reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

a ja gdzies na fejsie wyczytalam rozmowe... smialam sie pol dnia z glupoty wstawiania takich 'zachciewajek'

dziewczyna: chce dobrej bani
chlopak: moze byc po mnie
dziewczyna: a mocno trzyma? dlugo?
chlopak: no jakies 9 miesiecy

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Hej dziewczynki mam pytanko dzisiaj cały dzień ciągnie mnie u dołu brzucha tak, że nie dam rady się wyprostować i chodzić wzięłam teraz nospę ale mam pytanko powinnam iść jutro do lekarza czy to tylko takie chwilowe?

Dziekuje dziewczynki za zyczenia dla corci. Dzien minal jej przecudnie, co prawda urodziny urzadzamy w sobote ale goscie niespodziewanie i dzis sie pojawili:-):-):-)Moja mala caly dzien chodzi przebrana w swoja ksiezniczkowa suknie, paznokcie jej mamcia:-)pomalowala, wiec w ogole chodzi jak paw:-D:-D:-D
Risiadzieki za nazwe leku, musze sprawdzic czy tutaj tez jest dostepny, albo jakikolwiek zastepczy.
Doti do konca nie wiem co dokladnie, ale przypuszczam, ze pije sie mleko jak sie zgaga zaczyna. Nigdy nie probowalam tej metody a migdaly, ktorymi sie do tej pory ratowalam, nie dzialaja. Porodu przyspieszac nie chce ale chce wiedziec tak na przyszlosc co robic jakby Olivka sie za bardzo zasiedziala:-):-):-):-)Bo wole szybciej niz pozniej:-):-):-):-)
Co do kilogramow to ja +15 i jest dobrze, bo w poprzedniej ciazy przytylam 23 a teraz juz na szczescie mi to nie grozi.
Rybajak cisnienie do jutra nie spadnie to jedz to sprawdzic
Axaraigratuluje rocznicy slubu. razem mamy sentyment do 8 sierpnia :-):-):-):-)
Jasminumja straego budze jak tylko cos sie zacznie. I to bezwzglednie!!!!!Niech wypije piwo skoro je nawazyl:-D:-D:-D:-D
Aleburhahahaha dobre..........................

to juz czwartek a ja nadrabiam wlasnie co naskrobalyscie przez polowe srody....dopiero wrocilam od Bratowej bylam z Nimi na zakupach a oprocz galerii jeszcze do marketu zajechali i tak sroda zleciala...padam na pyszczek podczytalam wszystko i to jak mnie chwalicie za odpisywanie otorz nie jest tak zawsze:p np teraz bo nie mam zwyczajnie sil:( nogi wlaza do dupci a Mala harcuje poloze sie zatraz na Jej ulubiony prawy boczek i ululam a co:)
Spokojnych snow jutro wprowadzam sie do wyremontowanego pokoju juuuupi:)
buziaki moje Drogie Mamuski:*

monaliza zdrowka dla Corci:*

ryba wg mnie jesli skok byl jednorazowy to trzeba polozyc sie nogi w gore i za godzinke zmierzyc jeszcze raz, jesli nie zmniejsza sie to jesli to mozliwe jedz do swojego gina On ewentualnie da Ci skierowanie do szpitala, a jesli nie masz innej mozliwosci to prosto na IP tak jak bylo u mnie, ja tez nie mialam zadnych objawow po prostu tak pokazywal cisnieniomierz z cisnieniem nie ma zartow wiem cos o tym ...daj znac jak cisnienie i co postanowilas &&&& zeby spadlo

Dziewczyna wg mnie jesli Cie cos niepokoi to lepiej jedz to skonsultuj zawsze bedziesz miala pewnosc:)

witam się
my już na nogach :) ale Sebciu leżał i się wiercił w łóżku dał jeszcze poleżeć mamie:)

ja jak zaczęłam rodzić to M byl na nogach na baczność :-)tzn co ja wstawałam z łóżka to on na baczność :-Daż w koncu mu powiedziałam, ze jak zacznę rodzićź to go obudzę :-D, że nie musi się zrywać za kazdym razem jak wstaję do toalety :-D

wczoraj spotkałam się z koleżanką a ona do mnie "o matko, ale Ci brzuś opadł":szok:

dzisiaj do dentysty aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale się boję znieczulenia aaaaaaaaaaaaaaaaa moga mi usuwać wszystkie zęby, ale jesten zastrzyk w dziąsło mnie przeraża bardziej niż 10 usuniętych zębów:szok:

WITAM:)

Pogoda jak pogoda nie rozpieszcza a pranie robię i chciałoby sie na balkonie no ale pewnie skończy sie w pralni powiesić...

U mnie to za każdym razem było "zaplanowane"tzn pierwszy poród to byłam na patologi i szłam na wywołanie a drugi poród to ja jechałam na cc ale w szpitalu wzieli mnie na sn...

Także nie wiem jakby to było gdybym ja zaczeła rodzić sama od siebie w domu :p pewnie panika wejdzie a M to podwójnie bo ja jeszcze wiem co i jak a M nie hehe jak zobaczyłby mnie w bólach to pewnie on zblednie i stres mega bedzie mieć :p

Hej, hej
RiSiA- dzielna bądź! Też mnie zawsze ta mała igiełka przeraża swoją drogą...

Co do porodu to liczę na to,że jednak będzie spokojnie. Nie chciałabym tej chwili zapamiętać jako nerwową i gorączkową sytuację. Chcę tylko urodzić przed tym 20.08,żeby szpital mi nie groził ...
Wczoraj wysprzątałam dom, pomyłam podłogi i schody, a wieczorem napadłam mojego M :laugh2:
Wieczorami Maluch tak strasznie wypycha nogi,że ledwo z bólu wytrzymuję, a przy tym gdzieś niziutko taki uczucie jakby mi kilkanaście igieł żywcem wbijali. Nie wiem co to... każdego wieczora tak mam :crazy:

Miłego dnia.

GORGUSIA ja też tak miałam z Alankiem i teraz mam że jakby igiełki ktoś by wbijał...sama zawsze się zastanawiam co to?widze ż eu ciebie pełną para "wywoływanko" :D

Nie wiem co to, ale te igły czuję najbardziej przy chodzeniu i jak mały się mocno rusza. Bardzo to nieprzyjemne....
No wywoływanie pełną parą, ale to i tak lokator podejmuje decyzje. Z OM termin mam na kolejny piątek...

reklama
Do góry