reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

ogólnie jestem padnięta... wysprzątałam mieszkanie, pranie wyprałam... jutro ciag dalszy... piekę jutro 6 biszkoptów na dodatek lekarz latania trochę będzie... oby do 18 a potem mogę rodzić...

co do psa i płaczących dzieci hmmm nie wiem co gorsze :-Dmoja mama ma psa, który w ogóle nie szczeka... natomiast znajomi maja maleństwo, które potrafi się drzeć przez 6-7 h non stop :szok:

Jumabe śliczna Marysia

Joasiu oj jestem bardzo ciekawa :tak: ale boję się, ze powie, że już niedlugo :szok:trzymam kciuki za Ciebie jutro:)

Stokrotka
można dostać w aptece, ja biorę 2 pakowania i zwykle podpaski:)

Beaciu mam tak samo :( spóźnione życzonka dla Twojego smyka :tak:

Axarai współczuje pogody u mnie na szczęście chlodno :tak:

Joasiu spokojnego ciśnienia ja tez miałam coś nie halo bo 135/95 zmierzę jeszcze raz chyba ze stresu...

Doti no ja mysle, zobaczymy co mi jutro doktorek powie bo jutro na Bonifratrów jadę, bo moja gin na urlopie...

Anmika kciuki za wizytę:) możliwe, że maluch się tak wypina i Cię boli...ja przed porodem miałam anginę do porodu jechalam z mega gruźliczym kaszlem...

Axarai kciuki za wizytę:)

Maluszek ja jutro NIE RODZĘ :-Dchoćby nie wiem co nie rodzę do 18 :-Djutro zaczynam torta robić :-pchoćbym miala w kuchni urodzić do szpitala nie pojadę :-p

DOBRANOC DZIEWCZYNKI:)

reklama
WITAM:)

Na urodzinkach było bardzo fajnie!:))

Wczoraj byłam wyczerpana ale dzisiaj juz mam więcje energii...

Ja mam nadzieję ze Marceluś bedzie taki jak jego bracia czyli spał jadł spał jadł :D bez kolek ;)

JUMABE slicznotka!!w ogóle nie widać aby była wczesniakiem :D
PALEMKO jedź do gina czy do szpitala nie ważne gdzie ale skontroluj to bo jednak krew się pojawiła...
RISIA i tobie czop odchodzi:)

Zaczyna się hehe :D

edit:kciuki za was kobitki(te co sa w szpitalu) za wasze maleństwa &&&

Dobri :-D:-D
Nie poszłam , nie skontrolowałam, samo przeszłooooo :-):-), wieta co ? Brałam czopki Clotrimazolum i moze to one mi tam coś podrażniły. Nie poszłam, bo jutro o 13 mam wizyte , to spytam. Aha jutro ściagają mi klamerkę i odstawiam Fenka ;-):-D:-D:-D:-D:-):-):tak::tak::tak: !!! Doczekałayśmy 37 tygodnia - jestem przeszczęśliwa-pamiętacie jak się bałam :-D:-D:-D:-D:-D

jumabe -
Marysia jest poprostu jak laleczka, śliczna :)

Ja chce juz rodzić !!!!!!:tak::-D:laugh2:

Witam dziewczynki:-) ja od rana piore posciel dla dzidzi i co tam dla niej do wyprania zostało ,potem poprasuje i wszystko mam juz przygotowane na tip top:-D:-D. Po wczorajszym leniuchowaniu dzis znowu mam ADCHD :szok::-D
ciekawe jak długo :sorry:....

Miłego dziomka brzuchatki :-D

anmika zrób sobie syropek z cebuli. Na mnie zawsze działa :)

mnie wczoraj rano odszedł czop! :confused: miałam jakies małe bóle jakby menstruacyjne i parę razy byłam na rzadkiej kupce ale nic. To by było jak na tyle narazie .

jumabe piekna Marysia ¡¡¡¡ gratuluje narodzin!

Dobri :-D:-D
Nie poszłam , nie skontrolowałam, samo przeszłooooo :-):-), wieta co ? Brałam czopki Clotrimazolum i moze to one mi tam coś podrażniły. Nie poszłam, bo jutro o 13 mam wizyte , to spytam. Aha jutro ściagają mi klamerkę i odstawiam Fenka ;-):-D:-D:-D:-D:-):-):tak::tak::tak: !!! Doczekałayśmy 37 tygodnia - jestem przeszczęśliwa-pamiętacie jak się bałam :-D:-D:-D:-D:-D

jumabe -
Marysia jest poprostu jak laleczka, śliczna :)

Ja chce juz rodzić !!!!!!:tak::-D:laugh2:

Jutro:szok: :-D czekam na relacje :-p ja to mam takiego schiza ze jak mi ten krazek sciagnie to mi wody odejda na fotelu:szok: :-D :-D No dotrwałysmy :tak: :tak: ja dzis 36 tydz zaczynam :-)

Hejka:)
Cosik dzis spac nie mogłam,przebudziłam sie o 4 i zasnąc nie mogłam i tak leżałam i przysnełam jeszcze ze 2 razy po pół godzinki i jakos dotrwałam do rana,ale to moze przez to ze wczoraj poszłam troche wczesniej spac a zwykle jest to po 24.Wczoraj z wieczora jakos dziwnie sie czułam,jakas poddenerwowana i brzus pobolewał jak na @. Dzis ok wiec na ktg nie spodziewam sie czegokolwiek,;-)
Camila &&&&&&&&&& kochana za Ciebie i malutką,obys szczęsliwie wróciła do domku,tulam..
Rysiu dziękuję:-)
100 latek i najlepsze życzonka dla Sebusia słodziaka :tak::tak::-)
Palemko
gratuluję dotrwania do bezpiecznego terminku,oj to jutro wszystko sie moze zdarzyc:tak:.
Fasolko oj i ty kochana jeszcze troche i koreczek sciągna,grzecznie juz prawie dotrwałas:tak:
Ja dzis zamiast użalac sie ze jest mi juz ciężko zamierzam aktywnie spędzic dzien po Ktg skocze na zakupy,potem cos upichce,popiore,poprasuje ogarne małego i juz bedzie piąteczek i jeszcze tylko 1,5 tyg do narodzin mojego malucha:tak:

reklama
Do góry