reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

martusiu tak mam na 20 wrzesnia, jak ty :) ale w karcie mam wpisany tylko ten termin, bo polozna wziela pod uwage ze cykle mialam regularne co do dnia i jakos sie pokrywa. juz sie nie moge doczekac szczerze mowiac.

dziewczyny jak mi lepiej bez tego brzucha jak opadl. W koncu sie moge pochylic, usiasc , wczesniej bylam jak paragraf... wyciagnieta na kanapie.

reklama
martusiu tak mam na 20 wrzesnia, jak ty :) ale w karcie mam wpisany tylko ten termin, bo polozna wziela pod uwage ze cykle mialam regularne co do dnia i jakos sie pokrywa. juz sie nie moge doczekac szczerze mowiac.

dziewczyny jak mi lepiej bez tego brzucha jak opadl. W koncu sie moge pochylic, usiasc , wczesniej bylam jak paragraf... wyciagnieta na kanapie.

Ja jakbym przenosiła 2tyg (co jest calkiem mozliwe :szok:) to tez mi na 20go wypada w moje urodziny :))) ale mialabym prezent urodzinowy !!!! :-D:-D

megan no lepiej zebys nie przenosila! Mam nadzieje, ze urodzisz szybciutko na dniach. Ja przyznam sie szczerze, ze tez wolalabym urodzic do terminu. Potem lozysko sie starzeje i porod wywolywany ciezszy podobno...

Ja sie urodzilam w 43 tyg. Jak powiedzialam to mojej poloznej to takie oczy zrobila :szok: :-D powiedziala, ze jak nie urodze do 40 tyg to w dzien po terminie wysla mnie do szpitala na testy :D
wspolczuje mojej mamie, bo przytyla 30 kg ze mna i jeszcze turlaj sie 3 tygodnie ponad czas , urodzilam sie z 58 cm :D

Wow, jestem dzisiaj przed Fasolką35??? :szok:

Miłego dnia, u nas deszczowo, a skoro ma być chłodniej to dokończę prasowanie. Zostały mi obrusy, no ale kiedyś muszę się z tym zmierzyć. :sorry2:

A u nas od rana słoneczko świeci ale mam nadzieję że nie będzie za bardzo grzać:-) Też trochę prasowania zostało i czekam aż chęci przyjdą;-)
Ayni ja też przy poprzedniej ciąży przytyłam 30 kg także wiem co Twoja mama wycierpiała i współczuję:-) Teraz na szczęście 15 kg na + i wszyscy się śmieją że przy kolejnej ciąży nic nie przytyję;-)

Jeah :rolleyes: załapałam się na 1000 czną stronę :elvis: Ale czad !!! Hahahahhaa :-D:-D

się witam z rana tradycyjnie z kawiszonem , zapodaję Dhl-em , wiec podawac adresy, zaraz podeślę :yes:

Moje dziecko nie będzie wychodziło, się uparło i koniec i kropecka :baffled: coś ktoś pisał o stymulowaniu brodawek
(znaczy co mam se z nimi zrobić :szok: ) ?????????

Ide się postymulować :oo::-D:-D:-D:-D

WITAM:)

Ja nie bardzo w humorze bo chyba nie wytrzymam do połowy września :( skurcze sa az po krzyże ból no-spa za wiele nie pomagała wczoraj...a dzisiaj chodzić nie mogę taka obolała jestem :(a w nocy czułam jakby w pochwie bąbelki Marceluś puszczał i rackzi mi tam pchał takze bardzo nisko musi być :(a tu Domis do zerówki w poniedziałek rozpoczecie i bardzo chce byc przy nim przy pierwszych jego dniach...

witam się

jejku nie wiem jak ja to zrobiłam, ale spałam na brzuchu:szok: i tak mnie teraz boli...
Pospaliśmy do 7:30 :-)muszę korzystać no to już ostatnie dni, kiedy się wyśpię:-)
dzisiaj w planie mam zrobić zupę pomidorową (zaraz zacznę ją gotować) a potel blogie lenistwo :D a co tam :p
Jutro będę miała dość ciężki dzień :tak:

Patrysia zaciskaj nogi :tak:

Patrysia - to leż przez weekend, mąż da radę się dzieciakami zająć?
Nagapalma - posmerałeś się? :-p

Chciałam pokazać Adriannie jak siostrzyczka będzie jechała w foteliku, wkładając do niego lalę, zero zainteresowania. :-p

reklama
W tym rzecz ze nie da rady :( wstaje w nocy i w weekendzie jeździ(jest kierowca piekarni) do tej 14 a potem musi odespać a w niedzielę musimy jechac na zakupy bo ja nie mam dla siebie nic praktycznie do szpitala a wiaodmo wolę to ja sama kupowac :(

edit:fajnie opisane sygnały zbliżającego się porodu i WYGLAD CZOPU!;)

http://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod/porod/832-oznaki-zblizajacego-sie-porodu

No to u mnie tutaj jest pare sygnałów bo nie licząc wód czopu czy biegunki...buuu:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry