reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Jumabe wszystkiego dobrego dla synka i wiesz, z przyjemnością przeczytałam Twój wpis, widzę, że akurat masz więcej na głowie, ale dla mnie pocieszające jest jakoś ten brak zazdrości. Chciałabym taką różnicę wieku dzieci i w sumie to dobrze, że potrafi synek jakoś to ogarnąć. Ściskam Cię i Twoje dzieciaki :D

Lotka a Ty widzę, się gdzieś wybierasz :D

W ogóle widzę tematy jakieś bardziej skurczowe :)))
u mnie cisza :angry: za to wróciły upały i musiałam zdjąć obrączkę, jeeeeeny czuję się goła, ale już nie tylko nogi ale i dłonie mi tak spuchły, że w sumie zorientowałam się w ostatniej chwili. Te którym puchnie zobaczcie sobie jak u Was, by Wam potem nie musieli rozcinać biżuterii :D

reklama
No sama nie wiem, czy sie juz wybieram. Bylo juz co 15 min, po czym przeszlo. teraz znow mam jeden... ale jakies dziwne, bezbolesne, tylko mocne i nieprzyjemne. poczekam jeszcze, bo to chyba najgorsze co jest, to jechac do tego mojego szpitala w niedziele..... :-)

Ja zdechła dalej :baffled: leze zle siedze zle ,,,nijak mi niewygodnie :no: do tego ta temperatura :dry:.... i kilka dni nastepnych ma byc takich ciepłych:szok: zdechne chyba:no:...

lotka nie uwierzysz, ale i ja mam jakies dziwne skurcze. co prawda nie regularne, ale co jakiś czas przez cały dzien. sama sie denerwuję. oby to nic takiego jeszcze. Ty to już możesz na legalu ;)

misia serdecznie gratuluję - tyle czasu to ukrywałaś ;) ale oczywiście rozumiem, to niełatwe zadanie mieć dwójkę na raz i pewnie ostatnia rzecz o jakiej się myśli, to forum. ściskam was mocno.

camilla - no gratulacje. i jak po cesarce? trzymajcie się zdrowo. mam nadzieje, że wszystko dobrze.

tort dla Sebusia super. aż by się chciało zatopic kły ;)

a u nas wczoraj teściowie robili grilla i tez mielismy torcik. zaraz poszukam.

331912_470613502962443_1159802965_o.jpg

lotka nie uwierzysz, ale i ja mam jakies dziwne skurcze. co prawda nie regularne, ale co jakiś czas przez cały dzien. sama sie denerwuję. oby to nic takiego jeszcze. Ty to już możesz na legalu ;)

misia serdecznie gratuluję - tyle czasu to ukrywałaś ;) ale oczywiście rozumiem, to niełatwe zadanie mieć dwójkę na raz i pewnie ostatnia rzecz o jakiej się myśli, to forum. ściskam was mocno.

camilla - no gratulacje. i jak po cesarce? trzymajcie się zdrowo. mam nadzieje, że wszystko dobrze.

tort dla Sebusia super. aż by się chciało zatopic kły ;)

a u nas wczoraj teściowie robili grilla i tez mielismy torcik. zaraz poszukam.

Zobacz załącznik 492276
apetyczny torcik :-)

ja juz coraz mniej rozumiem o co chodzi tym skurczom haha
mierze ze stoperem i mam tak najpierw 13min 11min 5min 9min ;-) wogole bez sensu :-) ani to przyspiesza ani zwalnia, no i nie bolą... ostatnio mialam krzyzowe, wiec roznica niebo a ziemia, siedze i mierze dalej ;-)

Może to ta pogoda ;D a może... w każdym razie dzisiaj nieźle obsypało sierpniówki, ach! one się już tam zaraz wszystkie rozpakują i wiecie co? wtedy pora na nas :D

Lotka trzymam kciuki, może kąpiel?
Future Ty wytrzymaj jeszcze ciut, apetyczny torcik! :)
Axa ależ upał! jak dajesz radę?

Może to ta pogoda ;D a może... w każdym razie dzisiaj nieźle obsypało sierpniówki, ach! one się już tam zaraz wszystkie rozpakują i wiecie co? wtedy pora na nas :D

Lotka trzymam kciuki, może kąpiel?
Future Ty wytrzymaj jeszcze ciut, apetyczny torcik! :)
Axa ależ upał! jak dajesz radę?

Weszłam na sierpniowki i one tam faktycznie hurtowo sie zaczeły rozpakowywac:szok: :-)

wpadajcie brzuchatki do nas u nas tylko 20stopni ale nawet nei czuc ze az tyle tylko znacznei mniej :) wiec fajnie jest
dziewuszki rozpakowujcie się bo czekam na kolejne śliczne fotki maluszków:)

reklama
Do góry