzenie przy necie a dziś postanowiłam poszperać i znalazłam to forum
Do porodu został mi tydzień.Poczytałam was troszkę i żałuje że dopiero teraz was znalazłam
nie miałam się z kim dzielą mojimi ciężarnymi dylematami,smutkami i radościami. Termin mam za 12 dni ale za tydzień maja mi zrobić cc ze względu na endometriozę na która choruję(wytną mi ja w czasie cc ).
Boje sie strasznie znieczulenia podpajęczynowego może któraś z was to miała ??
Witam wszystkie ciężarówki i gratuluje szczęśliwym mamusiom
chyba się za słabo postymulowałambo nic z tego
Nacik siedzi, nie wychodzi ....
To ja Wam powiem... mój M taki wytęskniony za czułością,a tu pipka pozszywana, z cyców mleko płynie i znalazł pozytyw " dobrze,że paszczu nie zaszyli"![]()