reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

A co Wam się tak na wizyty spieszy zamiast do porodu :-p Ja ostatnią miałam 4 sierpnia, termin z OM 1 wrzesień, wizytę( czy coś nie wiem ) mam już szpitalną 3 września dopiero, ja chcę do tego czasu urodzić, bo mi coś gadali, że jak nie to się będziemy kłaść na ten balonik czy coś :szok: Więc ja muszę w ciągu 9 dni urodzić hahah bo nie chcę mieć wywoływanego porodu :-D

reklama
Uuuu Palma to ty taki szczypiorek jesteś :) Ja się jakoś szczególnie nie martwię, teraz na wadze 67kg, w pierwszej ciąży przytyłam 20, a rok później miałam 28 mniej! Oj, ale bym chciała żeby teraz było podobnie...

Co do tych urlopów to mam nadzieje, że moja mi nie wytnie takiego numeru...

Ja już sama nie wiem czy chcę już rodzić:-D z jednej strony wolałabym wcześniej i nie mieć prowokacji ale z drugiej chciałabym żeby mąż był ze mną a do tego muszę 3 dni przenosić :rofl: na szczęście po 5 września mąż 6 tygodni w domu będzie:) nie licząc 5 dni szkolenia ale to na szczęście na miejscu będzie:)
Mała właśnie mnie skopała - chyba chciała powiedzieć " mama jestem z tobą nie panikuj;) "

witam się

moje dziecko odstawilo małą awanturę o 5 rano :szok:ale poszedł spać i wstal przed 8...jakaś taka lewa jestem slabo mi się non stop robi :baffled:

DoTi zapytaj najlepiej w szpitalu bo co do wypisu to ja kompletnie nie wiem... wiem, że pod badaniem musi być stempel i nazwisko osoby wykonujacej badanie i taki wynik jest dobry...nie wiem jak z wypisem ze szpitala... dla nich nie jest chyba istotne gdzie robione...bo musieliby wykopać oryginał... a tak jak Beacia albo Bunny pisała, że jej nie przyjęli wypisu...To też dziwne, ze na sam koniec zostawia dużo badań... ja mam tylko mocz teraz robić...

Palemko
u mnie tylko olejek zadziałał :tak:sex, sprzątanie itp nic nie ruszylo tylko mnie wszystko bolalo :-D

Dzien doberek z rana brzuchalki kochane:-):-)
Dzis widze bez szokujacych wiesci szpitalnych:-D:-D:-D:-D:-D a przyznam, ze gdy sie do was podlaczam to pierwsze co sprawdzam to wlasnie ten watek. Lotka jak tam? Straszysz czy obiecujesz??:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wstalam dzis nawet wyspana. Za oknem spokojnie, bezchmurnie co nie oznacza jak w Polandzie ponad 30 stopni-coz teraz juz to doceniam, choc w normalnych okolicznosciach tak doceniam te nasze polskie skwarki:-D:-D:-D i tak za nimi czesto tesknie:blink::blink:
Przyznaje sie, ze moje libido juz wariuje, ale na maxa sie wstrzymuje jeszcze te poltora tyg. zeby nie wywolac wilka z lasu:-D:-D:-D:-D Ale jak juz minie ten termin to zamecze mego chlopa na amen:-):-):-) I Palma tak jak babki pisza-sila go! sila! Moze jakies lateksy pomoga:-D:-D:-D:-D:-D i pejczyk obowiazkowo. Niech wie kto tu rzadzi!!! Co dwie baby to nie jedna!
Do_ti z tym olejkiem rycynowym to wiem, ze trzeba dwie lyzki wypic i.... albo sie osrasz:-D:-D:-D:-D:-D albo urodzisz, bo wiem , ze to dziala bardzo przeczyszczajaco. Przyda sie wiec zamiast lewatywy zaraz przed porodem:-D:-D:-D:-D

Dzien dobry!
wczoraj padłam, ledwo podczytalam co i jak, ale nie mialam sily nic odpisywac ;-)
Szwagier wpadl do nas przelotem(mieszka w 3miescie) i nawiozł swiezych fladr :-) szkoda mi ich bylo trzymac, wiec musialam je wypatroszyc i pozamrazac(ponad 5 kg). dzis mam na obiad jeszcze kilka...
tak ze roboty troche bylo, chociaz na koniec efekty przyjemne heheh
nawet Tomi nie chcial isc spac, czekal na rybke, usnal dopiero jak usmazylam i nakarmilam :-D
ok, to ja ide czytac dalej... ;-)
milego dnia!

dzieńdoberek :-):-D

co tu się dzieje, rodzą jedna po drugiej, wystraczy, że mnie parę dni nie było, a tu babyboooooom :-D:-D:-D hahahahha szok !!!

A my nadal w dwupaku, Natasza się wogóle nie pcha odkad mam ściągnięty "zaczarowany krążek" i odstawione leki,czuje się bardzo dobrze, macica się stawia może z 5 razy na dzien, brzuch nie twardnieje, wogóle czuję się super :-D:-D Jak ja bym już chciała ..... teraz jak chce , to se ne da :baffled: a jak ne chcialam, to się francizka małą jedna cisła :szok::-D:-D o takie buty !!!!

Lekarka powiedziała, że jedynem lekarstwem na wywoałnie porodu jest sex , ale stary za Chiny ludowe nie chce :crazy:, ale jak do jutra nic nie pójdzie, to go ZMUSZEEEEE !!! Bata gdzieś miałam

Palma cos czuje ze te nasze gwiazdeczki jak sie pchały na swiat za wczesnie to teraz bedziemy musialy sobie poczekac:szok: :-p

Hejka;) mam pytanie to mam z podobnym do mnie terminem porodu - czy Wasze maluszki są dalej tak aktywne jak wcześniej? Bo moja mała jakaś taka leniwa od 2 dni i nie wiem czy się tym martwić. Co jakiś czas ma chwilę większej aktywności ale na ogół od czasu do czasu się troszkę przeciągnie (czasem dość boleśnie) i tyle.

Mężu za chwilę jedzie do pracy na 2 tygodnie:( Ciekawe czy uda mi się wytrzymać w dwupaku do jego powrotu albo przynajmniej 10 dni jeszcze, ech:( Zamierzam się bardzo oszczędzać teraz i nie robić nić ponad to co muszę;)

Moja mała tez juz tak mocno nie kopie czesto ma czkawke i bardziej sie przeciagai popukuje niz kopie tak jak jeszcze jakis czas temu:-)

A ja dzis zas mam lenia :szok::-D ogarnełam chałupke i leze ;-)i mysle co by tu zjesc:-D

Hej kobietki
Wam też tak daje popalić spojenie łonowe? Wxzora czułam się super,więc poszliśmy na spacer a jak już wróciłam nie mogłam usiąść ani nogi podnieść i przez noc wcale się nie poprawiło

reklama
Hallo Kochane!
My lecimy zaraz do gina, na ktg i sprawdzić jak Mała leży;-)
Mój gin idzie na urlop od 3 do 21 września, a ja mam termin na 19, i tyle w temacie:baffled:
Poczytam jak wróce, buziaki!
Coś mi się forum popsuło, nie mam panelu sterownia, tylko font i size:szok:

Do góry