reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

doti energie ja poprosze podwujna porcje:) i wlasnie z ta pilka tez si ewczoraj zastanawialam bo jak siade na niej to odruchowo podskakuje i emek mnie zrabal ze cos malemu zrobie i dopiero skumalam ze ja skacze :/
lece spac do juterka brzuchatki :)))

reklama
Polisia robię w tym roku po raz pierwszy i zaczęłam jakieś 3 tygodnie temu
póki co mam tylko jakieś 40 słoiczków

Maja przesyłam priorytetem :))))))

od 4 dni nie mam zgagi i jakby brzuch mi opadł, ale to jest widoczne pod piersiami i jeszcze tak nie zwisa :)))))))))
czas się spakować :D :-D

Doti no Twój lekarz mowi, ze nie a trafisz na czubka jak ja na tą wariatkę i będzie problem... ja wolę wsio miec, zeby sie takja glupia baba nie czepiala...no i to chyba też od położnej zależy... bo ja musiałam dać komplet badań przy przyjęciu...a nie wiadomo na kogo się trafi... widzisz ja poród z dr wspominam rewelacyjnie a jak bylam teraz u niego na wizycie to pożal się... masakra jakaś...my mamy być w tym wszystkim niestety najmądrzejsze.

Jedyne co mi powiedzieli to nie trzeba mieć Rmua do porodu...

Hmmm dokumenty, to ja nawet nie zaczęłam kompletować, w sobotę mam wizytę to pewnie po się zmobilizuję albo i nie, w zależności co tam lekarz powie :-p

Witam porannie :-) dzis obudził mnie głod:szok::-D i własnie kanapeczke wcinam :-pnie pamietam kiedy ostatnio tak wczesnie jadłam;-).... ja wczoraj sobie zrobiłam porzadeczek w mojej ''teczuszce''taka fajna dostałam od gina na karte ciazy i wyniki bo cuda tam juz miałam:szok::-D poukładałam sprawdziłam czy wsio jest i ok...kupiłam sobie wczoraj kapciochy do szpitala i w sklepie tego nie czułam ale wala klejem czy czyms:wściekła/y:musze je wywietrzyc na balkonie...ale torba juz spakowana dokładnie tylko kosmetyczka i wsio;-)

Od wczoraj wieczora mam skurcze co 8-11 minut, calutką noc nie zmrużyłam oka nawet na chwilę. Dzwoniłam do mojej połoznej, na razie jestem jeszcze w domu i czekam na rozwój sytuacji. Skurcze nie są bardzo regularne, ale coraz bardziej bolesne. Wzięłam w nocy kapiel, nospę też, ale się nie wyciszyły, więc pewnie się już nie wyciszą. Trzymajcie kciuki :)

Fasolka35 - no to smacznie od rano było ;-) Ja dzisiaj muszę sobie torbę dopakować, wczoraj dołożyłam ręcznik, bo o nim zapomniałam :-p
ryba92012 - to trzymam kciuki! Mocno. :tak:

reklama
Ryba powodzenia żeby jak najmniej bolało:-)

Lilijanna Fasolka Wy już wszystko gotowe a mi jakoś natchnienia brakuje:zawstydzona/y: szkoda że tego ktoś za mnie nie zrobi:blink:

Do góry