reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Patrysia dla mnie nie ma gorszego lekarza niz dentysta. Zawsze chodze jak juz z bolu nie wytrzymuje. Ale w grudniu bede w Polsce wiec.... moze....oby to nie bylo jutro w grudniu popoludniu:-D:-D:-D Wiem jedno, ze wiecznosc tego zostawiac nie moge bo sama pamietam jak mi sie zeby popsuly po porodzie i karmieniu piersia. Jest nawet powiedzenie jedno dziecko jeden zab wiec chocby nie wiem co w GRUDNIU IDE DO DENTYSTY SADYSTY.

reklama
heloł

od dzis mam neta lepszego. ale za to wszyscy mamy biegunke, wiec pewnie dalej mnie nie bedzie. chyba, ze chwilowo

najpierw ja mialam 2 dni temu się zaczęło, aż się bałam, ze synek mi wyskoczy do kibelka, bo aż mialam takie skurcze przy biegunce. ale leżałam, odpoczywalam. wczoraj moj mąż załapał. a dziś rano Hesia. Hesia nie ma biegunki, ale bardzo luźną kupkę. zobaczymy co dalej. oby na tym koniec.

Patrysia no mam nadzieję, że jakieś przepowiadające:szok: W poprzednich ciążach nic nie miałam, jedyne bóle to te porodowe, więc te mnie straszą! W poprzednich ciążach żadnego widocznego czopa też nie miałam:szok:, mimo, że 2 razy wody mi w domu odeszły, były przezroczyste, i nic innego nie wylazło, no później tylko dziecko:-D
Future, co żeście zjedli:szok: Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło, w ciąży to się potem człowiek strasznie boi, bo ani tu porządnego nic nie można wsiąść, ani nic!

Hej dziewczyny
Ja dziś samopoczuciem chyba ok - trochę niewyspana - ostatnio tak na prawde przesypiałam całe dnie a dzis sie zerwałam rankiem...
axarai co do fikania w brzuszku na filmie byliśmy w środę na Batmanie i ciągle z mężem sie śmieliśmy bo maluszek tak fikał w brzuchu ze też sie zastanawiałam czy on sie nie boi strzelaniny :p no ale męża o tym ze jestem w ciąży poinformowałam w kinie na muppet-ach :-)
fasolka35 jejku z takim sikaniem to ja chyba bym sobie poduszkę do kibelka zaniosła - miejmy nadzieję że maleństwo troszeczkę "zejdzie" Ci z pęchcerza

Patrysia szyjka wysoko, zamknięta, ale ona wczoraj mnie tym wziernikiem zaatakowała, i jak mówiłam, że bardzo boli, to ona mówiła, że musi "nastawić szyjkę" do pobrania wymazu, cokolwiek to znaczy, bolało, i się wystraszyłam, ze mi coś ruszyła. Ogólnie to zawszy mam szyjkę wysoko, zamkniętą, i żadnych problemów nie miałam nigdy. Na tym etapie, to juz nie powinni męczyć. Skurczy już nie ma, ale tak trochę na dole mnie jeszcze pobolewa. Dobrze ze weekend i M w domu, to jak by co do kliniki podjedziemy:-D

Pauline, ja mam spory wyciek już od dawna, bez wkładki ani rusz, już nie wspomnę, o tym, że posiusiać też mi się zdarza:-D Jak nie swędzi i nie ma stanu zapalnego, i nie jest to czop (jak wygląda to nie wiem) to jest ok:-D

reklama
AXARAI no ciekawe czy tam coś nie zruszyła ci...
PAULINE spokojnie ja mam cąłą ciąże upławy wodnisto-białawe gdzie mokro mi mokro :p

Czop to taki glut galaretkowaty przezroczysty koloru beżowo-żółtawy(ale nie centralnie żółty nie nie hehe dlateog napisałam beżowo żółtawy :p) i może być z pasmami krwi lub bez...jak by którejść odszedł to nie da się tego pomylić z upławami :p

Do góry