reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
maluszek współczuje nocki.A co do pisania to tez u mnie ostatnio ciężej zalezy jeszcze od dnia ale jakos tak weny mi brak.Jestesmy juz zmęczone ciążami.
Lotka moja torba jeszcze nie spakowana,ale wczoraj zaczełam wiec jeszcze ze dwa dni i moze skoncze:-D
A ja dopiero paciorka bede miała pobieranego 9 sier przy okazji ktg wczesniejszego terminu nie było a tak to bede miała bezpłatnie,ja w sumie do cc to mi nie potrzebny,ale jednak wole zrobic lepiejn pózniej niz wcale.
Amnika napewno wszystko bedzie dobrze z dzidziusiem.Palemka chyba bierze ten fenoterol.
Risia trzymaj sie tam dzielnie w dwu paku,kciukaski&&&&&&&&&.Super ze Adrianek okazał sie jednak większy.Te badania tetna najbardziej denerwujace sa w nocy,ja pierwszej prawie nie spałam ale nastepnej za to po kazdym takim tetnie zaraz odlatywałam:tak:
tygrysku z dwojga złego lepiej ze to znowu stan zapalny.Dobrze ze jestes juz spokojniejsza:tak:
Ja dzis tez po mam nadzieje ostatecznych badaniach,jeszcze tylko gronek,wizyta srodowa,a w czwartek na pierwsze ktg i tak pewnie juz co tydz czyli w kolejnym tyg i tyle zaraz szpital cc i z dzidziusiem do domku,oj zleci szybko.
Tez planuje jeszcze okna pomyc,dywany poprac pomalutku od przyszłego tygodnia zaczne na raty:tak:

Ale ogólnie nie fajnie tak pisać o kimś nie wymieniajac tego kogoś tak jakoś no nie ładnie...
Zgadzam się, bardzo nie miło...

Bardzo się cieszę że złe objawy paru dziewczyn okazały się nie być takie straszne;) od razu lżej na sercu ( i pod sercem;-)) sie robi.
Ja znowu tylko marudzę:-p W sumie nic dziś nie robiłam a jestem strasznie zmęczona:( nóg nie czuje - zwłaszcza prawej, chociaż robiła to samo co lewa;) mała się wierci niesamowicie, ciągle wypycha mi nóżkami i pupą żebra a siły to ona ma, do tego uciska pęcherz do tego stopnia że nie tylko chodzę ciągle do wc ale jeszcze czuję takie kłucie na pęcherzu prawie cały dzień:( Nagrałam jej wygibasy ale nie mogę znaleźć kabla:rofl: Chyba M zawinął ze sobą;) z dobrych wieści to tyle że powrót męża prawdopodobnie przełożony z piątku na środę:-) Ze złych że za chwilę zostanę samiutka - nie wiem jak to przetrwam z moim obecnym samopoczuciem:(

Ależ się tutaj zrobiło "gorąco" trzymam dziewczyny za Was kciuki :) bądźcie 2w1 ile trzeba! :)
Risia mam nadzieję, że ok, lepiej by dali te sterydy.

Fasolka hahaha uśmiałam się :D

Któraś pisała o podczytywaniu sierpniówek i ich relacji z porodówek, ja jak poczytałam to nawet jestem jakaś spokojniejsza i w sumie to już się nie mogę doczekać.
Ogólnie już mi wszystko ciąży, najtrudniej je spać, lewy bok mnie dobija, rano budzę się z masakrycznym bólem biodra i kolana lewego, to chyba z ciężaru jaki naciska, boli okropnie!

Dużo sikacie? bo ja w sumie wcale nie aż tak wiele, w nocy wstaję 1-2, w dzień też jakoś co sekundę nie biegam, piję sporo, ale zaczęłam się stresować tym...

W każdym razie w weekend morze, torba w bagażniku i moja i Maluszka, ale mam nadzieję, że się nie przyda :)

POLISIA ja też mam niekiedy odczucie bólu ale wtedy zmieniam pozycje spania i wsio ok:)co do siusiania ojej ja co chwile nawet w nocy czy nad ranem...

a ja rycze, m wrocil z mala z ekg serduszka-wynik jest zly,w sb mamy kardiologa

nie płacz będzie dobrze może poprostu aparat coś szwankował. trzymam &&& bedzie dobrze. tulam.

jutro wyjazd. juz sie doczeakac nie moge. dzis odebralam dyplom BIOMASAZYSTY :-D

Joasia tak pociągiem. lepsze to niż autobus. w pociagu mogę pochodzić zawsze. Brat B jedzie ze mną więc mam "ochroniarza".

przepraszam że nie kazdej odpisuje ale mam słaby net i muli.

risia tygrysek &&&&

buzaiki 3majcie się. niech maluszki się nie śpieszą.

reklama
Do góry