reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

gorgusia wszytskiego naj z okazji rocznicy

powiem Wam ze np u mnie duzo boli wynika z nerwow jak sie nie denerwuje to zaraz noc byla lzejsza

PYTANKO czy mozna do porodu wezwac karetke, bo znajac zycie to ja bede sama w moim lesie jak zaczne rodzic

reklama
gorgusia ja też chcę 21 - to by była nasza druga rocznica ślubu więc prezent idealny;) Wszystkiego dobrego dla Ciebie i męża - super filmik

*martusia* ja też się boję no ale cóż najwyżej w taksówce urodzę :p staram się o tym nie myśleć bo od razu się denerwuję i ryczeć mi się chcę a przecież równie dobrze mogę wytrzymać do 41 tygodnia;)

Ostatnia edycja:
dzięki dziewczynki:):)

Misiaczek śliczny awatarek :)

ja dzisiaj sama z synkiem... ledwo żyje... duchota taka, ze hej

Gorgusia ślicznie wyglądalaś:):) nam stuknie 5 lat po ślubie w kwietniu :)
wszystkiego naj

Tygrysek
można, ALE nie można wybrać sobie szpitala wtedy zawiozą do najbliżej położonego... więc ja zaciskam kciuki bo w tej rzeźni w Dąbrowie w życiu bym nie rodzila

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gorgusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.

Ja się dzisiaj nalatałam troszkę. Myślałam, że przyjdzie wcześniej wypłatka, a tu kicha - przyszła dopiero teraz i muszę drugi raz iść do apteki ;)
Widzę kochane kobietki, że nam jest coraz ciężej i puchnięcia, źle sypiamy. Jak leżę na boku to nawet brzuchol mi przeszkadza - czyli urósł :D.
Jakoś mam tempo żółwia dziś. Wlekłam się za moim emkiem niemiłosiernie.

Chciałam zrobić jakieś przetwory z jabłek i gruszek i może trochę zamrozić marchewki, a moja mama, że to się nie nadaje i trzeba poczekać na późniejsze owoce i warzywa - to pewnie się nie doczekam.
Ale za to zblenderowałam jagodę i borówkę, wlałam do pojemników na kostki lodu i będą na jesień ;)

Na obiadek robione tortille, a teraz czekam na odwiedziny. A wołałabym się położyć.
Pokoik małej powoli, dzień po dniu, coraz bliżej finiszu.

A mnie boli kark i kolana :D

ZDAŁAM ZDAŁAM!!!!!!!

3069567_zdalam-prawko-za-1-razem-zero-bledow-na-teorii-jeden-maly-na-placu-zero-na-miescie--jestem-prze-dumna-z-siebie-.jpg

Jestem HAPPY!!!

Gorgusia, wszystkiego dobrego :-)
Patrysia, gratuluję i zazdroszczę ;-):-p
A ja właśnie mam straszne boleści na dole brzucha, a mały kopie dodatkowo tam, ale wydaje mi się, że to bóle od jelit...Taką mam nadzieję...:szok::-D

Ulalala nie wchodziłam bo mam marudny nastrój, a tu widzę, że nie tylko ja.
Wszystko boli, nogi mi mega puchną, zaczynam się tym niepokoić, wizyte mam w środę, ale już mam dość, po nocy wcale nie schodzi co najwyzej się zmniejsza, wczoraj miałam wręcz problem z chodzeniem :(((

Kasieczek współczuję, zdecydowanie tel do taxi w razie gdyby.
Ja też mam wbity, tak na wszelki...

Martusia w prywatnych oddawałam dokładnie tak samo, jak w państwowych

Gorgusia to wszystkiego naj, uroczy film :)
a malutkie dzieci są słodkie! fajnie :))
a jutro miłego świętowania

Patrysia gratki!!! podziwiam, ja teraz tylko jako pasażer :D a Ty tu jeszcze egzaminy!

reklama
Do góry