reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jestem na chwilę! Cudnie trzymałyście kciuki!!!! Dogadałam się, doktor mówił też po angielsku, a tu łatwiej się dogadać. Namawiał mnie na pośladki, ale się nie dałam! 10 idę na badania, 11 na CC:-) Lecę teraz na KTG! No Kocham Was!!!!!! Mała waży 3432:-)

reklama
Jestem na chwilę! Cudnie trzymałyście kciuki!!!! Dogadałam się, doktor mówił też po angielsku, a tu łatwiej się dogadać. Namawiał mnie na pośladki, ale się nie dałam! 10 idę na badania, 11 na CC:-) Lecę teraz na KTG! No Kocham Was!!!!!! Mała waży 3432:-)

No jakie cudne wieści:-) Dobrze że się nie dałaś brawo!!:-) To teraz pozostaje tylko do 11 czekać:-)
Z tego co pamiętam to chyba już druga cesarka zaplanowana na ten dzień:-)

Axsari to super :-) a mała taka duza juz :szok: :-) a ostatnio miały nasze dziewczynki taka sama wage po usg ,ciekawe czy moja tez tak urosła ja 6.09 mam wizyte i usg mam wtedy miec :tak:chyba ze sie rozpakuje do tego czasu:-p .. teraz zaowazyłam ze my tygodniami nawet dniami mamy tak samo....:-D :-D

Asmi21 ja też miałam dwa razy WR robione. podobno to obowiązek. ale nie wiem czy u Cb już nie za późno

ogólnie powiem Wam że w szpitalu troszkę się dowiedziałam że w Polsce większość ginekologów czy na NFZ czy prywatnie nie kieruje na podstawowe badania w ciąży, wolą większość omijać. na internecie można znaleźć listę podstawowych badań jakie lekarz powinien skierować i są one niepłatne, na NFZ.

Pauline a ja się budzę często zalana siarą

Nie daj sie na posladkowy !!! Moja siostra tak rodzila i niestety zwichniete bioderko mały mial. Przy noworodku to koszmar, plakal dniami i nocami bo go bolalo, a nie wiadomo bylo czy to biodro czy glodny czy kolka, zmiana pieluszki tez to wielka rozpacz,ona plakala i on plakal.
Ja tez sie zastanawiam czy i u mnie cc sie nie skonczy, juz mi jest wszystko jedno. Moze i nawet lepiej jak cc bym miala, tylko kurcze poprzedniej nie wspominam za dobrze, ale teraz moze byc duzo inaczej wkoncu 11 lat juz prawie minelo od poprzedniej.

A ja właśnie wróciłam od fryzjerki - farbowałam włoski. Ja nie bardzo sama umiem, bo mi miesza dwa kolory. Ale najadłam się strachu. Od fryzjerki wracałam pieszo (bo to niedaleko - dwie ulice od domu) i jakoś mi się "mokro" zrobiło w majtkach i nawet miałam wrażenie, że coś mi spłynęło po nodzę. Nie wiedziałam jak iść do domu, już byłam pewna, że wody mi odchodzą i zaraz będę się pakować do szpitala. Nie wiem sama co to było. Majtki trochę mokrę miałam jak wróciłam do domu, ale niewiele. Czy ja już schizuje?????????:szok:

reklama
Do góry