reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Lotka i Risia - dwa wariatuńcie. a może w 45 bedziecie rodzić co???? pewnie. już pić liście malinowe, bzykać się na potęgę i okna myć ;)

:-D:-D:-D :-Dja mam takiego nerwa, ze zaczęlam generalne porządki... nie chcialybyscie wiedziec co sie u mnie dzieje:-D maż wszedł i wyszedł :-D

Future haha :D co za podejście!

tylko kurcze, chyba już nie można przytulanej jak odejdzie ten czop? skąd mam wiedzieć, że odszedł cały...?

Risia, Lotka ja do Was dołączam :D ale wiem przynajmniej, że dłużej niż 42 nie trzymają w szpitalu, zawsze jakieś pocieszenie no nie? :D

:-D:-D:-Dobysmy nie wykrakały :-D

chyba się za słabo postymulowałam :-D:-D:-D bo nic z tego :-D:-D Nacik siedzi, nie wychodzi ....
oj bidulo z tego to tylko cycki Cię będa bolały :-D

Witajcie :)Jestem całkiem nowa na forum.Do dnia wczorajszego biegałam do pracy i nie miałam ani chwilki na siedzenie przy necie a dziś postanowiłam poszperać i znalazłam to forum :) Do porodu został mi tydzień.Poczytałam was troszkę i żałuje że dopiero teraz was znalazłam :( nie miałam się z kim dzielą mojimi ciężarnymi dylematami,smutkami i radościami. Termin mam za 12 dni ale za tydzień maja mi zrobić cc ze względu na endometriozę na która choruję(wytną mi ja w czasie cc ).
Boje sie strasznie znieczulenia podpajęczynowego może któraś z was to miała ??
Witam wszystkie ciężarówki i gratuluje szczęśliwym mamusiom

witaj :-)

To ja Wam powiem... mój M taki wytęskniony za czułością,a tu pipka pozszywana, z cyców mleko płynie i znalazł pozytyw " dobrze,że paszczu nie zaszyli" :-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lotka i Risia - dwa wariatuńcie. a może w 45 bedziecie rodzić co???? pewnie. już pić liście malinowe, bzykać się na potęgę i okna myć ;)
i po schodach lazic :-D

Witajcie :)Jestem całkiem nowa na forum.Do dnia wczorajszego biegałam do pracy i nie miałam ani chwilki na siedzenie przy necie a dziś postanowiłam poszperać i znalazłam to forum :) Do porodu został mi tydzień.Poczytałam was troszkę i żałuje że dopiero teraz was znalazłam :( nie miałam się z kim dzielą mojimi ciężarnymi dylematami,smutkami i radościami. Termin mam za 12 dni ale za tydzień maja mi zrobić cc ze względu na endometriozę na która choruję(wytną mi ja w czasie cc ).
Boje sie strasznie znieczulenia podpajęczynowego może któraś z was to miała ??
Witam wszystkie ciężarówki i gratuluje szczęśliwym mamusiom

witamy :) a na temat znieczulenia moze cos na forum ogolnym znajdziesz albo wujek google.

chyba się za słabo postymulowałam :-D:-D:-D bo nic z tego :-D:-D Nacik siedzi, nie wychodzi ....

sie bolu nabawisz, zostaw ta sprawe stymulacji mezowi :)

To ja Wam powiem... mój M taki wytęskniony za czułością,a tu pipka pozszywana, z cyców mleko płynie i znalazł pozytyw " dobrze,że paszczu nie zaszyli" :-D

LOL :-D:-D

dostalam przed momentem smaka i poszlam po draze do sklepiku pod blokiem, ale wszystko biegiem i co drugi stopien... moze sie teraz dowiem czy to zadziala czy taka sciema ;-)

Briii - witaj :)

Lotka - ja po tych schodach to latam juz tak od 4 dni i nic :( ale mam nadzieje ze na Ciebie to podziala.

Musze sie Wam pozalic bo mnie ludziska denerwuja :( . Dzisiaj znajoma stwierdzila ze mi to chyba zle wyliczyli date porodu bo pytala czy badali mi wody i powiedzialam ze tak ze sa ok a ona ze na tym etapie to powinny juz sie robic metne. Mąci to ona mi w glowie takimi bzdurami.
grrrrr złosc mnie bierze na takie głupie gadanie.

cześć dziewczyny !
z jednej strony ciesze sie że w domu z drugiej strony wolałabym chyba już wrócić z synkiem - chodzić nie mogę, siedzieć nie mogę synkowi ciasno więc mi sie rozpycha po wnętrznościach a skurcze idące z krzyża przez nerkę po brzuch to jakiś koszmar ....

Witam się wieczornie :D

gorgusia - normalnie się popłakałam :D Hahahahaha!

Dziewczyny jeśli chodzi o objawy to ja też nie miałam żadnych. Wysiadłam z auta a tu wody popłynęły po nogach, po jakiś 5h dopiero zaczęły się skurcze i Adaś był w ciągu 2h na świecie!

U Was też tak pochmurno i deszczowo? Wolę upały! :p

Włączył mi się syndrom wicia gniazda, porządki robię w takich miejscach, że aż się sobie dziwię, dziś pozmieniałam kwiatom ziemię, znaczy się poprzesadzałam wszystkie :-D

Porobiłam też zakupy urodzinowe dla Adasia, prezenty już są więc w razie W jestem ubezpieczona :)

Ciekawa jestem kiedy teraz urodzę, termin tak samo jak w 2010 r. na 24, może też coś koło 12? :p Miło by było! :tak:

Podziwiam Was za te paznokcie - ja mam lenia... :zawstydzona/y:

RiSiA - masz może gdzieś w pamięci ostatnie linki torebek z allegro jakie wkleiałaś? Jedna mi się podobała i może bym się skusiła, ale szukać mi się nie chce :p

reklama
Ja już w to całe wywoływanie porodu nie wierzę - przyjdzie odpowiedni czas to maleństwo wyjdzie (albo je lekarze wygonią;))

Moja mała drugi wieczór pod rząd strasznie się wierci - nie wiem co o tym myśleć bo przeciez powinna być spokojniejsza:( wczoraj zaczęła ok 20 i skończyła po 1,5h i dziś na razie jest tak samo. Mam wrażenie że wszędzie wystawia nogi - z prawej, z lewej, góra, dół - boję się że się jakoś źle ułoży albo poowija pępowiną :( do tego gmera i kłuje mnie gdzieś w pochwie:( Chciałabym żeby juz wyszła bo ja się nie długo nerwowo wykończe:-(

Do góry