reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

maleństwo gratuluje
polisia ja pije dosyc duzo ale tez nie chodze na siku za czesto w nocy 1-2razy,w dzien w miare normalnie,jak mały mi sie tam położy przy chodzeniu to mnie czasami cisnie nienaturalnie,pójde sikne troche.
Szczesliwej podróży i wracaj do wawy w dwupaku:tak:
fasolcia a ja pochłaniam najczesciej brzoskwinie nektarynki,jakos na nie mam smaka ciagle odkad jest sezon:tak:

reklama
no hej, w zasadzie to nie mam neta. teraz się wlaczyl na chwile, ale milion lat czekam, zeby cos wpisac.
generalnie nie za kolorowo.
w nocy przezylam stres bo myslalam, ze mi wody się sączą, ale to chyba tylko wydzielina. maly mnie kopał i to tak nisko i zaraz sobie wkręciłam, ze rodze. o Boze co za noc.
hela płakała, bo ząbki, dostała lekarstwo, to zasnęła, ale szlochała przez sen niunia moja.
cały dzien mam mokrawo, ale widzę na wkładnce, ze to wydzielina. mały jakby spowolnił ruchy. J chce, zebyśmy jechali do szpitala, ale ja mowie, ze nie ma co jeszcze. o teraz sie zenek odzywa w zebra. o i to jak ;) chyba wie, ze o nim mówie.

pozniej spałam z Helenką do 15, po obiedzie pojechalismy do agapu tu koło nas, bo pustki w lodówce, zjadłam loda (jak codziennie zresztą, a nawet zjadam po kilka) wróciłam i wymiotowałam.
no dupy nie urywa powiem wam, a teraz się rozpisuję i nie wiem, czy wogóle to g.... wyślę. wrrrrrr

jakby mnie nie było to są dwa wyjścia: albo rodzę, albo net mnie zawodzi ;)

Hej, hej :-)
Miałam każdej ładnie odpisać, a sił mi brak... jakaś taka wieczorami robię się mocno zmęczona i ospała.
Wysyłam każdej (która może) po kawałku ciasta jabłkowego, bo udało się całkiem dobre ->->->->-> :-)

Te upalne noce doprowadzają mnie do szału...prawie nie śpię, plączę się po domu, chodzę na siusiu co chwilka.
Dziś mój Mały jakiś taki spokojny...mam nadzieję,że wieczorkiem się ogarnie.

RiSiA- trzymaj się dzielnie jak najdłużej w dwupaku!

Polisia- oby torba szpitalna nad morzem się nie przydała. Trzymam &&&

Maleństwo- ja rok temu zdałam egzamin i dyplomu fizjoterapeuty jeszcze nie odebrałam :-D nie mogę się zebrać. Tobie gratuluję!

Beacia- u mnie dzień bez brzoswini lub arbuza jest dniem straconym :tak:

Co do śluzu to ja u siebie zauważyłam troszkę więcej takiego jakby kurzego jaja... A wczoraj Mały tak mi napierał na szyjkę,że chodziłam z dużym trudem.

Heh, tak sobie czytam i śmiać mi się chce, jak co poniektórzy lubią robić wokół siebie dużo szumu :cool2: ot tyle na dzisiaj...

rzeczywiscie :-D:cool2:

to dziewczyny mowicie ze bol zeber normalny? u mnie to sie zaczelo jak sobie lezalam na lewym boku wstalam i juz z bolem teraz jak chce sie podniesc to masakra. to samo minie czy cos mozna zastosowac?

kopne Cie zaraz gdzies czyms ;-P
Zawracaj ile wlezie ;-)

Tylko że ostatnio mało się udzilam, jakoś tak czasu brak mimo iż w domu siedzę. A jak już się odzywam to marudzę, więc dziewczyny tak mnie odbierają. Taka już jestem jak się nakręcę, to nie mogę przestać. I tak jakoś się zdenerowałam wpływem tych leków na dzidzię. Ale już daję spokój. Wierzę, że lekarze wiedzą co robią.

A jak mnie Lotka kopniesz to może mi przejdzie, więc proszę bardzo :tak:

Tylko że ostatnio mało się udzilam, jakoś tak czasu brak mimo iż w domu siedzę. A jak już się odzywam to marudzę, więc dziewczyny tak mnie odbierają. Taka już jestem jak się nakręcę, to nie mogę przestać. I tak jakoś się zdenerowałam wpływem tych leków na dzidzię. Ale już daję spokój. Wierzę, że lekarze wiedzą co robią.

A jak mnie Lotka kopniesz to może mi przejdzie, więc proszę bardzo :tak:
no teraz to juz marudzisz :p
idz sobie lepiej wozek ogladnij, bo Ci linka wstawilam ;-)

reklama
Co do śluzu to ja u siebie zauważyłam troszkę więcej takiego jakby kurzego jaja... A wczoraj Mały tak mi napierał na szyjkę,że chodziłam z dużym trudem.

to Tobie Gorgusia może czop śluzowy już odchodzi;-) Jak by nie było, to już ten czas :tak: Zaczynasz 39 tydzień. Zazdroszczę.:happy2:

Ogólnie już mi wszystko ciąży, najtrudniej je spać, lewy bok mnie dobija, rano budzę się z masakrycznym bólem biodra i kolana lewego, to chyba z ciężaru jaki naciska, boli okropnie!

boli, bardzo boli, bo tylko na lewym śpię i coś mi się zdaje, że jakaś rehabilitacja będzie potrzebna, bo w dzień przez to chodzić ciężko.

Ostatnia edycja:
Do góry