reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie

dzisiaj mnie mniej bedzie... sporo rzeczy mam jeszcze do zrobienia w domu...pranie już leci...kolejne przygotowane :tak:

buziaczki i dziękuję za kciukaski na pewno się przydadzą

reklama
fasolka- hahahahah, usta jak murzynka :-D:-D się uśmiałam, bo wczoraj pani w sklepie mi powiedziałą, że to chyba dziewczynka będzie , bo mam usta jak murzynka :-):-):-)
A na śnaidanko kanapeczki z pasztetem (pioeczonym ) :tak:;-) dżemem, szynką i srem , do tego cistao malinowo - rabarbarowe :tak:

risia-mama nadzieje, że się wszystko ułoży i szybko Cię wypuszczą ze szpitala :tak:;-)

gorgusia -matko Ty już rodzić możesz, rety ale to zleciało :-)

Dzin Dybry!
ja znow przy kawce, Tomi bawi sie sam torami kolejowymi, wiec półleże i sie obijam ;-) a co! ;-)
jeszczce mam w kuchni ciasto drozdzowe, a tak sie tu słodko zrobilo, ze chyba podreptam po nie ;-)
Milego dnia!

Witam się :-)
Ale dziś się nie wyspałam :no:
Nie dość że wstaję na siusiu średnio co 2godz. to jeszcze jakaś psycholka dzwoniła domofonem z pół godz. do wszystkich w klatce. Gdzieś u nas w klatce była "imprezka" dodam że nie puszczali głośno muzyki ani nie krzyczeli tylko poprostu było słychać, że sobie gadają i takie tak co mi w spaniu wcale nie przeszkadzało ale ta idiotka która dzwoniła do mnie z 5 razy bardzo przeszkadzała w spaniu. A ona poprostu szukała mieszkania gdzie się tak głośno zachowują bo ona na policję zadzwoni. Ja już się tak zdenerwowałam że powiedziałam że jak nie przestanie dzwonić to ja na policję zadzwonie za zakłócanie mi ciszy nocnej i głupie babsko poszło sobie hyyyy :wściekła/y:
Później Mały o 6 stwierdził że też już spać nie będzie, mój Mały wiercipięta ;-)
Będę miała dziś marudzące :-p

Witam:)
U nas świeci słoneczko i gorąco,noc taka sobie usnęłam po 2 wstałam po 8,z mężulkiem zjedliśmy śniadanko on poszedł się położyć bo na noc znowu do pracy a mnie zaraz coś trafi od godziny próbuję się do dzwonić do przychodni żeby zapisać się na wizytę i nikt nie odbiera.
Dziś się lenie szperam w necie szukam sobie różne przepisy jak coś fajnego to przepisuje do zeszytu mam już 3 takie zeszyty.
hihi ja tak samo pomyślałam że któraś się już rozpakowała:-)
Miłego dzionka wrześnióweczki:-)

Good Morning:-):-):-)
Sie nie odzywalam bo i czasu bylo malo. Powrot do irl przebiegl nawet spokojnie, z bagazami duzo mi ludzie pomogli. No i standardowo, deszcz, deszcz, deszcz.......ach...Moj B juz odpicowal caly pokoik dla Olivki, wyglada prze-cu-dow-nie (pozniej wkleje, obiecuje:-)). Waliz do rozpakowania tyle, ze ledwo zylam przez ostatnie dni:no::no::no: Zmeczenie mnie dobija, sil coraz mniej a tu jeszcze tyyyyyyyle czasu buuuuuuuuuuuu:baffled::baffled::baffled::baffled:Na wadze +15 o zgrozo:baffled::baffled::baffled::szok: Podeslijcie mi brzuchatki troche sloneczka co? Moze to gledzenie jest spowodowane brakiem witaminy d3.

reklama
Ale słodkooooo zaczynacie dzien mniammmm:-D wczoraj mnie malo bylo dzis pewnie tez, dni leca a wieczorem jestem padnieta i jakos sil brak na pisanie...

Wczoraj zamiast zladowac o 21 to bylam o 22.30 w domku bo bratu zachcialo sie wycieczki wieczornej swoim skuterem ktory po drodze normalnie odmowil wspolpracy:-D i co do czego jechalismy po niego mial 10km do domu a tam ciemnooo dziura za dziura wiec jak wrocilismy z tej wycieczki to marzylam tylko o tym,żeby sie polozyc

Lotka ja juz sie poddaje z tymi pieluchami, stwierdzilam wczoraj,że 4 biedronki oblecialam i wiecej stracilam paliwa:-D niz zakupienia pieluch w promocji, tak jak napisalas w dwoch byly tylko paki nr 4 i 5 a w dwoch w ogole nie bylo...

Joasia dzis bedzie uuu goraco za goraco:-p takze tylko cien, ja oczywiscie wskocze do basenu a cooo :-D a potem do cienia takze prosze mi sie ladnie oszczedzac :*:*

Tygrysek tulam i mam nadzieje,że bedzie dobrze,że w sobote dowiecie sie wiecej i bedzie wiadomo co z mala... za zdrowko dla niej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

RiSia noo koniecznie nam sie tu odzywaj w szpitalu zebysmy sie nie zamartwialy :* no i czasem moze byc potrzeba nam Twoja rada :)

Patrysia moja reakcja wczoraj wieczorem byla taka sama!!! az mi serce mocniej zabilo, myslalam,że to juz ze zmeczenia hahah no a potem smiech mnie ogarnal:-D

Fasolka no jakbym czytala o sobie, ostatnio tak wlasnie sie czuje i chodze szczegolnie wieczorem albo rano. Pazurki u stopek jeszcze dwa dni temu udalo mi sie pomalowac ale jaki to juz byl dla mnie wyczyn:-D z kosiarka walczylam jeszcze wczoraj i jako tako poszlo nie marudze haha:-D

Zaanetkaaa oj moj szkrabek dal mi dzis pospac naprawde grzeczny i teraz jakos tez. Gdyby nie wstawanie na siusiu czy budzenie przez bol nozek to spalabym jak lord:-D

Milego dnia brzuchatki :*:*

Do góry