reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie!
Nie spie dzis od 3.30 w nocy. malenstwo obudzilo mnie swoja czkawka a ta z przerwami trwala do rana:no::no::no: Nie do konca wiem czy to normalne,:eek::baffled: Wiercila sie niesamowicie, wypychala sie, fikolkowala:rofl2::rofl2::rofl2: takze mialam noc z glowy. Moze w dzien mi sie uda znalezc czas na jakas mala drzemke.

Moja mała też ma ostatnio dość często czkawki, np. teraz. Ale czkawka mi nie przeszkadza, gorzej, jak się zaczyna wiercić wtedy, gdy ja chcę SPAĆ! Zdarzyło mi się aż płakać z bezsilności, bo nic nie pomagało. Ale chyba bardziej bym się denerwowała, jakby się nie wierciła.... więc jakoś to znoszę. Korzystam z każdej chwili snu, bo we wrześniu może być krucho. Teraz to jeszcze nic.

reklama
Ech...mnie moje siku już wkurza. Tej nocy byłam chyba 6 razy. Kilka kropelek i koniec,a pipke mam tak podraznioną od papieru,że podkradam dzieciowe wilgotne chusteczki dla siebie.
Patrysia- fajnie,że lada dzień odbierzesz swoje lejce. Jeździj ostrożnie :)

LOTKA to super ze noca nie wędrujesz ja non stop i jakie to męczące jest :/
JASMINUM mnie tez niekiedy przeszkadza :p ale złosc szybko mija bo powinno właśnie ruchy okazywać mamusi :)))

Wczoraj sobie zasypiam az tu nagle czuję dosłownie jakby mi rączki w biodro pchało :D bo to bylo takie czucie jakby ta raczką tam jeździło ze musiałam prawą nogę wyprostowac hehe

Widzę, że faktycznie porodowo! :)

ja już bym chciała, już mi wszystko ciąży, opuchlizna nie schodzi i wszystkie bluzki zaczynają mi odsłaniać dół brzucha :D dobrze, że lato to przynajmniej w japonkach można chodzić, bo tak to i buty byłyby problemem :laugh2:

Gorgusia zazdroszczę Ci, że już tak blisko! tym bardziej, że ja to pewnie będę się kulać po terminie, u mnie nic a nic, czasem coś zakłuje, stwardnieje i tyle

Lotka ja na szczęście też w nocy mało biegam do wc, ufff :) widzę, że zabrałaś się za okna :D

Patrysia haha ja mam podobnie, czasem mam takie wrażenie, że mi nogą wyjdzie szybciej :p

wczoraj nawet nie otworzyłam lapka :no:
z rana kurier przywiózł wózek i musiałąm go składać, potem przyjechały meble do sypialni i tesciu z kolegą składali je do 22 :no:, ale przynajmniej wreszcie spałam na łóżku a nie na podłodze :tak:
niestety to tyle jeśli chodzi o meble :-( z resztą musze poczekać na TZ jakieś 2,5 tyg :wściekła/y:

@MONALISA - sposób na zgagę dostępny na całym świecie! Pół łyżeczki imbiru popić połową szklanki wody! U mnie zgaga przechodzi od ręki, zdarza się, że muszę operację powtórzyć po chwili, ale generalnie zgaga zawsze ustąpi. Uwaga tylko, aby imbir nie podszedł ci do nosa. Smaczne to to nie jest ale skuteczne! Imbir po angielsku to ginger!

heej :)

a u mnie obolala dupka po zabiegu, dzis poznalam pana doktora od dupy strony :-D:-D jednak to jest to co KasiaP pisala... no slow mi brakuje.

a ze teraz na plecach nie bardzo moge lezec wiec Maly wbija mi stopki w biodro, czasem bardzo zaboli. teraz juz wyczuwam gdzie jest albo zgaduje co wystawia ale generalnie ubolewam ze na pleckach nie moge lezec bo lewy bok mi dretwieje szybko. ogolnie juz malo mobilna sie robie i mnie to zlosci. i zlosci mnie tez to ze jak ide sie kapac to zaraz M sie pyta czy w porzadku wszystko no ani chwili spokoju...z sikaniem to tez czasem kropelka a czasem 2.

Risia badz dzielna u sadysty :)
Patrysia tylko jezdzij ostroznie ;)
Stokrotko a moze ktos Ci pomoc?
Joasiu mialas nie szalec!
Gorgusia u Ciebie porod 'za progiem'. jak widze swoj suwaczek i tam 49dni to mysle 'ja pierdziu...' :-D

ech dzis to za duzo nie porobie przez ten zabieg bo boli przy kazdym ruchu. mam tylko nadzieje ze szybko sie zagoi.

milego dnia! :)

reklama
Do góry