reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ryba pa pa

A ja bidna, sex był (ino mojego starego zmuszać nie trzeba:-D) i nic :szok:

Tylko mnie brzuch pobolewa, a pozatym nic zero!

Jak znam mojego pecha to urodzę dwa tygodnie po terminie :no:

reklama
Od wczoraj wieczora mam skurcze co 8-11 minut, calutką noc nie zmrużyłam oka nawet na chwilę. Dzwoniłam do mojej połoznej, na razie jestem jeszcze w domu i czekam na rozwój sytuacji. Skurcze nie są bardzo regularne, ale coraz bardziej bolesne. Wzięłam w nocy kapiel, nospę też, ale się nie wyciszyły, więc pewnie się już nie wyciszą. Trzymajcie kciuki :)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ryba pa pa

A ja bidna, sex był (ino mojego starego zmuszać nie trzeba:-D) i nic :szok:

Tylko mnie brzuch pobolewa, a pozatym nic zero!

Jak znam mojego pecha to urodzę dwa tygodnie po terminie :no:

rybko - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Chciałam tylko rzec, że moje dziecko jest w moim żołądku od godziny 14 od wczoraj, a ja cierrrrrpięeee dolęęęęę , nic nie trawie dzięki tej małej złośniczce :tak:;-)
Boli mnie wszystko, nie sypiam w nocy, ja chce wiecie cooooooooo :-):-):-):-) a tu nic !

i nic :szok::szok::szok: a dziś miałam mojego starego do roboty zagonić ???????? No to ja to dupce z sexów nici, nie bede się poświęcałą, jak nic z tego :wściekła/y: ... !!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

WITAM:)

Ja wyspana ale wkurzona na szwagierkę ech...

RYBA KCIUKI&&&&!!!!!

MAMAROBERTA
to tak jak mojego on to by non topa chciał :0 :D aż sie dziwie ze w ciaży a on mówi ze ja i w ciązy seksownie wygladam hmm ja jakoś tego nie widze...
FASOLKA jej ja też musze w koncu spakowac :p
DOTI mój to ja mam na "udach" :D tak nisko :/

Wczoraj Marcelek przeszedł siebie :0 tak mi po lewej sie wypiął pupa że no góra no góra się zrobiła a po prawej czułam jak nóżkami/rączkami się wypychał no i tak mnie to bolało...miałam wrazenie ze zaraz mi ten brzuch wysadzi :p a potem pupa po lewej i pupa po prawej ???no garby DOSŁOWNIE garby jak u wielbłada miałam i juz nie kumam!gdybym miała bliźniaki to nie było problemu ale toć jest tylko Marcelek i jak on tak sie wypinał???a może mi się obrócił???nie to chyba nie możliwe???ogólnie jak czka to czuje na dole nie z boku czy u góry...

POLISIA ja biorę tardyferon raz dziennie i zaparć nie mam(w sumie ja w żadnej ciaży nie miałam)ba ja wypróżniam sie praktycznie codziennie ale tak jak MARTUSIA pisze zapaszek mmm :/ ale ogólnie żelazo potrafi robić zaparcia a ty bierzesz aż 3 razy dziennie takze stawiałabym na to...też ogólnie zależy jak jemy np...
MARTUSIA no właśnie ciekawe co słychac?na pewno urodziła ale nie może się skontaktowac z nami...
AYNI ja też bym się zestresowała bo ja jednak nawet koniec 36 tc nie mam...

Ja jak mojemu powiedziałam ze jak mi w poniedziałek uszczelke sciagna i bedzie mozna sie potulic na całego jak mała nie bedzie chciała wyjsc to takie wystraszone oczy zrobił :szok: cykora ma chyba:szok::cool2::cool2:

nadal siedze w domu i czekam, skurcze nadal cały czas są, niezbyt regularne, jedne co 5 minut, inne co 11 :/ bolesne są. Nie wiem co tu dalej robić... czy jechać do szpitala czy nie ma sensu?...

nadal siedze w domu i czekam, skurcze nadal cały czas są, niezbyt regularne, jedne co 5 minut, inne co 11 :/ bolesne są. Nie wiem co tu dalej robić... czy jechać do szpitala czy nie ma sensu?...
to tak jak u mnie... zadzwon moze na swoja IP i zapytaj. mi kazali czekac az beda regularne, bo bez tego to nawet mnie nie chca zbadac, moga conajwyzej zostawic na 3 dni na obserwacje... :-)

reklama
Do góry