R
RiSiA
Gość
Marta kurtka nie mam... ale poszukam w jednym miejscu ale dam Ci znac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już w to całe wywoływanie porodu nie wierzę - przyjdzie odpowiedni czas to maleństwo wyjdzie (albo je lekarze wygonią)
Moja mała drugi wieczór pod rząd strasznie się wierci - nie wiem co o tym myśleć bo przeciez powinna być spokojniejszawczoraj zaczęła ok 20 i skończyła po 1,5h i dziś na razie jest tak samo. Mam wrażenie że wszędzie wystawia nogi - z prawej, z lewej, góra, dół - boję się że się jakoś źle ułoży albo poowija pępowiną
do tego gmera i kłuje mnie gdzieś w pochwie
Chciałabym żeby juz wyszła bo ja się nie długo nerwowo wykończe:-(
Nie słuchaj głupot.Musze sie Wam pozalic bo mnie ludziska denerwuja. Dzisiaj znajoma stwierdzila ze mi to chyba zle wyliczyli date porodu bo pytala czy badali mi wody i powiedzialam ze tak ze sa ok a ona ze na tym etapie to powinny juz sie robic metne. Mąci to ona mi w glowie takimi bzdurami.
grrrrr złosc mnie bierze na takie głupie gadanie.
Ślicznie, pewnie dobrze Wam razem :-)Melduje, iż 26 sierpnia urodził się nasz synek Dominik. Wazy 2650 g mierzy 50 cm10 pkt apgar.