reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
jestem po ktg panie powiedzialy, ze jeszcze tak slicznego ktg nie widzialy wiec negocjuje wyjscie :p bo stwierdzilam, ze jezeli nie ma zagrozenia dla dziecka to che wyjsc :) Debatuja teraz :)

Witam dziewczynki:-)

Risis kciuki zeby puscili do domu:tak:

Tygrysek samam siejesz zamieszanie ... najpierw niby kolezanka pisze potem ty a po południu jeszcze niby raz kolezanka na wiesciach ze szpitala .... sory ale sama sie motasz i tyle i zadna nie pisze tak sprzecznych wiadomosci co ty i tyle odemnie....

Animka jak chcesz to ja tez moge cie kopnac w cztery litery na spamietanie:-p:-D i wierz mi ja juz kilka miesiecy na lekach jade i to czasami mniejsze ''zło '' niz przedwczesny porod....

Kurde bele ale sie poślizgnęłam z cegłą na balkonie :/kolano mam poharatane bo na nie zleciałam i się ślizgnęłam dodatkowo...:/pranie wieszałam i żeby mi tak suszarka nie latała(wiatru tak nie ma ale zwyczaj mam ze podkładam cegłami bo nie raz mi spadła jak wiało)ja tu w klapkach beznadziejnych(jak sa mokrawe pod spodem to się ślizgają) i weszłam na gąbkę którą mam podłożone pod basenem dzieciaczków a ona mokra bo wczoraj nieźle lało...(cegły miałam obok tej gąbki ułożone) i wtedy sruu na kafelkach jechałam :/ jaka ze mnie nieodpowiedzialna dziewczyna ech musze bardziej uważać...

reklama
Mam nadzieję ze tym upadkiem nic się tam Marcelkowi nie stało?dobrze że nie walnęłam tą cegłą w brzuszek :(a poleciała na kafelki...

Do góry