reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Joasiu przybij piątkę ! ja mam 164 i na plusie 19kg ! ehhh ale mam to w nosie ,póki co :p najwazneijsze z eMaly sobie rosnie zdrowo :) i chyba mu tam dobrze ze sie nigdzi enie wybiera .

reklama
To ja jestem jakaś durna, bo nie chcą mi wejść suwaczki. Zaraz mnie coś trafi. Ciążowy wychodzi jakiś dziwny a drugi nie chce się wyświetlić. Kurczę kiedyś to robiłam a teraz nie wiem w czym problem.

wiesz co bo w tych suwaczkach masz jakby kilka linków i trzeba z nimi pokombinować który wejdzie jak trzeba
ja też wklejałam te linki po kolei aż wyszło

maja ja mam 161 cm i normalna waga (a raczej nienormalna) bo ja od sterydów gruba jestem, to 71kg. a teraz mam 67,5kg. ale lekarz mowi, ze nie trzeba się martwic, bo mały ładnie się rozwija i ma wszstko czego mu trzeba. może się w końcu wylaszczę za sprawą ciązy. a z Helenką przytyłam 400gram od początku ciązy, byla malutka jak się urodziła, 2260, ale nie za sprawą mojego nie tycia, lecz 36 tygodnia w którym się urodziła.
jem wszystko na co mam ochote, no ale fakt taki, ze nie jadłam 2 razy jak bylam chora. nie miałam sił jakoś i apetytu. ale wszystko wróciło do normy ;) wlasnie wcinam big milka ;)

Joasiu ja stawiam, że urodzę po terminie...:-Dnie nastawiam sie, że urodzę przed 11 września :-D

a mnie się ten Hipcio Paatrysi taki oblesny wydaje :-Dtak sie klepie po tym sadełku :-D

Rysia no co ty on jest zajefajniusieńki :) poprostu nie moge sie nie smiac jak go widze:))))
Future qrcze no to idealnie ty schudlas jak chcialas a Maluszek zdrowo rosnie i przybiera na wadze ! gicioreczkowo!!tylko marzyc zeby tak bylo
a ja wyduldalam duzego sheyka z mc donaldsa:))) i ide robic karpatke co by miec co jesc w nocy :)))

Hejka
nie wyspałam się diziś co godzinę pobudka do toalety. w dzień drzemnąć sie nie udało.

co do grupy krwi
jak ja mam w książeczce od oddawania krwi?? bo dwa razy oddałam potem się dowiedziałam że jednak nie mogę ale grupę znam

Asmi witaj.

Jutro lecę na USG, zobaczę mojego Jasia. :-D (od poczatku lipca go nie podglądałam)

Widzę że coraz więcej mam rozpakowanych, aż nie mogę się doczekać kiedy mój Jasio będzie ze mną.

ja mam 160cm a na plusie 10kg. początkowa 55kg.

Ale sie dzis rozgadalyscie dziewczyny, ze ho ho. Siedze, gram w warcaby ( a wlasciwie pomagam corci, zeby ja B nie zmucil za bardzo) i podczytuje was powolutku.
Cieszy mnie, ze Gorgusia juz po wszystkim i swojego Kacperka tuli. Lotka to ty chyba nastepna w kolejce jestes:-):-):-):-):-).
Becia tobie to naprawde zazdroszcze, ze konkretna date znasz. Mozesz miec spokojnie wszystko zapiete na ostatni guzik. I to juz tak niedlugo. ja.....
witam nowe dziewczyny. Witamy w naszym gronie ledwo turlajacych sie:-D:-D:-D:-D:-D
ja przy 159cm przytylam 16.5 kg. I myslalam, ze juz waga sie zatrzyma a niestety wciaz idzie do przodu. Waze juz 76kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SLON!!!

reklama
Dziękuje za pomoc przy suwaczkach. Teraz wszystko będzie o mnie wiadomo. Byłam z mężem i synkiem na zakupach i na działce by się maluch wybiegał. Kupiłam szlafrok i klapki, więc torba do szpitala już spakowana do końca ( no prawie bo grzebień spakuje jak trzeba będzie jechać do szpitala).

Do góry