reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Patrysia - super ! ja tak bardzo chciałam ale nie wyszło w ciąży jak juz miałam wolne to dopadły mnie dolegliwości przeróżne ciążowe, a później jak sie dobrze czułam to już sie bałam - szczególnie teraz w te upały no ale pocieszam sie ze może uda sie po porodzie na macierzyńskim ale zobaczymy jak to wyjdzie
kasieczek wiesz jakiś czas temu strasznie źle sie czułam miałam atak bólu nerki (mieszkam z teściami) i poszłam do teściowej i mówie ze tak mnie boli ze chyba musze jakoś dojechać do lekarza albo na pogotowie (to był początek ciąży) chciałam ją w tym momencie poprosić o to żeby zadzwoniła po karetkę to mi powiedziała ze ciąża nie zawsze jest przyjemna i czasem trzeba przecierpieć i powiedziała zebym nie wymyślała ! Od tamtej pory mam telefon na taksówkę okoliczną Tygrysek1985 moze i w Twojej okolicy są takie taksówki u mnie też prawie las jedyna komunikacja to pociąg a karetka nie wiem ile by jechała tu wiecznie korki na drogach dojazdowych więc ja liczę tylko na taksówkę

ps. mam jakieś dziwne skurcze brzucha takie na górze - prawie pod piersiami napina mnie i czuję jakby maluszek sie przeciągał - wzięłam no spe bo cały brzuch sztywniał -:-( jakieś dziwne rzeczy mi sie dziś dzieją

reklama
*martusia*- u mnie jest tak że jak napiszę na pojemniczku to oni nic nie piszą a jak nie napiszę to oni podpiszą. :tak:
maluszek2012- miłego pakowania, oby torba się jeszcze nie przydała :tak:
gorgusia- Wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy, dużo miłości ;-)
Risia- u nas daje się 200-300zł :tak:
misiaczek18- wszystko dędzie dobrze :tak: trzymam &&&& ;-)
kasieczek- nie denerwuj się , dzieciątko napweno poczeka za tatusiem :tak: mojej siostry córeczka też postanowiła wyjść w ten sam dzień kiedy do domu wrócił tatuś :tak:
patrysia*- gratulację :-D
do__ti- jak pokoik będzie gotowy to czekamy na fotki :-)

Dziekuje kobitki:)

Powiem ze dzisiaj miałam mega załamanie ze nawet przed egzaminem M się rozpłakałam :0 byłam pewna oblania i w ogóle nie czułam sie na siłach zdawać aż tu taka niespodzianka :D

Tygrysek ja sama sobie zazdroscilam dzisiejszego poweraaaaaa:-) dawnoo tyle rzeczy nie zrobilam ale teraz juz bede odpoczywac:-) mialam jeszcze jechac do biedronki ale juz nie dam rady,przejade sie jutro:-)

Patrysia bardzooo bardzoo gratuluje!!! za dwa tyg odbierzesz wiec w razie czego do porodu mozesz jechac sama:-D

Misiaczek to jak masz ochote to Ty mozesz zmienic bo ja nawet nie mam pomyslu, ale jak to sie robi to musza nam pomoc nasze kolezanki :-) Pajka czy Tygrysek napewno pomoga

Jeee wkoncu torba spakowana, jestem z siebie dumna bo wkoncu mi sie to udało. A to czego jeszcze nie moge spakowac to napisalam kartke w razie czego jakby moj mial dokonczyc:-) dzis mam glodomora Wam powiem, zjadlam pierogi z truskawkami, zupke amino barszcz czerwony cos mnie na nia wzielo:-) i jakos glodna jestem hehe

hejka

wczoraj trochę popadało. dziś chłodniej.

z rana obudziła mnie najpierw śmieciarka a potem facet co kosił trawę - PRZED 8 RANO. koszmar, nie dadzą pospać człowiekowi.
dziś ostatni dzień w pracy. potem leniu****anie i wyjazd nad morze WKOŃCU
masakra jak cięzko nadrobić Was po jednym dniu nie obecności a co to byłoby po dłuższym czasie??:szok:

U Nas też łózeczko już stoi gotowe dla Jasia.

już wiem jak to latać co chwile do toalety, zaczelo sie u mnie.
i nieprzespane noce. co 2-4 godz pobudka. zalezy od nocy.

misiaczek18 u Nas też popadało chwile pogrzmiało ale parno nadal. nawet jakby troche mocniej.

ale dobrze ze te wielkie wichury u Nas nie było.
i mam nadzieje dziewczyny ze Was omineły i bezpiecznie sobie możecie spędzać czas.

jasminum współczuje cieżkiej nocki.

Joasiu dobrze że cisnienie sie unormowało. oszczedzaj sie

gorgusia wszystkiego najlepszego

ja jak B nie bedzie w pobliżu to też karetka. a i chyba nawet karetka lepiej bo moze na sygnale jechac. a gdyby B mnie miał zawieźć to czekanie na światłach i przypuszczalnie korki uliczne to bym w samochodzie urodziła. wieć chyba raczej karetkę będziemy wzywać jak już

Patrysia gratuluje zdania Prawka.
moja kol mi kiedyś mówiła że słyszała jak egzaminator do zdajacej kobiety w ciaży powiedział:
zda Pani tylko proszę mi tu nie rodzić.

Risia nie mam pojecia zalezy tez kim jest osoba obchodzaca urodziny dla Ciebie? jesli nie jest to bliska rodzina to zawsze mozna jakis prezent kupic:)

kasiaczek nie martw sie sa przeciez sasiedzi , moze jakas kolezanke lub kuzynke zapros to siebie na ten czas bo to juz 36-37 tydzien a nie dopiero:p fajnie ze M dostal awans tylko sie cieszyc a ze teraz mu tak wypadl wyjazd to pewnie z powodu tej zmiany miejsca wiec juz sie powinno teraz unormowac :) a kaska jak piszesz na pewno sie przyda:)

maluszek jak tam torba spakowana??

Merlin ja wstalam po 8 ale do 15tej zaliczylam 2 drzemki heh

gorgusia gratulacje Kochana:)a film mmmm i mi sie oczka zaszklily pieknie wygladaliscie i piosenka bossska:D zycze udanego swietowania:D

Tygrysek nom ja to bym medal dala tym z Was ktore bedac w tak zaawansowanej ciazy jeszcze maja sile na zabawy ze Starszakami:)troszke sobie przed porodem odpoczniesz a Oliwka pobedzie z rowiesnikami:)

*martusia ja bym sie przyznala a co Ci moze zrobic heh a mi wczoraj sie tez udalo moja mala uwiecznic jak sie pieknie wypiela niestety nie mam laptopa i nie wkleje foto zrobie to na weekend:)

doti ja ostatnio jak z tata latalam kupywac farby, panele to sie za nim wleklam kilometr hehe mowie ze powoli bo juz u mnie nie te chody to sie obejrzal i mowi a no tak brzusio zapomnialem heheh patrzac na mnie nie da sie Go nie zauwazyc:p

patrysia super no to dzis oblewasz:D witaj w gronie driverow:)

polisia nom widzisz jest Nas wiele hihi mi opuchlizna przeszla a zaczela sie chyba znowu alergia co slonce wyjdzie to te cholerne iglaki pyla chce deszczyk:( o tez znowu ponarzekalam a co:p

malenstwo tylko uwazaj na Was na tym urlopku:)

Future to &&&& za te 4 tyg w brzusiu:)

a my dzis przed obiadkiem drzemalysmy na lezaczku na dworku, pozniej obiadek i znowu lezakowanie heh i niechcaco znowu zasnelam...zauwazylam ze takie drzemki w ciagu dnia wcale Nam nie pomagaja bo po nich czuje sie ospala i juz na nic nie mam sil...i tak tez teraz juz mysle o prysznicu, musze sie na jutro do gina uszykowac i spac:/
Lilunia tak sie wypina ze udalo mi sie zrobic powalajace foto heh ale wrzuce jak bede miala laptopa na week :)
Zmykam bo zaraz Wam usne:p jutro bede pozno bo po wizycie jak bede sie dobrze czula to jade do Bratowej i Fifiego:)
Dobrej nocki:*

reklama
Hejka dziewuszki:)
daaawno mnie nie było ale powróciliśmy:) miałam troche Was ponadrabiać a późneij sie odezwać ale Fasolcia pyta to sie odezwe:))) dzieki kochana za pamiec
u nas ....wrocilismy z pl spowrotem na wyspy choc byl to b.ciezki orzech do zgryzienia czy zostac w pl czy wracac ale jak pomyslalam ze musialabym zostac w pl jeakies 3miesiace bez emka to sie zalamalam i postanowilam ze wracamy z nim i bedziemy juz tutaj ,no i u siebie w domku to u siebie robi sie co chce jak chce i wogole wolość Tomku w swoim domq :)
w pl lekarze potwierdzili wodonercze ,i dosc duze ale nie mam skurczybyków wiec nie trzeba cewnikowac i jest giciorek musze sprawdzac tylko mocznik i kreatynine raz w tyg czy za mocno nie odbiega od norm . no ale po powrocie do irl okazalo sie ze moj gin na urlopie a wizytke w szpitalu mamy na czwartek wiec 2ty bez badan bedziemy ale mysle ze nic zlego si enie dzieje. a najwazniejsze jest to ze Adaś jest zdrowy !!! choc przeszlismy przez piekło po tym jak lekarka nastraszyła nas diagnozą która naszczescei okazala sie fałszywa bo ona POPROSTU pomyliła normy!!! serdusio do sprawdzenia po porodzie a pozneij jak maly zacznie si eruszac wiecej czyli raczkowac czy chodzic bo ma arytmie ale mamy sie nie martwic bo sporo takich wad zanika do 12mz :)))
Future wytrzymacie jeszcze te 4tyg napewno!!!!&&&&&&&&&&&&&&
Malenstwo ale Wam zazdroszcze tego urlopiku , moooorze jest cuuudne :) moze w przyszlym roku i nam sie uda pojechac z Maluszkiem:)
pATRYSIA MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGA GRATKI!!!!
Gorgusia rowniez gratki rocznicy !!! my mielismy rowny tydzien temu :)
Tygrysek widze ze zmieniłaś nicka i zostałaś wsrod nas:)))
sorka ze pominełam tyle z Was ale nie nadrobie :(((((((((((

Do góry