reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Spałam!!! 6 godzin!!! i tylko dwa razy wstalam siusiu:-)co za piekna noc:-) wiadomo kazdy obrot ruch boli teraz jak nie wiem no ale tyle godzin nynac juz zapomnialam jak to jest.

RiSia trzymajcie sie razem jak najdluzej :*:*:* &&&& oby wszysztko bylo dobrze! fajnie,że dajesz znac

Tygrysek ja tez nie mam wpisanej gr krwi mojego, mi gin powiedziala,że ONA wpisuje wtedy jesli ja mialabym gr RH - a mam dodatnia wiec do tego konfliktu nie dojdzie. A ja caly czas jestem na bb nie wylogowuje sie nigdy, mam zakladke bb wchodze i juz jestem wiec nawet w razie "w" to chyba hasla bym nie znala:-D

Martusia ja jeszcze tydzien temu latalam:-( a teraz juz mnie tak to sprytnie nie idzie, i szybko brzus boli:-( i jakiez bylo moje zdziwienie jak wczoraj szlam na 4 pietro normalnie powoli i ciezko mi to szlo a ja zawsze bylam pierwsza i raz dwa az mama sie ze mnie smiala:-) ale teraz juz odpadam...

Polisia to udanego wypoczynku nad morzem!! && i by torba sie jeszcze nie przydala :)

anmika
bzdury piszesz:-) nic nie marudzisz, po to jest te forum i my aby sobie pogadac wyzalic i doradzic nawzajem

do-ti jak zoładek przestał bolec? jak nocka? przespana?

Pauline ja tak,jak moj P. nie mogl to bylam z mama dwa razy i raz z kumpela.

Ciekawe co dzis uda mi sie zrobic i za bardzo nie zmeczyc haha. Zaraz zabieram sie za ciasto ale takie szybkie bez pieczenia "stefania" bo brat z bratowa przyjechali na odwiedzinki z austri:-)

Musze odwiedzic tez tate, przedwczoraj przecial sobie reke pilarka cale szczescie,że wbila mu sie w reke u gory a nie na dole bo poszly by sciegna i reka bylaby juz nie sprawna... ma 20 szwow i juz dwa zastrzyki na tęzec a za miesiac kolejny takze rana naprawde fest...

Miłego dnia brzuchatki :*

reklama
WITAM:)

Kobitki jak któraś ma do kogoś problem to ja bym prosiła wprost pisac a nie ze takie cyrki się tutaj robią...bardzo nie ładnie tak...jak ja mam do kogoś problem to pisze/mówię to wprost...tak powinien każdy sie zachować a nie "podśmiechiwanie"się za plecami :/

Kazda inaczej przezywa jedne z większym stresem inne z mniejszym...jedne piszą ogólnikowo o sobie a inne szczegółowo...i niehc tak jest bo każdy jest soba a o to chyba tutaj chodzi?i takie pisanie ze robi ktoś z siebie dużo szumu nie na miejscu bo jednak tutaj jesteśmy na watku ciążowym i jak napisałam na początku tego zdania każda inaczej ciążę przezywa...

TYGRYSKU spokojnie ty wiesz jak się czujesz jak przeżywasz to co sie z toba dzieje etc. :)kciuki za Oliwcię będzie dobrze bo musi być dobrze &&&

RISIA kciuki za was wracajcie do domku:)
PAULINE sama chodze na wizyty tak i na usg...z Domisiem jak byłam w ciazy to był raz M...

U mnie też z OM liczy się (w każdej ciąży):)

STOKROTKA powodzenia w rozpakowaniu/meblowaniu:)

JOASIA czekam na efekty bo u was to juz na końcówce:)

witam dziewczynki
ma chwilke bo zaraz lece na ktg, dostalam druga dawke sterydow wiec moze jak bedzie wszystko ok wyjde jutro

niepotrzebnie sie martwilam o Sebcia bo jest bardzo grzeczny jak pyta o mnie to tatus mowi, ze mama pojechala do lekarza i dzidzi robia hajo hajo :) Nocke mieli troszke ciezka ale nie bylo tragedii

co do calej sytuacji to ja sie zgadzam z PATRYSiA , ze piszac takiego posta jak KASiA P niech bedzie adresowany do konkretnej osoby. Unikniemy w ten sposób nieprzyjemnosci... bo szczerze ja poczułam się niefajnie i to bardzo i zastanawialam sie czy cokolwiek tutaj jeszcze napisac...

Jak ktos nie ma odwagi adresowac posta do kogos to niech lepiej nic nie pisze...

TYgRYsKU wg mnie to tak TY LUBISZ ROBIC W KOLO SIEBIE DUZO ZAMETU LUBISZ BYC W CENTRUM UWAGI TAK BYLO PRZY ZALOZENIU WATKU O pomoc potem go zamknelas potem znowu otworzylas potem znozamknelas...zawsze piszesz o swoichobjawach ciazowych, ale jak ktoras cos napisze to i tak to bagatelizujesz...wg mnie lubisz byc w centrum uwagi i skupiac jana sobie, aby sprawy i nych byly na drugi? planie...zrobilas zamieszanie na milku watkach z Twoim odejsciem potem nagle wrqacasz jakby nigdy nic...wg mnie jestes nieodpowiedzialna i chyba niedojrzala emocjonalnie...bo tak zachowuja sie dzieci z podstawowki. asoŕy jezeli bedziesz sie czula urazona pisze co mysle...dlatego ja Ci doradzac w kwestii Twojej osoby nie bede bo wg mnie to szkoda na to czasu...

Dzien dybry moje kochanienkie:-).
Prosba od samego poczatku- nie komentujemy juz dzis wczorajszego watku (ale sie rymnelo:-):-)). Kazdy pisze co chce, jak chce, kazda sie moze pozalic, podzielic z nami czym tylko sobie zyczy. Od tego jestesmy. I tyle.
Dziekowka dziwczyny za przeslanie mi sloneczka bo naprawde je dostalam:tak::tak: W czwartek spedzilismy caly dzien na plazy, bylo naprawde super.Co prawda to nie temperatura +30 ale +18 ale i tak na ten kraj to prawdziwe lato:-D:-D:-D.Alusia wyszalala sie na wesolym miasteczku zaraz przy plazy, ja w koncu ruszylam pupke z domu po deszczowych dniach, moj B nazarl sie hamburgerow wiec wszyscy do domciu wrocilismy szczesliwi. Wczoraj bylo troche roboty w domku ale popoludnie spedzilismy ze znajomymi.
Na dzis brak planow. Moj wierciuszek zyc nie daje. Jakies podskoki, przerzuty, fikolki, nie oszczedza mamusi ta mala terrorystka... Moze faktycznie juz czas spakowac torbe do szpitala..
Risia oby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku&&&&
Gorgusiazycze cierpliwosci bo ty juz tuz tuz:szok::szok:Rob ostatnie zdjecia zanim cos sie zacznie :-)
Tygrysek trzymam dzis kciukaski za twoja Olivcie. Daj znac co z tym kardiologiem.

RISIA wracajcie do domku wracajcie:))
MONALIZA zawsze mnie to zastanawiało jak w takim kraju sie zyje tzn.chodzi o pogode...ja jak nie ma słoneczka to zaraz "deprecha"jest tzn.owszem niekiedy aż ulga jak zniknie bo ciągle to wiadomo a tym bardziej duchota no ale na spacerek jak mam isć to słoneczko fajnie jak jest albo nie pada...piszesz ze u was +18 i to jest dobrze jak na lato?u nas tak wiosną jest...jak to tam wyglada życie z tą pogoda?ubiorem?chyba nie za często w takim razie z krótkich rzeczy korzystacie?tak z ciekawości pisze :))

Hej laseczki:)
Jakas jestem zamulała,zjadłam sniadanie i leze na wyreczku nie chce mi sie dupki ruszyc,ale trza sie bedzie zaraz ruszyc,łóżka zascielic i pomyslec co na obiad.Dzis nasz gosc(chrzesniak) wraca do domu a jutro przyjezdza na wymiane jego siostra,Alan ma towarzystwo i happy, biore ich pojedynczo to sie nie umęcze niz jak bym miała trójke i Alanka do tego:tak:
Mezo jak zwykle pojechał komus cos robic jakis brodzik zamontowac czy cos tam innego,wiadomo fajnie jak pare dych przyniesie ale tak troszku przykro ze go wiecznie nie ma,ciagle albo w pracy albo u kogos,ale nic dzis chyba wczesniej bedzie i jutro niedziela to bedziemy razem,a ja zamiast smecic to biore sie za robotke jakas:tak:
miłego dzionka wrzesnióweczki:-)

reklama
No Patrysia jakby to rzec-nie jest kolorowo. Ja kiedy tylko moge lece do Polski po witamine D albo gdziekolwiek na urlop tam gdzie slonko swieci. Tubylcy sa przyzwyczajeni do temperatur, wiec przy 18 stopniach juz prawie na golasa lataja. Ja majac porownanie z kochana Polska ciezej to jednak znosze no ale jestem juz tu ponad 7 lat, wiec jestem zdania, ze do wszystkiego sie czlowiek moze przyzwyczaic. W zimie u nas sniegu tez brak, temperatura nie schodzi raczej ponizej 0 stopni. W Polsce nie raz, gdy odgarniano snieg, tutaj koszono trawe:tak::tak::tak:
Mamy tutaj taki okolicznosciowy zarcik- po czym w Irlandii poznac, ze nadeszlo lato?...odp.Zaczyna padac cieplejszy deszcz:-):-):-)
Prawda jest taka, ze to wyjazdy do Polski trzymaja mnie jakos w pionie:-):-)

Do góry