reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kochane! Nie rodzę!
Dziś noc koszmarna! Oprócz normalnych problemów typu, biodra, chrapiący M, myślałam cały czas o doktorze dziś, i zero spania było!
Na zawał zejdę normalnie, idę włosy jeszcze zrobić, i o 13 wychodzimy. Prosimy o kciuki..................... całą masę kciuków:sorry2:

reklama
Bardzo proszę &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mi lekarz już nie wyznaczył wizyty. Nawet nie dał mi skierowania na badania, a ostatnie robiłam 3.08. Chyba na własną rękę zrobię. Mam chodzić do niego na ktg tylko i jak nie urodzę to wizytę wyznaczy. A ja już mogę rodzić.

Kasiu wlasnie mialam to samo napisac z ta biegunka. Mnie dzis chwile mulilo na wymioty ale ostatecznie mi przeszlo, bo strzelilam sobie kakao :D ale 2 rolki, to niezle musisz miec urwanie d... :D

Wygląda na to że urwanie trochę zmalało ale się nie skończyło, dziś ciąg dalszy... musiałam podebrać mojemu nienarodzonemu dziecku sudocrem z torby szpitalnej, i nasmarować sobie mocno podrażnioną i piekącą już poopkę :-D przy okazji na własnej skórze doświadczyłam jak to ładnie działa - złagodziło pieczenie, co do zaczerwienienia to się nie wypowiem bo nie widzę, ale czuję że jest znacznie lepiej. Można więc zapodawać dzieciowi :cool2:
Na poród się jednakowoż nie zapowiada, dziś więc odkurzam i myję wszystkie podłogi (a jest tego 200 metrów więc mam szansę się wykończyć albo doprowadzić do porodu hehe). A w piątek i sobotę odpoczywam bo termin porodu mam na 2 września i nie chciałabym żeby urodził się pierwszego. Albo teraz, albo niech poczeka i wyjdzie po 2 września.

Co do upapranego brzuszka - też to mam :) wszystko mi spada na brzuch i czasem chodzę jak flejtuch bo już mi się przebierać nie chce.

Hallo Kochane! Nie rodzę!
Dziś noc koszmarna! Oprócz normalnych problemów typu, biodra, chrapiący M, myślałam cały czas o doktorze dziś, i zero spania było!
Na zawał zejdę normalnie, idę włosy jeszcze zrobić, i o 13 wychodzimy. Prosimy o kciuki..................... całą masę kciuków:sorry2:

Chcesz i masz&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-) :-) :-)

Axarai &&&&

Ja też dziś wizytuję, i gin mi powiedział że prawdopodobnie to już będzie ostatni wizyta..mówił też coś o ktg tyle że ja chodzę do niego prywatnie i nie wiem czy za ktg będę musiała zapłacić osobno..
I jak obiecałam dopytam o to ułożenie dziecka "brzuszkiem do brzucha" i może coś ciekawego powie.

Asmi- mi tez już nie kazał żadnych badań robić a ostatnie mam z 27 lipca.

hejka

wprawiam się na nowo w rytm babyboom'a
czuję się dobrze.
moj B już wrócił na stałe. ;D
zaraz zaczynamy przeprowadzkę na mieszkanie większe z mamą B. Nasz pokój oczywiście najwiekszy będzie :D

mam pyt: czop
jakiej barwy może być i jak go rozpoznać??

znów musze się przyzwyczaić do dzielenia łózka ;p już mniej się w nocy budzę do toalety gorzej wieczorami to i co pol godziny nawet.

co do skurczy porodowych to w szpitalu dowiedziałam się że te napinanie same brzucha to tj dzidziuś się wyginał w połączeniu z bólem i łamaniem kręgosłupa. a samo napinanie i twardnienie brzucha to przepowiadające. ja czasem mam przepowiadające.

ja mam na wypisie zapisane łozysko stopnia 1/2 co to znaczy??
będąc w szpitalu trosze posłuchałam wieści z porodówek i wgl. jedna miała nawet tak że bez skurczy, tylko przeczucia. jak trafila do szpitala (KARETKĄ) to juz glowka wyszla jedno parcie i synek na swiecie. szybko. oby każda miala szybko i bezbolesnie.

widzę że farbujecie włosy w ciżąy. a jaką farbę używacie?? ja po porodzie lekko przyciemniam swoje.

Dziewczyny kciuki &&&&&&& dotrzymania wizyt i buziaki miłego dnia.... ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*

reklama
Do góry